cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP
MED REISELEDER

Julemarkedscruise på Donau med AmaWaterways – desember 2024

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Donau er alltid vakker – og her seiler du innom tre spennende land: Østerrike, Ungarn og Slovakia.

Dato: 11. – 16. desember 2024

Pris: Fra 38 175,- per person

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Budapest / Wien – Oslo
 • Transport flyplass – havn – flyplass
 • Fem netter elvecruise med det flotte skipet AmaSonata
 • Gourmetmåltider, tips, drikke til måltidene og utflukter i henhold til program

 

Start den herlige julehøytiden med et stemningsfullt julemarkedscruise på Donau med AmaWaterways – hvor alt er inkludert!

Boder fulle av duftende godsaker, glade mennesker, glühwein, snødryss i kombinasjon med fantastiske byer og byggverk! Flotte elvecruise-skip, utmerkede guider, topp kvalitet hele veien. Delta i festlige tradisjoner og måltider med alt tilbehør om bord, og besøk fortryllende markeder fylt med håndarbeid.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDenne fem-netters seilingen går fra Budapest til Wien. Underveis kommer du til spektakulære hovedsteder langs elven.
Det er flere inkluderte utflukter hver dag, som for eksempel guidede turer til slott på bakketoppene som Bratislavas flotte festning og sykkelturer til vakre steder som Klosterneuburg Abbey. Følg i fotsporene til konger og dronninger (habsburgske kongelige blant dem). Smak på lokale godsaker, for eksempel kaken som startet en nasjonal høytid i Østerrike: sachertorte.
I tillegg kan du utforske det lokale nattelivet i hver hovedstad og se arkitektoniske underverker lyses opp etter solnedgang.

 

 

Oversikt over dagsprogram på julemarkedscruise på Donau med AmaWaterways

Dag 1 Budapest ombordstigning
Dag 2 Budapest – velg mellom følgende utflukter: Queen of the Donau, Hidden Budapest eller Castle Hill
Dag 3 Bratislava – velg mellom følgende utflukter: Coronation City walking tour, Tastes of Slovakia, Bratislava Castle Hike eller Bike tour – Slovakian Experience
Dag 4 Bratislava – Wien. Velg mellom følgende utflukter: Imperial Vienna city tour eller Sacher & Coffee
Dag 5 Wien – velg mellom følgende utflukter: Schönbrunn Palace and Gardens eller Klosterneuburg bike tour
Dag 6 Wien – avstigning

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Julemarkedscruise på Donau med AmaWaterways

 

Om bord på AMAWaterways er alt inkludert!

 • Underholdning på lugaren – tv/video/musikk
 • Vann på flaske på lugaren daglig
 • Alle måltider med utsøkt mat
 • Ubegrenset bobler og juice til frokost
 • Ubegrenset øl og vin, drinker, mineralvann, kaffe og te til middag
 • Tapas og snacks i Main Lounge daglig
 • Gratis wifi
 • Underholdning  og foredrag om bord
 • Velkomstmottagelse og avslutningsmiddag
 • Utflukter i hht program
 • Fitnessrom
 • Sykkelutlån

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Julemarkedscruise på Donau med AmaWaterways USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Julemarkedscruise på Donau med AmaWaterways USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

