cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

HX 


– Eventyrlige ekspedisjonscruise med Hurtigruten Expeditions

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

Hurtigruten Expeditions – utforsk verdenskysten på sitt beste!
Vi går utover de vanlige turistmålene og tar deg med til fjerntliggende samfunn og skjulte perler som sjelden blir besøkt. Dette gir deg en unik mulighet til å oppleve eksotisk dyreliv, fra majestetiske elger og ørner til sjarmerende pingviner og mektige isbjørner, samt nysgjerrige hvalrosser og majestetiske hvaler.

Forvent det uventede når du reiser med oss. Vi tilbyr unike opplevelser, besøker 15 globale reisemål og legger vekt på vitenskap, bærekraft og moderne ekspedisjonsskip.

På ekspedisjonscruisene kan du oppleve isbreer, høye fjell og dype fjorder på en unik måte. Vi tar deg med til de mest spennende reisemålene, enten det er i Nord-Europa, Alaska, Grønland, Spitsbergen eller Antarktis. I tillegg tilbyr vi opplevelser på mange andre fascinerende steder rundt om i verden.

På skipene møter du medreisende fra alle verdenshjørner og kan nyte deilig mat laget av lokale råvarer. Bli med oss på et uforglemmelig eventyr med Hurtigruten Expeditions!

 

 

EKSPEDISJONSTILBUD AKKURAT NÅ!

☀️Opptil 25% rabatt på cruiseprisen
☀️Ha lugaren alene uten tillegg
☀️Og nå er absolutt alt inkludert i prisen!

Utvalgte reisemål med prisgaranti og all-inclusive (2025/26 avreiser)
Antarktis 25% fra 68 718,-
Galapagos 25% fra 64 321,-
Alaska 25% fra 51 205,-
Grønland 20% fra 49 461,-
Island 20% fra 31 802,-

Prisgarantien fungerer slik: Finner du samme lugarkategori som du har bestilt på samme seilingsdato til lavere pris, så vil HX refundere mellomlegget.

 

Du vil reise til noen av de mest fjerntliggende og uberørte stedene i verden – med vill natur og unikt dyreliv. Seilingsrutene kan endres på grunn av vær og vind, dette er en spennende del av et ekspedisjonscruise.
Du får besøke fjerntliggende lokalsamfunn og skjulte perler som få besøker. Et håndplukket ekspedisjonsteam vil hele veien fortelle om det du opplever.
Skipene er små, men ytterst komfortable. De kombinerer avansert teknologi med effektive motorer og lette drivstoff. For bærekraft er i sentrum for alt som gjøres, det skal forbli uberørt natur, rent vann og frisk, ren luft.

 

 

Cruise til Galapagos med HX USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserFANTASTISKE GALAPAGOS
Bli med på et uforglemmelig ekspedisjons-cruise til Galapagos med HX – Hurtigruten Expeditions. Utforsk det fantastiske dyrelivet og landskapet som inspirerte Darwin til å utvikle sin evolusjonsteori. Omgitt av et økologisk underverk og paradis for naturelskere, vil du seile komfortabelt om bord på det intime ekspedisjonsskipet Santa Cruz II, ledsaget av lokale eksperter som vil dele sin kunnskap om øygruppens unike økosystem.

 

LUGAREN ALENE UTEN TILLEGGSpesialtilbud med HX cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,
Gjelder en mengde seilinger til Alaska, Galapagos, Grønland, Island, Nordvest-passasjen og Svalbard.
Totalpris fra kun 38165,-
Må bestilles innen 30. april!

 

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise,CRUISE TIL ANTARKTIS MED HX FEBRUAR 2025 – med reiseleder
Bli med på et spennende 12 dagers cruise til Antarktis med HX og Cruisereiser.
Det frosne kontinentet venter på deg. Du vil seile mellom enorme isbreer og store isfjell. Og dyrelivet er unikt. Nå kan du oppleve seler, hvaler, pingvinkolonier og mye mer. På denne tiden klekkes pingvineggene etter en intens flørting. Og hvalsafari er på sitt beste.

 

EKSPEDISJONSCRUISE RUNDT SVALBARDCruise til Svalbard med Hurtigruten, Med Hurtigruten til Svalbard, Hurtigruten Svalbard, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise til Svalbard
Nå kan du oppleve et magisk øyrike – bli med på cruise rundt Svalbard med HX – Hurtigruten Expeditions . Se den unike arktiske naturen og dyrelivet under midnattssolen. Dette 10-dagers cruiset tar deg med på en seiling rundt Spitsbergen. Cruiset starter med fly fra Oslo til Longyearbyen.

