cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Uniworld River Cruises

– luksus på verdens elver

Uniworld River Cruises er kjent for interiør inspirert av reisemålene, ekstraordinær service og nøye utvalgte fasiliteter som gir en intim, elegant og avslappet opplevelse. Boutique elvecruiseskipene er stilfulle flytende hoteller med innbydende suiter, utsøkte antikviteter, vakre stoffer og originale kunstverk.
Ingen detalj er for liten. Hvert skip er inspirert av elvene de seiler på. Her ser du særegne temaer, fargepaletter, skreddersydde tekstiler, personlig utvalgte originale kunstverk, overdådige møbler og antikviteter. Perfeksjon helt ned til minste detalj, blitt omtenksomt og feilfritt gjengitt.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Vel om bord i din suite, venter en enestående butlerservice, store marmorbad med dobbel servant, Asprey-badekar og kroppsprodukter, håndlagde Savoir®-senger i England, en velfylt bar, ferske kaker og frukt levert daglig, og mye mer.
Alle suitene er selvsagt utvendige.

Uniworld sine skip har ca 120 passasjerer. Det betyr at du kan nyte en intim atmosfære og uovertruffen service.

De lekre skipene tar deg til hjertet av reisemålene og til sentrum av byen, slik at du kan gå rett av skipet og begynne å utforske.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Uniworld River Cruises
Den femstjerners serveringen om bord er regionalt inspirert og tilberedt med de ferskeste ingrediensene, hentet lokalt i hver havn, som gir deg en kulinarisk opplevelse til hvert måltid..

Med Uniworld er alt selvsagt inkludert – premiumviner, øl og brennevin, femstjerners måltider, flere ulike, daglige utflukter, underholdning og mye mer. El velværeinstruktør har aktivitetsklasser og det er selvsagt et fitness-senter om bord. Mannskapet yter den høyeste standarden i servicebransjen, som betyr at her kan du virkelig nyte!
Service kommer fra hjertet til teamet, som lever etter mottoet “no request is too large, no detail is too small.”

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Uniworld River Cruises

Vil du prøve et elvecruise med Uniworld River Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr!

Se også:
Cruise i hele verden
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,