AmaSonata
Dette lekre elvecruiseskipet er inspirert av klassiske havyachter og vil gi deg en særegen elvecruiseopplevelse. Romslige, elegant innredede lugarer hvor de fleste har to balkonger, både en fransk og en utvendig balkong, slik at du kan nyte det vakre landskapet mest mulig. Ytterligere fasiliteter i lugaren: Entertainment-On-Demand, gratis høyhastighets Internett-tilgang, ubegrenset Wi-Fi, filmer, musikk og engelskspråklige TV-stasjoner, klimaanlegg og safe på rommet. Badet har lekre bade- og kroppsprodukter, badekåper og hårfønere. Velger du suite, har du også et større sitteområde med sofa og to stoler, og et stort bad med badekar og separat dusj. AmaSonata tilbyr en rekke ekstra bekvemmeligheter, inkludert en massasje- og frisørsalong, gavebutikk og spesialkaffestasjon. I den fine hovedsalongen kan du møte dine medreisende og se kveldsunderholdning. Som medlem av La Chaîne des Rôtisseurs, det eksklusive internasjonale kulinariske samfunnet, vil du bli servert utsøkt, lokalt inspirert mat sammen med ubegrenset vin, øl og brus til lunsj og middag. Velg mellom flere spisesteder, inkludert The Chef’s Table spesialitetsrestaurant, med en utsøkt smaksmeny tilberedt rett foran øynene dine. Ønsker du å holde deg aktiv, er det en tursti, oppvarmet svømmebasseng, et treningsrom og en flåte med sykler om bord til bruk på egen hånd eller på en av de mange guidede sykkelturene.

Unn deg et julemarkedscruise på Donau med AmaWaterways i år!

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Dag til dag:

Dag 1

Budapest ombordstigning

Dag 2

BUDAPEST
Budapest har en uovertruffen kombinasjon av kultur og tradisjon. Dagens bytur tar deg til både Buda (kupert) og Pest (flate) siden av elven. Du vil se Heroes’ Square og Castle Hill, hjemmet til Fisherman’s Bastion og Mattias Church. Hvis du foretrekker å begi deg utenfor allfarvei, kan du bli med på turen med jødisk kulturarv som besøker museet ved den vakre Dohány-synagogen, i tillegg til minnesmerket for livets tre. Du besøker også Holocaust-tempelet, dedikert til jødiske ungarske soldater som kjempet under første verdenskrig. Som et alternativ kan du gå opp til Castle Hill for en fantastisk utsikt over byen nedenfor. På ettermiddagen kan du bruke fritiden for å utforske byen ytterligere. (F,L,M)

Dag 3

BRATISLAVA, SLOVAKIA
Nyt det fantastiske landskapet mens skipet glir langs Donau inn i Bratislava. Bratislava er stedet for kroningsseremoniene til 11 ungarske konger og dronninger mellom 1536 og 1830, og byen har absolutt fått tittelen Coronation City of Kings, noe du vil oppdage under fotturen din. Eller bli med på en spesiell Tastes of Slovakia-tur. For en mer aktiv utflukt, gå opp til slottet hvor du vil ha en storslått utsikt over byen. Eller bli med på en guidet sykkeltur. Kvelden avsluttes med en eksklusiv slovakisk folkorisk opplevelse. (F,L,M)

Dag 4

BRATISLAVA, SLOVAKIA – WIEN, ØSTERRIKE
Nyt et vakkert morgencruise i Bratislava før skipet seiler videre til Wien. City of Waltzes byr på et vell av små perler og byturen din viser dens kongelige prakt, inkludert det majestetiske operahuset og det tidligere keiserpalasset til Habsburgerne. Avslutt turen i Wiens historiske sentrum og besøk deretter Stefansdomen, eller oppdag Wien på sykkel. Alternativt kan du besøke en tradisjonell wienerkafé for å oppleve en ekte Wien-spesialitet, Sacher Torte, og nyte denne godbiten med en rykende varm wienerkaffe. (F,L,M)

Dag 5

WIEN
Besøk Schönbrunn-palasset og -hagene, som står på UNESCOs verdensarvliste. Dette var den viktigste sommerresidensen til Habsburg-herskerne. Palasset ble bygget på 1700-tallet som en keiserlig sommerresidens og dette praktfulle 1441 roms barokkpalasset er et av de viktigste arkitektoniske, kulturelle og historiske monumentene i Østerrike. Sykle langs den naturskjønne Donau-elven gjennom sjarmerende nabolag til den nærliggende byen Klosterneuberg og dets majestetiske augustinerkloster fra 1100-tallet med utsikt over Donau. I løpet av ettermiddagen kan du utforske denne ikoniske byen ytterligere. (F,L,M)

Dag 6

WIEN – HJEMREISE
Ta farvel med Wien og forbered deg på flyturen hjem. (F)

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,