cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Celebrity Cruises

– høy kvalitet og value for money!

På et cruise med Celebrity Cruises’ skip får du lekker design som passer for deg som setter pris på sofistikerte og luksuriøse omgivelser i avslappet, internasjonal atmosfære. Her venter spektakulær underholdning, god mat, store lugarer og spennende aktiviteter for voksne gjester og familier med eldre barn. De mange restaurantene om bord er førsteklasses, både når det gjelder maten og servicen.

Cruisereiser skreddersyr din drømmeferie! Vi tilrettelegger og planlegger ferien din sammen med deg, slik at du får det akkurat som du ønsker. Flyreisen, hotellet, cruiset, leiebilen og mye mer. I tillegg er du da beskyttet av pakkereiseloven, med den trygghet det gir.

VÅRSALG PÅ CELEBRITY

☀️Minimum 30% rabatt på cruiseprisen for person nummer en og to i lugaren!
☀️Person tre og fire i lugaren betaler kun fra ca 1 800,- per person

 

GRUPPECRUISE GJENNOM PANAMAKANALEN MED CELEBRITY SEPTEMBER 2024USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Bli med på et spennende gruppe-cruise gjennom Panamakanalen med Celebrity Summit – ett av de flotteste skipene til Celebrity Cruises. Reiseleder på denne fantastiske reisen blir kunnskapsrike Per Torssander, som har seilt denne ruten mange ganger og har unike perler å vise deg.

 

 

GRUPPECRUISE FRA HONG KONG TIL  VIETNAM, THAILAND OG SINGAPORE NOVEMBER 2024USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Bli med på et eksotisk cruise fra Hong Kong til spennende, eksotiske reisemål i Vietnam og Thailand med Celebrity Solstice og Cruisereiser! Cruiset avsluttes i Singapore.også lagt inn en natt i Athen i forkant. Ønsker du flere overnattinger, ordner vi selvsagt det.

 

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,GRUPPECRUISE TIL THAILAND OG VIETNAM JANUAR 2025
Reis bort fra snø og vinterkulde. Nå kan du bli med Cruisereiser på et herlig 12 netters cruise i Thailand og Vietnam med Celebrity Solstice. I tillegg har vi lagt inn hotellovernattinger i både Singapore og Hong Kong – hvor reiseleder vil ta deg med på spennende utflukter.
Opplev sol og varme, spennende eksotiske byer, fantastisk natur, mye historie, herlige strender og selvsagt et nydelig skip med alle fasiliteter.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserGRUPPECRUISE RUNDT NEW ZEALAND FEBRUAR 2025!
Bli med på et fantastisk cruise rundt New Zealand til Sydney med Celebrity Edge i februar 2025. Reisen starter med to netter i den spennende byen Aukland.
Vi inkluderer cruise, drikkepakke, flyreise, hotellopphold, spennende utflukter og reiseleder fra Cruisereiser 🌞

 

 

Cruise rundt Japan med Celebrity Millennium Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserGRUPPECRUISE RUNDT JAPAN MARS 2025
Bli med Cruisereiser på et fantastisk cruise rundt Japan med Celebrity Millenium i mars 2025. Cruiset er utsolgt, men vi har holdt av både balkong og utvendige lugarer til en bra pris! I 12 dager seiler du innom både kjente og ukjente havner i Japan. Og skipet ligger over natten i både Kobe og Kyoto (Osaka)!

 

 

PÅSKEN I KARIBIEN MED CELEBRITY 2025Cruise i Karibien i påsken med Celebrity 2024 USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Bimini, Belize og Cozumel i steden for snø og kuldegrader – høres det forlokkende ut? Bytt ut hvit snø med hvit sand – bli med på cruise i Karibien i påsken med Celebrity Equinox! For at du skal få mest mulig ut av opplevelsen, har vi lagt inn tre netter i Miami før cruiset. Vi har også laget et forslag hvor du avslutter reisen med to netter i New York!

 

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

 

cruise, cruisereiser, cruise til galapagos

MAGISKE GALAPAGOS – EN UNIK OPPLEVELSE!
Få steder i verden er så urørt som Galapagos-øyene.
Bli med Celebrity Flora – det intime og lille lekre skipet, med plass til kun 100 passasjerer. Skipet er spesialdesignet for å beskytte øyene og det urørte havet rundt og har vunnet priser for å være et av de mest miljøvennlige skip som seiler på vår planet.

På Galapagos kan du oppleve et fugle- og dyreliv som du ikke finner noe annet sted på jorden.
Det er helt unike arter som lever her, og de fleste dyrene er så uredde at du kommer tett innpå.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

CRUISE I MIDDELHAVET MED EDGE-KLASSEN! 
Unn deg en fantastisk opplevelse! Skipene i Edge-klassen til Celebrity er noe av det mest innovative i cruisebransjen.
Celebrity Edge-skipene har moderne luksusomgivelser og tar 2 900 gjester.
Opplev unike Magic Carpet som kan bevege seg over 13 etasjer på utsiden av skipet.
Bare ved å trykke på en knapp, blir din lugar verandaen og du kan gå rett ut og mot havet. Unik teknologi gjør at du får 23% større lugarer!
Les mer om cruiset

 

Nå introduserer Celebrity Cruises Always Included.
Ditt herlige cruise vil inkludere WiFi, drikke og tips. Alltid.
Ingenting er mer luksuriøst enn når ting er ekstra enkelt og ekstra spesielt!

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Elevate: 276,- per person/dag
Indulge: 552,- per person/dag

Se utvalgte reiseforslag 

Celebrity har 11 skip i flåten som kan ta fra 1900 – 3000 gjester. Du kan reise på cruise med Celebrity Cruises i hele verden.

Det er mye å gjøre om bord på Celebrity Cruises. Dagene kan fylles med ulike sportsgrener. Om bord finner du treningsstudio, spa, quiz, konkurranser, temakvelder og mye mer.
Det er også mulig å høre på forelesninger, gå på auksjon eller i handlegatene, kose dere på show i teateret, prøve lykken i kasinoet eller nye en drink i baren. Med det store utvalget innen underholdning er du garantert en flott cruiseopplevelse.

De nye skipene i Solstice-klassen er unike og utrolig lekre. Her tilbys Aqua Class hvor gjestene har lugarer i tilknytning til SPA avdelingen og med enkelte spa-produkter inkludert. Aqua class har i tillegg en egen restaurant, BLU.

Vil du prøve et cruise med Celebrity Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

Vi tar forbehold om feil i pris, mangler og valutajusteringer.

Se også:
Cruise i hele verden
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,