cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise i østlige Karibien med Norwegian Joy

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: April – oktober 2024
Priseksempel 18.-28. august 2024 – 10 netter:
Per person i balkonglugar fra 33 915,-

Prisen inkluderer:
Balkonglugar på skipet, tips, underholdning, alle måltider, Premium drikkepakke (Inkluderer et stort utvalg av alkoholholdige og ikke alkoholholdige drikker og brennevin, samt cocktails og vin opptil 15 USD pr. glass), Special dining-pakke (Inkluderer to middager i en av spesialrestauranter om bord), Utflukts pakke (50 USD pr. lugar pr. havn), WiFi-pakke (150 minutter WiFi pr. gjest i lugaren)
Fly fra Norge kommer i tillegg.

Hva med å droppe det norske regnet og unne deg litt sol og varme neste vår og sommer? Bli med på cruise i østlige Karibien med Norwegian Joy.

Cruiset starter i fantastiske New York. Her anbefaler vi at du legger inn flere netter. Vi ordner det for deg. Se den nydelige kysten langs Philipsburg fra en katamaran mens du koser deg med en gourmetlunsj, snorkle blant fargerike tropiske fisker og grønne havskilpadder i St. Thomas ved Turtle Cove. I Puerto Plata kan du lære om den lokale historien ved Fortaleza San Felipe fra 1500-tallet eller snorkle blant korallrev utenfor Dorado Beach. Nyt det vakre turkise vannet og de avslappede karibiske stemningene på Long Bay Beach i Tortola. Legg deg ned i den varme sanden på de vakre strendene i Puerto Plata.
Utforsk San Juan om dagen og under stjernene.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Her finner du de ulike avgangene. Det er også cruise som går over flere netter.
Obs! Prisen viser ikke eventuelle rabatter som gjelder. Eksakt pris får du når du kontakter oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Havner du besøker på cruiset

New York, New York
Alle elsker New York, og det er en million grunner til det. Her er bare noen få: Frihetsgudinnen, Empire State Building, Grand Central Station, Ellis Island National Monument, Brooklyn Bridge, Metropolitan Museum of Art, Guggenheim-museet, Times Square, Broadway, Greenwich Village, 5th Avenue og Central Park.

San Juan, Puerto Rico
San Juans pittoreske brosteinsgater, torg og kapeller, som ble grunnlagt i 1521, gjenspeiler den spanske arven. Men den nest eldste byen i Amerika kan også skilte med fine strender, frodige regnskoger, imponerende fort og et herlig tropisk klima.

Philipsburg, St. Maarten
St. Maarten er bare 37 kvadratkilometer stor.  Og den minste landmassen i verden som er delt mellom to regjeringer. Den sør-nederlandske halvdelen tilbyr kasinoer, avgiftsfri shopping og øykultur. Den franske halvdelen har et dempet raffinement.

St. Thomas, De amerikanske jomfruøyene
Byen Charlotte Amalie har en av de mest fantastiske havnene i verden. Øya var en gang hjemmet til pirater for lenge siden, i dag er det vakre strender og rikholdig taxfree-shopping som trekker.

Tortola, De britiske jomfruøyene
Denne eksotiske, fredelige øya ble oppdaget av Christopher Columbus i 1493. Her finner du både høye mahognitrær og hvite sandstrender. Regionen tilbyr en utfordrende fottur som strekker seg 1780 fot opp Sage Mountain. Et flott sted for flott fugletitting og fantastisk utsikt over Tortola og naboøyene.

Puerto Plata, Den dominikanske republikk
Puerto Plata (eller offisielt kjent som San Felipe de Puerto Plata) er den niende største byen på Den dominikanske republikk og hovedstaden i provinsen Puerto Plata.
Ta en tur opp fjellet Pico Isabel de Torres som er over 2 600 fot høyt. Historieinteressert? Besøk Fortaleza San Felipe, som ble bygget på 1500-tallet og fungerte som et fengsel under diktaturet til Rafael Trujillo. Eller ta turen til Amber Museum, et museum fylt med en unik samling av verdifull dominikansk rav, som er kvae som har herdet i millioner av år og fanget mange fossiler av plante- og insektliv.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Norwegian Joy

Norwegian Joy er et flott skip med meget komfortable lugarer.
Norwegian Joy har over 14 ulike spisesteder. Nyt middag under åpen himmel på promenaden eller kos deg i en av de mange loungene. Om bord er et stort bassengområde, spa og treningssenter. I tillegg finner du den velkjente gocartbanen på toppen av skipet!
Og selvsagt er det badeland og barneklubber for de minste.

Skipet tar 3 852 gjester.

 

Vil du prøve et cruise i østlige Karibien med Norwegian Joy ?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 

 

Priser og betingelser:

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 


Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.


Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:


  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)


3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,