cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Cruise fra Miami!

– en mengde valgmuligheter

Miami har verdens største cruisehavn og de fleste rederier har cruise fra Miami. Cruisereiser skreddersyr ditt drømmecruise!

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Se utvalgte reiseforslag 

Her kan du nyte Miami Beach fantastiske strender og rusle rundt i mange av de særpregede bydelene som Coconut Grove eller kubanske Calle Ochos. Miami er en ekte melting pot med et vell av nasjonaliteter og kulturer. Miami er mer spansk- enn engelsktalende. Hotellene på Miami Beach ligger som perler på en snor. Det berømte Art Deco-distriktet på South Beach hadde sin storhetstid på 1920 og -30 tallet og lever nå i en ny storhetstid. Her kan du rusle langs strandpromenaden og se på mennesker eller nyte en drink på en av de utallige barene. Stranden er fin og bred.

Miami oser av karibisk stemning, med kilometervis av strand, asurblått hav og fargerike drinker. Samtidig fanger byen essensen av storbyliv med skyskrapere, forskjellige kulturer, et vell av restauranter, cafeer og shoppingmuligheter. Det går flere cruiseskip ut fra Miami, som gir en veldig god mulighet for kombinasjoner.

Ønsker du et cruise fra Miami?

Cruisereiser skreddersyr ditt cruise

Se også:
Cruise i hele verden

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,