cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise fra Barcelona med MSC Seaview

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Priseksempel
Dato: 22. – 29. juni 2024
Kun cruise for to voksne i balkonglugar med Easy drikkepakke, pr person fra 18 500,- (seiling uken etter koster ca kr 20 350,- pr person)
Kun cruise for to voksne og to barn i balkonglugar med Easy/Minor drikkepakke fra 47 650,- (seiling uken etter koster ca kr 57 850,- for 2 voksne og 2 barn)

MSC har alltid fantastiske priser for barn! Kontakt oss!

Ta et herlig Middelhavs-cruise fra Barcelona med MSC Seaview!
Uansett når du reiser, kan vi nesten garantere et herlig klima!
Du kan også velge å gå på skipet fra flere havner i Italia.

 

 

MSC Seaview er nytenkende og et spennende skip.
Sunset Beach bassenget ligger på øverste dekk, med en fantastisk utsikt og masse plass i middelhavssolen. Det enestestående MSC Seaside Panorama pool har også en flott utsikt, og plasseringen av solstolene gjør at du kommer ekstra tett på bassenget.

MSC Seaview har et imponerende 360°s-promenadedekk. Dette dekket har et glasskledd rekkverk, og her kan du vandre rundt til butikker, restauranter og små rekreasjonsområder, mens du nyter utsikten.
Prøv også Sukkenes bro av glass!

 

cruise, cruisereiser, nordmannsreiser

 

Atriumet inne i skipet har glassvegger som strekker seg over fire dekk, og er et innovativt og spennende underholdningsområde med levende musikk og andre arrangementer.

Spise, drikk og slapp av under Middelhavets sol, og nyt en av de beste havutsiktene i verden. Skipet tilbyr enda flere balkonglugarer, så hvorfor ikke unne deg muligheten til å nyte en bedre frokost i morgensolen på din egen balkong? Eller ta et glass i solnedgangen?

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise fra Barcelona med MSC seaview

 

Obs! Prisen viser nummer en i lugaren og viser ikke eventuelle rabatter eller kampanjer.
Dagens pris får du av oss!

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Moro for barn og voksne. Kos dere i bowlinghallen, ta med barna på restauranten som er dedikert kun for barn. Eller bruk timer i det mest interaktive, fleretasjes vannlandet til sjøs. Her er det 5 forskjellige vannsklier, en AquaPlayTM område designet for småbarn og en eventyrsti. I tillegg har selvsagt MSC Seaside spennende og fargerike lekeområder for barn, skapt i samarbeid med LEGO® og Chicco®.

 

cruise, cruisereiser, nordmannsreiser, Cruise fra Barcelona med MSC seaview
MSC Seaviews hovedrestauranter kan friste med en blanding av ferske middelhavsretter og internasjonale menyer i elegante omgivelser. Og i de utmerkede spesialrestaurantene finner du garantert noe som faller i smak.

Et stort utvalg med hele 19 barer og lounger betyr at du slipper å lete gatelangs etter et sted hvor du kan tilbringe en hyggelig kveld med venner. Nyt lekre cocktails, utsøkte viner, internasjonale ølsorter og andre forfriskninger.

MSC Yacht Club
Dette er den beste plasseringen av lugarer og et reservert område som bare er tilgjengelig for YC – medlemmer. Her er det også en restaurant, salonger og et stort privat bassengområde med solarium og boblebad. 24-timers butlerservice, dedikerte massasjerom og full tilgang til Thermal Suite i MSC Aurea Spa. Dette er MSC Yacht Club, et skip i skipet og den ultimate luksuscruiseopplevelsen.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise fra Barcelona med MSC seaview

 

Vi skreddersyr din reise om du vil forlenge oppholdet med sol, bad og opplevelser rundt Barcelona.
Vet du at det finnes en spennende temapark kun en time unna Barcelona? Vi ordner turen for deg. Kontakt oss for pris og forslag!

 

Cruise fra Barcelona med MSC seaview

 

MSC har stort fokus på miljø, og MSC Seaview har flere tiltak som bidrar til å redusere miljøfotavtrykk under seilingene. Disse inkluderer blant annet avgassrensingssystem, avansert avløpsvannbehandling, systemer for forebygging av oljeutslipp fra maskinrom, ballastvannbehandlingssystem og miljøstyringsplan.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

MSC Cruises er aktivt engasjert i utviklingen av neste generasjons miljøteknologi for å oppnå karbonnøytrale seilinger innen 2050 og nullutslipp.

Vil du være med på cruise fra Barcelona med MSC Seaview?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Les om dåpen av MSC Seaview

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,