 

 

 

Det som er så fantastisk med ekspedisjonscruisene og som skiller disse fra andre cruise – det er at det meste handler om opplevelsene på dagtid. Skipet blir mer som en base – hvor du kan spise veldig god mat og slappe av på kvelden. Det er selvsagt basseng, men det er ikke skipsopplevelsene på kveldstid som er i hovedsetet på et ekspedisjonscruise.

Du kommer til utrolig spennende reisemål, og et utvalg utflukter er selvsagt inkludert. Du kan også kjøpe til andre utflukter.
Om bord finnes det et ekspedisjonsteam som vil gi deg den beste informasjonen både i forkant og under utflukten.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Hurtigruten Expeditions består av små skip med et maksantall, som gjør at du kan gå i land i puljer. Det er under streng regulering på avsidesliggende steder, for ikke å berøre dyreliv og natur. Så for eksempel i Antarktis, så er det regulering på hvor mange meter du skal være unna dyrene. I tillegg får du utdelt egne støvler for ikke å forurense naturen med frø og annet som ikke hører hjemme der.
Vi ønsker å oppleve verden uten å sette igjen avtrykk.
Dette betyr også at det er en stor fleksibilitet fra kapteinen med tanke på tider. Vi har ingen tider å passe. Så er det et yrende dyreliv rett forut, ja da blir vi liggende der lenger slik at alle kan få se.

 

 

 

Her finner du de ulike ekspedisjonscruisene du kan reise på:

Ekspedisjonscruise til Antarktis – turer med små båter, snødekte fjell og isbreer
Ekspedisjonscruise til Svalbard – magiske Svalbard med isbjørner, Svalbardrein og et herlig landskap
Ekspedisjonscruise til Grønland – det er vanskelig å beskrive Grønland, annet enn at det er helt annerledes. Vakkert og fullt av dyreliv
Ekspedisjonscruise til Island – fotturer og utflukter i spennende vulkanlandskap
Ekspedisjonscruise til De Britiske øyer – fjerntliggende øyer og steder du knapt har hørt om
Ekspedisjonscruise til Alaska – vill natur og herlig landskap
Ekspedisjonscruise til Nordvestpassasjen – seil samme rute som de berømte polarheltene
Ekspedisjonscruise til Galapagos – berømt for sitt unike dyreliv, kun tilgjengelig for et utvalgt publikum
Ekspedisjonscruise til Sør Amerika – Andesfjellene, Patagonia, store sivilisasjoner og arkeologiske skatter
Ekspedisjonscruise til Europa – Europa utenom allfarvei, se det historiske kystlandskapet
Ekspedisjonscruise til Karibien – opplev denne øyverdenen på en helt annen måte enn med andre rederier
Ekspedisjonscruise til Nord Amerika – kjent for sine nasjonalparker og sjarmerende tettsteder

Se alle ekspedisjonscruisene med HX:

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

Av utflukter som kan vi nevne kajakkpadling – som anbefales på det sterkeste, ekspedisjonsbåtturer og til og med en overnatting i telt i Antarktis!

Nydelig mat, drikke, wifi, egen Helly Hansen ekspedisjonsjakke, foredrag og spennende aktiviteter er inkludert i cruiseprisen, så her får du full pakke til meget gode priser!

 

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise med HX

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Miljø og bærekraft

HX tenker bærekraft i alle ledd og er stiftelsesmedlem av Association of Arctic Expedition Cruise Operators (AECO) og medlem av Den internasjonale organisasjonen for turoperatører i Antarktis (IAATO). Disse fagmedlemsorganisasjonene jobber for å etablere bærekraftig turisme i polregionene, kjempe mot masseturisme ved å begrense antall skip og besøk på land, og sette opp retningslinjer som beskytter sårbare miljøer og sjeldent dyreliv.
MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen er de to nyeste skipene, hybriddrevne. Skipene er fylt med banebrytende grønn teknologi, som batteripakker, varmegjenvinningssystemer og et avantgarde skrogdesign. Disse innovasjonene kombinert reduserer karbonutslipp med mer enn 20 % sammenlignet med andre cruiseskip i samme størrelse.
Her kan du lese mer om Hurtigruten Expeditions tanke og mål rundt bærekraft

 

Prøv et cruise med HX, dette vil du garantert aldri glemme!

Se også:
Cruise i hele verden
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,