cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Hvorfor cruise med Allure of the Seas?

Publisert 27.07.22

Her skal vi gi deg noen spennende funfacts for hvorfor cruise med Allure of the Seas.

Alt er større i Texas. Også cruiseskipet Allure of the Seas…
Et av eventyrene du kan begi deg ut på i vinter er å seile med dette skipet fra Galveston, Texas. Ta med deg venner, familie, kolleger… Uansett hvem du reiser med, garanterer vi en unik opplevelse. Her blir det strender, jungel, spennende byer og et nytt tropisk reisemål fra dag til dag.
Prøv deg på klatring mens skipet seiler til Cozumel, Mexico. Eller døyv sulten på noen av de over 20 restaurantene som tilbyr smaker fra italiensk til meksikansk mens du er på vei til Roatan, Honduras. Her finner du alle typer aktiviteter, som surfesimulatorer og zip-line, dedikerte rom og opplevelser for barn og tenåringer, en rekke originale Broadway-show. Vi vil vel si at det er bortimot umulig å kjede seg om bord.
I tillegg venter alt du kan gjøre på land.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Hvorfor cruise med Allure of the Seas?

2 748 prisbelønnede og imponerende lugarer og suiter
Allure of the Seas® handler om det spektakulære. Alle lugarer er utformet for å sørge for at ditt opphold til sjøs blir like minneverdig som aktivitetene.
For eksempel den luksuriøse, to-etasjes Royal Loft Suite for deg som ønsker det aller beste. Eller AquaTheater Suite, hvor du har seter på første rad til hvert show.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

En verden av smaker
Det er  rikelig med variasjon når det kommer til restauranter, barer og salonger. Faktisk kan du dra til mer enn fem forskjellige steder hver dag når du er på et syv-netters cruise.

20+ steder hvor du kan nyte en matbit. Enten det er kaffe og bakverk på Starbucks, en håndskåret biff på det amerikanske steakhouse Chops Grille eller sushi og teppanyaki på Izumi.

20+ barer og lounger hvor du kan smake på en mengde ulike cocktailer. En favoritt er Rising Tide Bar, hvor du nipper til favorittdrinken din mens du jevnt beveger deg opp eller ned tre dekk.

250+ viner fra hele verden for deg som er vinkjenner. Gå til Vintages vinbar for et bredt utvalg. Her finner du blant annet Merlot fra California, Pino Noir fra New Zealand og en rosé fra Frankrike.

5 deilige retter – som kamskjellcarpaccio og filet mignon med trøffelpotetpuré – sammen med tilhørende vin du kan nyte under Chef’s Table-opplevelsen. En intim kulinarisk reise ledet av Chef de Cuisine. Desserten er like søt, for eksempel The World, en sjokoladeganachekule som smelter mens varm karamell helles over den.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Eventyr og avslapning

Om bord på Allure of the Seas er det opplevelser for alle, enten om du ønsker å slappe av ved bassenget eller være mer aktiv.

4 ulike «scener» hvor du kan se alt fra den prisbelønte musikalen «Mamma Mia!» på Det Kongelige Teater til høytflygende bragder på AquaTheater.

9 dekk høy zip line. Du flyr over Boardwalk-området med sin karusell, en filmskjerm i full størrelse og hamburgerbaren Johnny Rockets.

60 fot over dekk, prøv en av de fine klatreveggene for den beste utsikten over havet. Alle kan prøve, det er lagt opp til ulike ferdighetsnivåer.

20 mph-bølger suser mot deg på FlowRiders, surfesimulatorene hvor både viderekommende og nybegynnere kan prøve.

10+ bassenger og boblebad du kan dyppe deg i. I tillegg finnes H2O Zone for de minste, et pulserende badeland med geysirer, vannkanoner og mer.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Ferier på din måte

Velg din favorittlugar, ditt nabolag, din favorittrestaurant..

7 distinkte nabolag med ulike opplevelser å utforske. Du kan vandre langs de svingete stiene i Central Park med sine over 20 000 ekte planter. Prøv karusellen på Boardwalk. Unn deg en ansiktsbehandling eller spinningtime på Vitality Spa and Fitness Center eller gå på shopping på Royal Promenade.
Youth Zone har lekeområder for barn i alle aldre, med aktiviteter som vitenskapelige eksperimenter, kunst og håndverk, en barnehage og et hangout kun for tenåringer.

1 187 fot – så lang er Allure er fra baug til hekk. Det er nesten fire fotballbaner!

2.053 besetningsmedlemmer om bord. Alle har sine dedikerte oppgaver: for eksempel gartner for Central Park og en miljøansvarlig, som sørger for at bærekraftspraksisen om bord går som den skal.

Hvorfor cruise med Allure of the Seas?

Med Royal Caribbean kan du og dine venner og familie fortsette de gode tidene etter sommerferien!

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Ønsker du å vite mer om hvorfor cruise med Allure of the Seas?

Kontakt Cruisereiser – vi ordner ditt cruiseeventyr!

Les mer om Royal Caribbean 
Se spesialtilbud med Royal Caribbean

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,