GO UP
  • Informasjon
  • Send forespørsel

Regent Seven Seas – luksuscruise for deg som vil ha det beste

Cruise med Regent Seven Seas inkluderer alt om bord. Hver minste detalj er gjort for at du skal ha en uforglemmelig opplevelse. Regent Seven Seas er kåret til verdens beste luksus cruiserederi av Conde Naste Traveller.

Se utvalgte reiseforslag 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Regent Seven Seas
Om bord på skipene er det nesten en ansatt per gjest. Ingen lugarer er mindre enn 28m² og nesten alle har balkong.

Regent Seven Seas har flotte reiseruter. Med sitt ”ultra all inclusive” konsept har de funnet det som passer deg som ønsker et helt spesielt cruise. På alle cruise er det mange inkluderte utflukter – du kan velge og vrake.

Kontakt Cruisereiser, så sender vi deg en katalog

Skipene tar fra 450 – 700 gjester. Det nyeste skipet, Seven Seas Explorer, er et av verdens beste luksusskip.

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

Inkludert på cruise med Regent Seven Seas
Tips, drikkevarer med utsøkte viner, drinker, vann, kjøleskap på lugarene med mineralvann, øl og vann, stort utvalg av utflukter.

Lugarene er utstyrt med førsteklasses dyner, badekåper og tøfler, store senger og garderobe. Du får champagne og frukt i lugaren ved reisens begynnelse.

Fellesområdene er luftige med god plass til alle. Velutstyrt trimrom og SPA om bord. Utendørs basseng, jacuzzi, meget god underholdning om kveldene. Flere restauranter som dekker alt fra enkel mat på dekk til gourmetmåltider.Du kan velge når og hvor du vil spise.

I tillegg til inkluderte utflukter har de har også et eget utfluktsprogram som er for deg som vil gjøre noe spesielt når du er i land. Dette må forhåndsbestilles.

Mange ulike ruter – cruise opptil 135 dager!

Se Regent Seven Seas vilkår

Se også:
Cruise i hele verden
    © 2022 Nordmanns-Reiser AS

    Designet og utviklet av HCL Nordic