cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise i vestlige Karibien med Icon of the Seas 2024

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Vi skreddersyr reisen slik dere ønsker !
Du seiler med splitter nye Icon of the Seas – verdens største og mest innovative cruiseskip – som har sin første tur i januar 2024!

Pris:
Balkonglugar for to personer fra 48 000,- per person
Priseksempel to voksne og to barn (under 12 år) i balkonglugar fra 28 000,- per person
Prisen inkluderer flyreise, to netter i Miami, alle måltider og tips om bord på skipet
Avreise fra Oslo – andre byer på forespørsel. Ønsker du en annen type lugar, kontakt oss.

Nå kan du virkelig kose deg om bord på et magisk skip.
Bli med på et cruise i vestlige Karibien med Icon of the Seas.

Lev deg inn i lyden av calypsotrommene mens du utforsker alt fra vakre strender til Maya-ruiner. Hundrevis av år med historie har etterlatt jungelruiner fra eldgamle tider og pulserende kolonibyer med lyst malte bygninger som gjenspeiler en fascinerende historie.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Om Miami

Miami beveger seg til en helt egen rytme – fra de solfylte strendene til en mangfoldig blanding av kulturer. Miami Beach er spennende, utforsk Little Havanas dypt rotfestede cubanske arv. Slapp av på Key Biscaynes strand, sykle langs Ocean Drive eller padle en kajakk gjennom Oleta River State Parks svingete mangrovekanaler.
Dra til Coconut Grove for å nyte den bohemske stemningen. Besøk Vizcaya eiendoms renessanseinspirerte hager. Se på Perez Art Museums samtidssamlinger. Enten du er ute etter havfiske, art deco-arkitektur, mat i verdensklasse eller et endeløst natteliv, finner du dette i The Magic City.

For barn er det masse å gjøre. Ta en tur på zoo eller en herlig dag på stranden. Eller hva med en stor is i skyggen på en kafe langs strandpromenaden.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Spennende havner venter

Fortid møter nåtid i Costa Maya. Her finner du gamle Maya-ruiner og mystiske jungler som bare ber om å bli utforsket, private strandklubber og trendy restauranter – alt på ett sted. Det er 250 kvadratkilometer med paradis fullpakket med underholdning og historie, alt bare 30 mil sør for Cancun. Great Maya Reef like utenfor kysten er det nest største i verden – det er et must-snorklested. Eller du kan slappe av i Mahahual med en iskald michelada – en krydret ølcocktail. Turen til Kohunlick-ruinene for å se det berømte maskenes tempel

Cozumel har tropiske korallrev fulle av fisk, krystallklart vann og gamle ruiner – et unikt eventyr. Ta turen til Chankanaab nasjonalpark, hvor du kan snorkle blant de fargerike korallene og stimene med tropiske fisker. Eller reis tilbake i tid på et eventyr gjennom de ruvende Maya-ruinene i Tulum. Nyt enn strandmassasje på Playa Mia.

Nå venter magiske CocoCay! Royal Caribiens fantastiske øy på Bahamas. Øya er totalt utbedret og fremstår enda lekrere enn før. Her finner du et 135 fot høyt tårn med syv vannsklier. Daredevil’s Tower er en del av en ny vannpark hvor det også er et bølgebasseng, regnet som det største i Karibien, og et eventyrbasseng med en interaktiv hinderløype.

 

 

En annen del av øya tilbyr Oasis Lagoon, det største ferskvannsbassenget i Karibien. En nesten 500 meter lang zipline krysser også over øya. Og hva med en tur opp i en heliumballong?
Du kan leie din egen overvannslounge på et eksklusivt område, hvor du også finner et evighetsbasseng og et klubbområde med daybeds, solsenger og en eksklusiv restaurant.

 

Icon of the Seas USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Fantastiske Icon of the Seas!

Aldri har Royal Caribbean tatt cruiseferien din til et så høyt nivå.
Her kan du boltre deg i Categori 6 – det største badelandet til sjøs noensinne. Prøv ut The Frightening Bolt – den høyeste vannsklien til havs. Eller hva med en tur i Pressure Drop – den første åpne fritt-fall vannsklie på et cruiseskip. Barnefamilier har fått et helt eget, spennende nabolag, Surfside. Her finnes det et eget basseng for voksne, og et stort badeland godkjent for barn i alle aldre. Pluss en masse annet moro.

 

 

Det er syv ulike basseng og hele ni boblebad om bord – alle med fantastisk havutsikt. Royal Bay er det største bassenget til sjøs.
Du skal heller ikke gå sulten, det er hele 40 steder du kan nyte en matbit i.
Kos deg med en kald cocktail i The Lime & Coconut® bar, som spenner over flere nivåer, eller dykk inn i den største swim in-bar til sjøs, Swim & TonicSM.

Prøv ut den glitrende AquaDomeSM, en første i sitt slag som åpner opp for en verden av underholdningsmuligheter – inkludert høye fosser.
Eller Absolute ZeroSM  – den største isarenaen Royal Caribbean har hatt, hvor høyoppløselige digitale projeksjoner umiddelbart kan forvandle omgivelsene rundt deg på et blunk.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Lugarene er mer romslige enn tidligere. Her finnes det familielugarer med integrerte balkonger, eller du kan nyte utsikten i en v de helt nye Sunset Suites.
Eller om du virkelig skal gjøre noe unikt, oppgrader til Ultimate Family Townhouse, hvor det er sklie i suiten, hjemmekino og en privat uteplass med eksklusiv inngang til SurfsideSM.

 

 

Icon of the Seas er det første i en ny rekke LNG-drevne skip, som skal oppfylle Royal Caribbeans mål om å bli helt karbon-nøytrale i 2050.

DETTE BLIR EN IKONISK OPPLEVELSE!

Velkommen på cruise i vestlige Karibien med Icon of the Seas

Kontakt Cruisereiser

Reiserute:

 

DAG HAVN
1 Miami, Florida 1630
2 Dag på sjøen
4 Puerto Costa Maya, Mexico Fra 8:00 – 17:00
5 Cozumel, Mexico Fra 7:00 – 16:00
6 Dag på sjøen
7 Perfect Day at CocoCay, Bahamas Fra 7:00 – 17:00
8 Miami, Florida Ankommer 6:00

Priser og betingelser:

Ref: Q/713718


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,