cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Silversea Cruises

– flotte luksuscruise

Når du vil ha noe ekstra, velger du Silversea Cruises! Med fem cruiseskip og fire explorer skip er Silverseas et rederi med unike muligheter.

DØR TIL DØR MED SILVERSEA

Se alt som er inkludert!

⭐Transport til flyplass fra din egen dør (gjelder åtte mil fra Gardermoen)
⭐Flyreise
⭐Alle utflukter
⭐De lekreste måltider og drikke hele døgnet
⭐Butlerservice i hver suite
⭐Ubegrenset gratis wifi
⭐Personlig service
⭐Flere restauranter
⭐Fineste drikkevarer i suiten og på hele skipet
⭐24-timers måltidsservering
⭐Underholdning om bord
⭐Gratis transport til byen i de fleste havner
⭐Tips

 

Altså full pakke! Kan det bli noe bedre?!

Cruise med Silversea er for deg som er kresen og vet hva du vil ha. Og for deg som liker at alt er tilrettelagt, så du rett og slett kan lene deg tilbake og nyte en kjærkommen ferie så fort du går utenfor din egen dør.
Du som stiller høy krav til mat, personlig service og det lille ekstra.
Dette er først og fremst et rederi for de voksne, ikke barnefamilier.

Av de ni skipene finner du også ekspedisjonskipene Silver Explorer, Silver Galapagos og Silver Discoverer som går under navnet Silversea Expeditions.

Se reiseforslag på cruise med Silversea Cruises

 

 

Splitter nye Silver Nova – et banebrytende cruiseskip!

Silver Nova tar opptil 728 gjester. Silver Nova har et innovativt asymmetrisk design og blir et av de mest romslige cruiseskipene som noen gang er bygget. Dessuten vil Silver Nova være miljøvennlig og takket være hennes banebrytende teknologiske løsninger vil hun ta Silversea inn i en ny æra med bærekraftig cruise. Det er Nova-måten å reise på. Silver Nova leverer en ny måte for luksuscruise. Hennes revolusjonerende horisontale design sikrer enestående offentlige områder, som smelter sømløst sammen. Silver Nova vil introdusere et helt nytt utvalg av suverene, romslige suiter, hvorav mange har en 270˚ utsikt fra hav til himmel. Åtte restauranter og et enestående utvalg av barer tilbyr deilig drikke og bespisning når som helst på døgnet. Silverseas suiter med havutsikt er noen av de mest romslige innen luksuscruise. Alle inkluderer tjenester fra en butler takket være det høyeste serviceforholdet til sjøs, og nesten alle har en privat teakveranda slik at du kan puste inn den friske sjøluften ved å bare gå utenfor lugaren din.

Spennende havner

Det unike med Silversea er havner som besøkes. Flere steder ligger skipene over natten, noe som gir deg rik anledning til å gjøre noe ekstra ut av oppholdet.

PANAMAKANALEN MED LUKSUSSKIP
En fantastisk mulighet, bli med på et eksklusivt cruise gjennom Panamakanalen med Silversea Cruises. I tillegg tar Silversea deg med til en mengde andre spennende havner.
Velg Door to door – da blir du til og med hentet hjemme (Gardermoen + 8 mil)

FANTASTISK EKSPEDISJON TIL ANTARKTIS!
Antarktis er et kontinent som er i stadig endring og alltid er spennende å utforske. Her blir du en eventyrer fremfor en reisende. lekre Silver Endeavour er bygget med PC6 Polar Class spesifikasjoner, som er en av de høyeste klassifikasjonene. Skipet tar kun 200 passasjerer.

Høydepunktet på disse ultra all inclusive luksuscruisene er definitivt en tur langs den mektige Amazonas-elven og det bemerkelsesverdige dyrelivet i og ved verdens nest lengste elv.
Og du – Door to door også om det passer!

 

Litt om skipene til Silversea Cruises

Cruiseskipene tar fra 296 til 608 passasjerer og lugarene er fra 27m² på det eldste skipet og fra 32m² på de nyere skipene. Her opplever du den ultimate luksus og service. Lugarene er utvendige, de fleste har balkong og det er en rekke suiter.

Alle lugarer har egen sittegruppe og eksklusivt sengetøy, kjøleskap med varer du selv ønsker, lekre badeartikler med badekåpe og tøfler er en selvfølge. Førsteklasses service hvor det nesten er en ansatt pr gjest. Mat er i høysete, og er inspirert av rederiets italienske arv med «slow food» opplevelser.

Her verdsettes kvalitet over kvantitet og lokal og kortreist mat benyttes hvor det er mulig. Skipenes to italienske restauranter, La Terrazza og hovedrestaurant Atlantide, serverer utsøkte ingredienser.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Om du ønsker spennende ruter i Asia er Silversea uovertruffen. Ukjente og uoppdagede havner kombinert med fascinerende Hong Kong og Singapore gir unike cruiseopplevelser.

 

 

LUKSUSCRUISE I KARIBIEN
Bli med på meget eksklusive Karibiencruise med Silversea Cruises. Underveis kommer du til mange spennende små øyer.
Velg Door to door – da blir du til og med hentet hjemme (Gardermoen + 8 mil)

Eller hva med et verdenscruise? 

På ekspedisjonscruisene kan du være med i Antarktis, Arktis, Galapagos, Vest-Afrika, Indiske hav og Stillehavet.

Vil du på cruise med Silversea Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr din reise som en pakke – full trygghet!
    JaNei

     

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,