cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP
MED REISELEDER

Cruise rundt New Zealand til Sydney med Celebrity Edge – februar 2025

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 16. februar til 5. mars 2025
Pris
:
Utvendig lugar 71 400,- per person
Balkonglugar 73 800,- per person

Prisen inkluderer:

  • Fly
  • To netter på hotell i Aukland før cruiset
  • Halvdags sightseeing i Aukland
  • All transport
  • To utflukter i løpet av cruiset
  • Alle måltider, klassisk drikkepakke, tips og wifi om bord
  • En natt i Sydney etter cruiset
  • Sightseeing i Sydney
  • Reiseleder fra Cruisereiser

Bli med på et fantastisk cruise rundt New Zealand til Sydney med Celebrity Edge og Cruisereiser’s reiseleder Frida Hermannsdottir.  Frida er godt kjent  med NewZealand og lang erfaring fra reisebransjen.

Reisen en starter med to netter i den spennende byen Aukland.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise rundt New Zealand til Sydney med Celebrity Edge

 

Opplev New Zealands mest kosmopolitiske by – en smeltedigel av britiske, asiatiske, stillehavs- og maorikulturer. Byen er urban, full av parker og moderne bygninger omkranset av et dramatisk landskap formet av vulkaner og havet.
Her kan du se mangfoldige kunst, underholdning og tradisjoner. Auckland Art Gallery har samlet mer enn 15 000 malerier, skulpturer og trykk, helt fra 1376. Besøk også Auckland War Memorial Museum, New Zealand Maritime Museum, National Museum of the Royal New Zealand Navy og Museum of Transport and Teknologi.

Se Auckland Domain, en sentral park med flott utsikt over Hauraki-bukten, Mount Eden med 360-graders utsikt fra byens høyeste vulkanske kjegle – Mount Victoria og Waiheke Island, et avsidesliggende sted med strender, skoger, vingårder og olivenlunder. Åsene rundt byen er dekket av regnskog. Gå opp i Sky Tower, som har panoramautsikt fra sentrum. Besøk Auckland Harbour Bridge og Auckland Town Hall. Aucklandere elsker båtliv – hele én av tre husstander eier en båt – og de har vært vertskap for America’s Cup to ganger. Du kan se Aukland fra vannsiden om bord på hurtigbåter som tar deg fly forbi den imponerende skyline.
Når det er på tide å shoppe, ta turen til Queen Street, Britomart, Ponsonby Road, Karangahape Road, Newmarket eller Parnell.

 

Celebrity Edge

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Celebrity Edge har en fremtidsteknologi og en utforming du knapt har sett tidligere! Cruiset blir i høyeste grad en ny og spennende opplevelse. Dette må du prøve!
Celebrity EDGE er et flytende penthouse til sjøs med assosiasjoner til en designriktig toppleilighet i New York – eller et designhotell, snarere enn et cruiseskip. Celebrity EDGE vil løfte oppfattelsen av cruiseopplevelser til helt nye høyder. Det gjelder også den kulinariske opplevelsen. Et team kokker og kulinariske fagpersoner er ledet av en Guide Michelin-kokk som har skapt de imponerende menyene.

 

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,En av nyhetene er The Magic Carpet, en stor glassveranda som beveger seg mellom dekk 16 og helt ned til sjøen. The Magic Carpet benyttes til ulike ting, avhengig av hvilket dekk den er på. Alt fra nydelig utendørs restaurant til en forlengelse av bassengområdet. På nederste dekk brukes den til en enklere ombordstigning i de nye, flotte tenderne (mindre båter) som tar deg i land.
The Magic Carpet er fantastisk og du bør legge inn flere besøk på det flygende teppet!

 

 

Eden

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,– et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

 

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Se video av lekre Celebrity Edge

Lugarene er spesialdesignet for å ta inn mest mulig havutsikt. Cashmere på de myke sengene, lekre farger og større bad.
Her kan du selvsagt velge mellom de mest fantastiske suitene til de mindre lugarene.

 

Vil du være med på cruise rundt New Zealand til Sydney med Celebrity Edge?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Dag til dag:

Dag 1

Tirsdag 18. februar
Ankomst Auckland natt til 18 februar.

Vi reiser rett til hotellet og kan hvile ut etter reisen. Ettermiddags-sightseeing og felles middag.

Dag 2

Onsdag 19. februar Auckland
Transfer og ombordstigning på Celebrity Edge

Dag 3

Torsdag 20. februar
Skipet seiler fra Auckland

Dag 4

Fredag 21. februar
Bay of Islands
er et vakkert område omgitt av glitrende hav. Her kan du fordype deg i New Zealand Maori-kultur. Det er et subtropisk paradis med klart blått vann, hundrevis av ubebygde øyer, mangfoldig dyreliv og historisk betydning. De mange dyreartene tiltrekker seg naturelskere fra hele verden. Ta et økocruise og oppdag områdets delfiner, pingviner, marlins, hvaler og fugleliv. Reis inn i en vakker hule med majestetiske fjellformasjoner og glødende ormer. Kajakk, seil, svøm eller sol deg på en av de mange strendene. Elsker du strender anser disse i Bay of Islands som noen av verdens fineste, med sin perfekte hvite sand og krystallklare vann. Her kan du padle, bade, snorkle og kose deg.

