OPPLEV MSC CRUISES NYESTE SKIP

Nyt deilige dager i Karibien på et lekkert skip!
MSC Seaside og MSC Seaview passer ypperlig for både barnefamilier og for deg som vil ha et helt unikt skip med mange opplevelser ombord.
Les
      mer om verdens største cruiseskip

CRUISE GJENNOM PANAMAKANALEN

Deilige varme dager, den fasinerende Panamakanalen og besøk i hele syv land! Fantastisk opplevelse med de mange slusene som forbinder Atlanterhavet med Stillehavet.
Les mer om cruise på Hawaii

BARCELONA TIL KANARIØYENE

Reis fra vinteren på all inclusive-cruise fra Barcelona til Kanariøyene! Opplev spennende havner underveis, som Casablanca, Madeira, Gran Canaria, Tenerife og Alicante! 
Les mer om cruiset til Kanariøyene

CRUISE FRA SINGAPORE TIL SHANGHAI

Singapore, Thailand, Vietnam, Hong Kong, Sør-Korea, Japan og Kina på ett og samme cruise? Nå kan du bli med det splitter nye skipet Majestic Princess på et 18-dagers eksotisk cruise som starter i Singapore og ender i Shanghai. 
Les mer om påske-cruiset

CRUISE FRA SINGAPORE TIL FEM LAND

Celebrity Constellation og Cruisereiser tar deg med på en unik seilingsrute til fem land, inkludert det spennende stedet Kota Kinabalu i Malaysia, og topper det hele med to netter på 5* luksushotell i Singapore.
Les mer om
      cruise fra Singapore til fem land i Asia

CRUISE FRA SINGAPORE TIL HONG KONG

Opplev Østens mystikk med Celebrity Millennium og Cruisereiser på et fantastisk 14-netters cruise. Underveis besøkes eksotiske spennende havner som Bangkok, Ho Chi Minh, Hanoi og Hue/Danang.
Les mer om verdens største cruiseskip

CRUISE PÅ HAWAII OG I STILLEHAVET

Frodige Kauai,  Volcano National Park, sjarmerende Kona, Maui med sine flotte strender, Haleakala-krateret, den ville Hanakysten og Honolulu med den berømte Waikiki Beach... 
Les mer om cruise
      på Hawaii

OPPGRADERING TIL BALKONGLUGAR

Bestill ditt cruise i Middelhavet eller Karibien innen 30. 11
Få gratis oppgradering fra innvendig lugar til balkonglugar med Azamara Club Cruises. 
Les mer om tilbudet med Azamara Club Cruises