GO UP

Cruise til Hellas og Kroatia med Explorer of the Seas – Royal Caribbean – September 2024

Har du et spørsmål om denne turen?

Er du nysgjerrig på cruiselivet?

Dato: 12. – 21. september 2024

Pris:
Utvendig lugar 26 600,- per person
Balkonglugar 31 000,- per person
Single balkong 46950,-
Prisen inkluderer flyreise, to netter på 4* hotell i Ravenna med frokost, all transport, syv netter cruise i valgt lugar-kategori med alle måltider og tips. En felles utflukt underveis.
Drikke tilkommer.
Teknisk reiseleder ved minimum 20 påmeldte.

Nå kan du bli med på et høst-cruise til Hellas og Kroatia med Explorer of the Seas. Skipet seiler fra Ravenna utenfor Venezia og vi har lagt inn to netter på hotell før cruiset.

Havner du besøker på cruise til Hellas og Kroatia med Explorer of the Seas

Oppdag fortryllende Ravenna. Her finner du noen av Italias skjulte perler, inkludert fantastisk arkitektur og åtte UNESCOs verdensarvsteder. Fra tidlige kristne mosaikker til majestetiske kirker og imponerende palass, denne sjarmerende kysthavnen er et fristed for elskere av kunst og arkitektur. Dessuten har Ravenna en overraskende rik historie. Byen fungerte som hovedstad i det vestlige romerske riket i tre hundre år og ble et blomstrende knutepunkt for talentfulle håndverkere, kunstnere og murere. I tillegg ligger Venezia litt over to timer unna med bil. Der kan du vandre rundt i ikoniske kulturskatter som Markusbasilikaen eller Campanile – og selvfølgelig er intet besøk komplett uten en gondoltur under Rialtobroen. Eller ta en rask times biltur til Bologna og spis deg rundt Mercato Delle Erbe eller klatre opp Asinelli-tårnet for å få fantastisk utsikt over terrakotta-takene i byen.

Tykke steinmurer fra 1500-tallet omslutter hele gamlebyen i Dubrovnik. Game of Thrones ble faktisk filmet her. Og her finner du det perfekt bevarte rektorpalasset, den forseggjorte Onofrio-fontenen og barokke St. Blaise-kirken, oppkalt etter byens skytshelgen. Du kan besøke museumssamlinger som viser frem kroatiske kunstverk, stilmøbler og skipsbyggingstradisjoner. Beundre Franciscan Monastery-bibliotekets 30 000 bind. Eller dra på klippedykking i havet og padle kajakk i krystallblått vann.

I Athen får du et tilbakeblikk i Hellas’ mektige eldgamle sivilisasjon. Kunstelskere, epikurere og historieinteresserte vil bli henrykt over de gamle ruinene, museene og tavernaene i denne pittoreske byen. Bare 10 minutter fra havnen finner du det arkeologiske museet i Pireus, fylt med skulpturer fra bronsealderen til romerne. Gå til Zea-havnen for å oppdage det hellenske maritime museet. Slapp av ved den lille havnen i Mikrolimano, nyt et måltid med grillet blekksprut og kjølt hvitvin på en liten restaurant med utsikt over havet.

Mykonos ligger i hjertet av Kykladene. Med sine hvite hus, glitrende blått vann og rødglødende natteliv er The Island of the Winds like fargerik som menneskene som bor der. Du kan gå på trange marmorstier omkranset av lilla bougainvillea-blomster, eller sykle forbi landsbyen Ano Mera. Utforsk Hellas maritime historie ved Armenistis fyrtårn, og besøk Folklore Museums mykoniske skipsmodeller. Bli med på strandfest på Super Paradises glitrende sand, eller se solen brenne ut utenfor en egeisk horisont fra en utendørs taverna ved sjøen.

Split ligger ved Adriaterhavets østlige kyst, og er kjent for sine terrakottatak, hvitkalkede bygninger, promenaden omkranset av palmetrær og asurblå vann. Split har en lang historie – her finner du Diokletians palass og katedralen Saint Domnius, som ble bygget for den romerske keiseren på 400-tallet. Split er alltid full av turister, og balanserer sine historiske omgivelser med en mengde moderne restauranter, barer og butikker. Takket være middelhavsklimaet får Split over 2 600 soltimer hvert år. Utforsk de vakre strendene – for eksempel Bacvice- og Kastelet.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Explorer of the Seas®

Om bord på Explorer of the Seas® finner du spennende aktiviteter som FlowRider® surfesimulator, den prisbelønte Adventure Ocean® Youth Program og den kuleste skøytebanen til sjøs. Explorer of the Seas er et av skipene i Royal Caribbeans Voyager klasse.
Skipet tar ca 4 000 passasjerer.
Nyt solskinnet og slapp av i Solarium – kun for voksne. Unn deg autentisk toskansk mat på Giovanni’s Table, Far East-smaker på Izumi Hibachi & Sushi, deilige smørbrød i delikatessestil eller deilige matbiter sent på kvelden på Café Promenade.
Se en imponerende originalproduksjon i Main Theatre eller dans hele natten på Club Twenty.
Deretter kan du friske opp salsaferdighetene dine på Boleros eller bli med på den uavbrutt-handlingen på Casino Royale℠.

 

Vil du være med på cruise til Hellas og Kroatia med Explorer of the Seas?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

a/611905


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,