Dag 5

Lørdag 22. februar
Tauranga, New Zealand
er en elegant kystby på Nordøya, – maorienes land. Taurangas hvite sandstrender tilbyr noe for enhver smak. Ta en dukkert i havet eller besøk et frodig fossefall. Se delfiner boltre seg i bølgene. Lær å seile, prøv å surfe, ta en dykketime eller finpuss fisketeknikken din. Vannaktiviteter florerer i Tauranga.
Hvis du er en landkrabbe, kan du tee opp på en golfbane på Tauranga-cruise eller spasere nedover The Strand hvor du kan nyte kafeer og et pulserende natteliv. Tauranga sentrum, noen ganger kalt New Zealand Riviera, byr på gallerier, butikker, historie og en livlig kafé- og restaurantscene. Den kulinariske kulturen samler innovative kokker som arbeider i ulike tradisjoner. Nyt italienske, indiske, tyrkiske, thailandske, franske og fusionssmaker. Nyt en håndlaget drink eller nyt fersk sjømat fra Bay of Plenty. Fra uformell utendørsservering til sofistikert New Zealand Riviera-gastronomi, Tauranga tilbyr noe som frister enhver smak.

Dag 6

Søndag 23. februar
I Napier kan du oppdage art deco-arkitektur, en forlokkende kystby, og noen av Hawke’s Bays fineste vingårder. Napiers ødeleggende jordskjelv i 1931 resulterte i en storslått gjenoppbyggingsinnsats som gjør byen til den største tettheten av Art Deco-bygninger i verden. Spaser langs Napiers vakre gater og beundre arkitekturen preget av dristige symmetriske former og intrikate ornamenter. Besøk nydelige kafeer, restauranter og butikker mens du utforsker Napiers severdigheter ved sjøen. Nyt en øl eller fish and chips. Ta en tradisjonell tepause og prøv en Pavlova, en New Zealand-dessert med marengs og frisk frukt. Reis utenfor byen for å utforske noen av New Zealands mest spektakulære vinårganger i Hawke’s Bay. Besøk vingårdene og nyt eksklusive vinsmakinger. Fugleinteresserte og øko-turister kan besøke Cape Kidnappers for å beundre verdens største hekkested for sule. Utforsk sauefarmer, frodig kystlandskap, utsiktspunkter på fjelltoppene, eller bare len deg tilbake og slapp av på en kafé i Napier, nyt atmosfæren fra en annen epoke.

Dag 7

Mandag 24. februar
Picton
, en sjarmerende kystby i spissen for Queen Charlotte Sound, ble bosatt av hvalfangere fra begynnelsen av 1800-tallet. I dag er det en travel havn omgitt av prisbelønte restauranter, herlige lokale kunstgallerier, vannsportaktiviteter pluss vakre, men utfordrende naturstier. Ta en eventyrlig fottur langs den berømte Queen Charlotte-banen og opplev New Zealands fotogene flora og unike fauna. Siden klimaet i Picton alltid er temperert, til enhver årstid, kan du nyte fantastisk kystutsikt, mystiske fossefall og mangfoldig dyreliv

Dag 8

Tirsdag 25. februar
Wellington
sier selv at den er den kuleste lille hovedstaden i verden. Besøk Te Papa, nasjonalmuseet i New Zealand, kun 10 minutter fra CentrePort. De interaktive utstillingene vekker nysgjerrigheten din gjennom innovativ historiefortelling. Vandre langs Oriental Bay, den naturskjønne vannkanten full av kafeer, barer og iskremselgere. Gå opp gjennom en stor park til Mount Victoria for 360-graders utsikt over byen, flyplassen og havnen. Ta den ikoniske taubanen opp til vakre Wellington Botanic Garden, med et taubanemuseum, observatorium og planetarium. Ta en skyttelbuss ut til økoreservatet Zealandia, et prosjekt for å restaurere 556 hektar med bush, og hør sangen til innfødte fugler. På Miramar-halvøya reiser filmfans til Middle Earth for å lære hemmelighetene til fantastisk filmskaping. Weta Workshop er design- og effektanlegget bak store filmer som Blade Runner 2049, Thor: Ragnarok, Power Rangers, Man of Steel og flere Hobbit-egenskaper.
For å smake deg gjennom Wellington, start på Cuba Street, hjem til hipstere, artister og elskere av alt som er vintage. Midt i byens kreative ølscene har gaten fargerike butikker og gateartister, bohemske barer og kafeer. For mat og drikke, se etter Husk – kafé om dagen, ølbar om natten, Olive – med store frokoster, utmerket vafler og mimosas, Laundry – når du har lyst på en klassisk burger eller taco,  Floriditas – kjent for egg og scones og Midnight Espresso, det sære stedet for kaffe, snacks og folkekikking.

