cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Norwegian Cruise Lines varme og kalde cruisereisemål

Publisert 07.09.22

Er du usikker på hvilken cruiserute du skal velge som din neste reise? Her kan du lese om Norwegian Cruise Lines varme og kalde cruisereisemål og kanskje få noen tips.

Uansett om du håper på en rask vinterferie eller en lengre ferie i varmt vær, kan du velge et cruise med Norwegian Cruise Line. Ønsker du sol og varme? Hva med et cruise til Bahamas eller Karibien? Eller et eksotisk cruise til Sør-Stillehavet som inkluderer flere stopp på Hawaii-øyene.
Hvis du er interessert i å utforske nye byer, pakk vinterfrakken og dra til Nord-Europa eller Øst-Asia.

Uansett hvilket cruise du velger, vil du lage minner som vil vare livet ut.
Noen av disse seilingene blir fort utsolgt, så var rask med bestilling.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Her er noen tips og smakebiter

 

Cruise i Karibien og Bahamas
På ditt cruise til Bahamas får du også et stopp ved Great Stirrup Cay, Norwegian Cruise Lines private øy. Vil du bare ha en liten cruise-smakebit, kan du velge et tre dagers cruise fra Florida som besøker denne øya og Nassau. Du får en hel dag til å utforske Great Stirrup Cay, hvor du kan slappe av på de hvite sandstrendene eller dra på ziplining eller snorkling.

I vintermånedene kan du velge cruise praktisk talt hvor som helst i Karibien. Du kan utforske mayatempler og snorkle ved verdens nest lengste barriererev i Belize, besøke de berømte flamingoene på Aruba, utforske den nederlandske arkitekturen på Curaçao og mye mer.

cruise alene, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Cruise til den meksikanske rivieraen
Den meksikanske rivieraen er et annet reisemål som mange reiser til på vinteren. Alle cruise går fra California og du kan lett kombinere med spennende byer og opplevelser på land før du seiler.
På disse cruisene kommer du til Puerto Vallarta, Cabo San Lucas, Mazatlan og Ensenada. Ta en omvisning i den berømte buen i Cabo San Lucas og se blåsehullet i Ensenada. I Puerto Vallarta og Mazatlan kan du prøve havfiske, gå på fotturer eller gå tur langs den vakre kystlinjen. Den meksikanske rivieraen er et flott sted å nyte ulike sjømatretter som for eksempel ceviche og rekecocktail.

 

Hawaii, Nordmannsreiser, cruisereiser, cruise fra Hawaii

 

Cruise rundt Hawaii og i Sør-Stillehavet
Norwegian Cruise Line er det eneste rederiet som seiler til fire Hawaii-øyer på syv dager – hele året! Dette syv-dagers Hawaii-cruise er en rundtur fra Honolulu, med anløp i Maui, Hawaii og Kauai.
Du kan besøke historiske steder som Pearl Harbor og National Memorial Cemetery of the Pacific. Lær hvordan du surfer, snorkler eller dykker eller prøv dyphavsfiske.

Prøv gjerne et lengre cruise som starter eller slutter på Hawaii og inkluderer Fransk Polynesia. Du kan få en fantastisk polynesisk opplevelse med havner på Hawaii og i Sør-Stillehavet som Moorea, Papeete, Bora Bora og Raiatea. Raiatea er hvor mange tror den polynesiske migrasjonen begynte, noe som gjør den til den helligste øya i det sørlige Stillehavet. Det er også hjemmet til det største marae, utendørs tempel, i Fransk Polynesia.

 

cruise i Nord Europa med Norwegian Star, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Cruise i Europa
Hvis du foretrekker å utforske noen av de største byene i verden, bør du vurdere et cruise i Europa. Da kommer du til verdenskjente byer som Amsterdam, Paris og Brugge i Belgia. Utforsk eventyrkanalene i Brugge og Amsterdam, besøk Vikingskipsmuseet i Oslo, og klatre til toppen av Eiffeltårnet i Paris.

Eller hva med Middelhavet? Besøk noen greske øyer, Italia, Spania, Portugal, Israel, Tyrkia, Kroatia, Malta og mer. Utforsk ikoniske historiske steder som Pompeii, det romerske Colosseum, Parthenon, det skjeve tårnet i Pisa, Olympia.

Cruise i Afrika 
Ønsker du cruise i kombinasjon med besøk på viltreservat eller safari? Da bør du velge et cruise i Sør Afrika og Namibia.
Øyene i denne regionen er også fantastiske. Cruise til Seychellene, Mauritius eller Réunion. Du kan se de berømte kalksteinene og asurblå vannet på La Digue, henge med lemurer i Nosy Be og klatre opp en aktiv vulkan, Piton de la Fournaise, i Pointe des Galets.

 

Asia, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Cruisereisemål i Asia
Å besøke Asia på et cruise er en uforglemmelig opplevelse. Utforsk ikoniske asiatiske steder i Japan, Kina, Taiwan og Hong Kong. Besøk noen buddhistiske templer og Shintō-helligdommer i Kyoto, dra til Disneyland i Hong Kong eller Shanghai, og opplev en 360-graders utsikt i Taipei fra observasjonsdekket Taipei 101, en av de høyeste bygningene i verden.

Eller prøv havner i Sørøst-Asia, som Ha Long Bay i Vietnam, Bangkok i Thailand og Singapore. Ta en padletur med kajakk i Ha Long Bay, som står på UNESCOs verdensarvliste. Kjør en av de lengste taubanene i verden i Nha Trang.
I Thailand kan du besøke et tempel i Bangkok hvor du finner den kjente Emerald Buddha og det kongelige palasset, som fortsatt brukes i dag av kongefamilien. For ikke å glemme Singapore, en av verdens mest fascinerende bystater.

Med så mange fantastiske cruise er det vanskelig å bestemme hvilket cruise du ønsker.
Derfor er Cruisereiser her for å hjelpe deg!

Kontakt oss om du vil ha tips og pris på ditt neste cruisereisemål.

Se spennende cruise med Norwegian Cruise Line

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,