GO UP

Høstferie-cruise fra Ravenna til Kroatia og Hellas med Royal Caribbean

Har du et spørsmål om denne turen?

Dato: 5. – 11. oktober 2024

Pris:
Utvendig lugar fra 18 200,- per person
Balkonglugar 21 000,- per person
Prisen inkluderer flyreise, all transport, seks netter cruise i valgt lugar-kategori med alle måltider og tips.
Drikke tilkommer.

Hvorfor ikke ta årets høstferie på et herlig cruise fra Ravenna til Kroatia og Hellas med Royal Caribbean. Fantastiske  Explorer of the Seas har spennende aktiviteter for alle – uansett alder. Og en mengde spisesteder og uteområder.
Skipet seiler fra Ravenna utenfor Venezia, og vi anbefaler at du har minst en natt før cruiset til å utforske området. Ønsker du å bli igjen i Athen etter endt cruise, ordner vi selvsagt også dette.

Havner du besøker på høstferie-cruise fra Ravenna til Kroatia og Hellas med Royal Caribbean

Oppdag fortryllende Ravenna. Her finner du noen av Italias skjulte perler, inkludert fantastisk arkitektur og åtte UNESCOs verdensarvsteder. Fra tidlige kristne mosaikker til majestetiske kirker og imponerende palass, denne sjarmerende kysthavnen er et fristed for elskere av kunst og arkitektur. Dessuten har Ravenna en overraskende rik historie. Byen fungerte som hovedstad i det vestlige romerske riket i tre hundre år og ble et blomstrende knutepunkt for talentfulle håndverkere, kunstnere og murere. I tillegg ligger Venezia litt over to timer unna med bil. Der kan du vandre rundt i ikoniske kulturskatter som Markusbasilikaen eller Campanile – og selvfølgelig er intet besøk komplett uten en gondoltur under Rialtobroen. Eller ta en rask times biltur til Bologna og spis deg rundt Mercato Delle Erbe eller klatre opp Asinelli-tårnet for å få fantastisk utsikt over terrakotta-takene i byen.

Split ligger ved Adriaterhavets østlige kyst, og er kjent for sine terrakottatak, hvitkalkede bygninger, promenaden omkranset av palmetrær og asurblå vann. Split har en lang historie – her finner du Diokletians palass og katedralen Saint Domnius, som ble bygget for den romerske keiseren på 400-tallet. Split er alltid full av turister, og balanserer sine historiske omgivelser med en mengde moderne restauranter, barer og butikker. Takket være middelhavsklimaet får Split over 2 600 soltimer hvert år. Utforsk de vakre strendene – for eksempel Bacvice- og Kastelet.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Mykonos ligger i hjertet av Kykladene. Med sine hvite hus, glitrende blått vann og rødglødende natteliv er The Island of the Winds like fargerik som menneskene som bor der. Du kan gå på trange marmorstier omkranset av lilla bougainvillea-blomster, eller sykle forbi landsbyen Ano Mera. Utforsk Hellas maritime historie ved Armenistis fyrtårn, og besøk Folklore Museums mykoniske skipsmodeller. Bli med på strandfest på Super Paradises glitrende sand, eller se solen brenne ut utenfor en egeisk horisont fra en utendørs taverna ved sjøen.

Ruinene i Efesos, som står på UNESCOs verdensarvliste, imponerer selv deg som har besøkt verdens andre eldgamle byer. Selv om utgravninger har pågått i 150 år, har bare 20 prosent av byen blitt avdekket. Ta en titt på Celsus-biblioteket – bygget i 117 e.Kr. Stedet består av høye søyler fremhevet av statuen av visdomsgudinnen. Få en smak av det tyrkiske livet ved å spasere langs strandpromenaden og det travle sentrum. Gå Marble Street, brolagt med faktiske marmorplater, som tar deg fra sentrum til Artemis-tempelet. Du kan fortsatt se en enslig gjenværende søyle fra dette vidunderet i den antikke verden.

Santorini er en av verdens mest populære greske øyer, best kjent for sin dramatiske natur, hvitkalkede landsbyer og vulkansk aktivitet. En taubane tar deg til hovedstaden Fira, en livlig by på en klippetopp full av gamle katedraler, fengslende museumssamlinger og koselige tavernaer. Dra til kysten for en svømmetur i det dypblå vannet svarte rullesteinstrender. Besøk også utgravde Akrotiri.

I Athen får du et tilbakeblikk i Hellas’ mektige eldgamle sivilisasjon. Kunstelskere, epikurere og historieinteresserte vil bli henrykt over de gamle ruinene, museene og tavernaene i denne pittoreske byen. Bare 10 minutter fra havnen finner du det arkeologiske museet i Pireus, fylt med skulpturer fra bronsealderen til romerne. Gå til Zea-havnen for å oppdage det hellenske maritime museet. Slapp av ved den lille havnen i Mikrolimano, nyt et måltid med grillet blekksprut og kjølt hvitvin på en liten restaurant med utsikt over havet.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Explorer of the Seas®

Om bord på Explorer of the Seas® finner du spennende aktiviteter som FlowRider® surfesimulator, den prisbelønte Adventure Ocean® Youth Program og den kuleste skøytebanen til sjøs. Explorer of the Seas er et av skipene i Royal Caribbeans Voyager klasse.
Skipet tar ca 4 000 passasjerer.
Nyt solskinnet og slapp av i Solarium – kun for voksne. Unn deg autentisk toskansk mat på Giovanni’s Table, Far East-smaker på Izumi Hibachi & Sushi, deilige smørbrød i delikatessestil eller deilige matbiter sent på kvelden på Café Promenade.
Se en imponerende originalproduksjon i Main Theatre eller dans hele natten på Club Twenty.
Deretter kan du friske opp salsaferdighetene dine på Boleros eller bli med på den uavbrutt-handlingen på Casino Royale℠.

Vil du være med på høstferie-cruise fra Ravenna til Kroatia og Hellas med Royal Caribbean?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,