Dag 9

Onsdag 26. februar
Christchurch
ligger på østkysten av Sørøya på New Zealand. Byen har fått sitt navn fra kollegiet Christ Church ved University of Oxford i England. Maori-navnet for byen er Ōtautahi etter høvdingen Tautahi som styrte en landsby i området. Her finner du store åpne områder, moderne arkitektur og kulturbygninger. Byen har en blomstrende teknologisektor, verdensklasseuniversiteter og et innovasjonssystem som ingen andre. En by med et revitalisert sentrum fullt av energi, omgitt av roen fra naturen.
Besøk Christchurch Cathedral i sentrum av Christchurch – et fantastisk eksempel på gotisk vekkelsesarkitektur.

Dag 10

Torsdag 27. februar
I Dunedin føler du at du er i Edinburgh. Arkitekturen, naturen og kulturen – om ikke aksentene – minner om Skottland. Ta et havnecruise for å se albatrosser, skarv og andre sjøfugler. Du kan til og med se pingviner, delfiner og seler. I byen kan du spasere i den spektakulære Dunedin botaniske hage, oppdage eldgamle maori-gjenstander i Otago-museet, eller lære alt om øl på Speight’s Brewery. Ta en titt på kunstgallerier i det sentrale Octagon-området, også kjent for barer og kafeer. Se etter eksperimentelle utstillinger på Blue Oyster Gallery, skreddersydde smykker på Chris Idour, gamle mestere ved Dunedin Public Art Gallery, arv ved Reed Gallery og New Zealand-kunstnere ved De Novo og Milford-galleriene.
Ta en tur på Taieri Gorge Railway, med avgang fra det sjarmerende pepperkakehuset Dunedin jernbanestasjon, for en fire timers utflukt forbi tidligere gullgruvesteder.
Dra ut til Otago-halvøya og besøk Larnach Castle fra 1800-tallet – New Zealands eneste slott – som ligger på en høyde med utsikt over havnen. Hør historier om skandale, tragedier og intriger – alt en del av den overdådige historien. Se Highland-dansere og sekkepipere på Larnach.

Dag 11

Fredag 28. februar
Bratte klipper som har blitt skåret ut gjennom århundrer av dusinvis av fossefall omgir den største og mest komplekse av de mange fjordene langs New Zealand-kysten, Dusky Sound. Det er også et dyrelivsparadis, med seler og delfiner som patruljerer i vannet, og fugler som brednebbprioner, flekkete petreller og sotet skjære.

Når kaldt fjellvann faller fra klippene over Doubtful Sound, skaper det et uvanlig fenomen – et tolags marint økosystem av ferskvann og saltvann. Dette fungerer som en lekeplass for en rekke arter, inkludert pelssel og to typer pingviner – fiordland crested og blåpingvinen.

Mens Celebrity Edge seiler inn i de trange fjordene i Milford Sound, ser til og med det massive skipet ut til å krympe i forhold til de ruvende klippene toppet av frodig fjellterreng. Dette naturlige vidunderet ligger i Fiordland nasjonalpark og er en del av Te Wahipounamu World Heritage Site. Den naturlige beskyttelsen gjør dette til et fristed for alle typer dyreliv.

Dag 12

Lørdag 1. mars
I sjøen

Dag 13

Søndag 2. mars
I sjøen

Dag 14

Mandag 3. mars
Sydney regnes som en av de mest kosmopolitiske byene på den sørlige halvkule, og tilbyr så mye – fra strender og vingårder til fantastiske landemerker og shopping i verdensklasse. Besøk arkitektoniske vidundere som Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge, se livet under overflaten i Sydney Aquariums eller ta en omvisning i Sydney Tower. Du er aldri langt fra naturen i dette blomstrende urbane sentrum. Velkjente surfestrender, dyreparker, nasjonalparker, hvalsafariturer, bushturer og Royal Botanic Gardens – med over 7 500 planter – gir deg mulighet til å nyte områdets solskinn, frodige grøntområder, dyreliv og klare blå hav. Sydney er ikke bare Australias eldste by, det er også en av de mest etnisk mangfoldige byene på kloden, og tilbyr et vell av mat, unike museer og kulturelle muligheter. Utforsk livlige puber, butikker og historiske bygninger på The Rocks, som ligger ved havnen i Sydney.

Cruisereiser har egen sightseeing inkl lunsj-cruise Sydney Harbour. Deretter transport til hotellet og felles middag siste kvelden.

Dag 15

Tirsdag 4. mars
Sydney – dagen til disposisjon. Transport til flyplass og kvelds-avgang hjem.

Priser og betingelser:

Reiseleder med forbehold om minst 20 påmeldte.
Ref G/6199970


Pr nå må norske borgere ha evisa til Australia og innreisetillatelse NZeta til NZ


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,