cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

New York og cruise i Karibien med Norwegian Cruise Line

Vi skreddersyr din cruiseferie!

En fantastisk opplevelse og en unik seilingsrute – Opplev New York og cruise i Karibien med Norwegian Cruise Line. Du kan velge mellom spennende seilinger til østlige og sørlige Karibien. Og alle cruisene går rett fra Manhattan i hjertet av The Big Apple.

Vi anbefaler noen dager i New York først, dette skreddersyr vi. Deretter får du en magisk utseiling fra sentrum av denne flotte storbyen.
Nå venter spennende øyer i Karibien. Hva med eksotiske navn som Puerto Rico, St Kitts, St Lucia, Barbados, Antigua, St Thomas, Dominikanske Republikk – bare for å nevne noen!

Les mer om noen av havnene:

Puerto Plata, Den dominikanske republikk, offisielt kjent som San Felipe de Puerto Plata) er den niende største byen på Den dominikanske republikk og hovedstaden i provinsen Puerto Plata. Ta en tur opp på Pico Isabel de Torres-fjellet for å få en fantastisk utsikt. Eller besøk Fortaleza San Felipe, som ble bygget på 1500-tallet og tjente som fengsel under diktaturet til Rafael Trujillo. Amber Museum har en unik samling av verdifull dominikansk rav.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, New York og cruise i Karibien med Norwegian Cruise Line

 

St. Thomas, De amerikanske jomfruøyene
Byen Charlotte Amalie har en av de mest fantastiske havnene i verden. Dette var en gang hjemmet til pirater. I dag er det kjent for sine vakre strender og taxfree-shopping.

Philipsburg, St. Maarten
På kun 37 kvadratkilometer er øya St. Maarten den minste landet i verden som er delt mellom to regjeringer. Den sørlige nederlandske halvdelen tilbyr kasinoer, taxfree-shopping og øykultur. Den franske halvdelen er dempet sofistikert.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, New York og cruise i Karibien med Norwegian Cruise Line

 

Tortola, De britiske jomfruøyene
Denne eksotiske og fredelige øya ble oppdaget av Christopher Columbus i 1493. Her finner du lekre hvite sandstrender og høye mahognitrær. Ta en fottur opp Sage Mountain – et flott sted for flott fugletitting og fantastisk utsikt over Tortola og naboøyene.

Grand Turk, Turks & Caicosøyene
Grand Turk ble grunnlagt i 1681 av Bermuda-nybyggere for havsaltproduksjon. Dette er den største av Turksøyene. Her finner du flere historiske steder, flotte strender og fargerikt sjøliv. Bruk tiden på dykking og snorkling, nyt stranden eller utforsk øya på scooter. Lær om øyas gamle havsaltindustri i Cockburn Town og se det populære Grand Turk-fyret – det eneste fyret på Turks og Caicos. Ta en båttur over til nærliggende Gibbs Cay og svøm med rokkene!

Tilbake i New York anbefaler vi noen flere dager til å oppleve alt hva denne spennende byen har å by på.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, New York og cruise i Karibien med Norwegian Cruise Line

Flere av de flotte skipene til Norwegian Cruise Line seiler disse rutene.

Her finner du de ulike avgangene. Obs! Prisen viser ikke eventuelle rabatter som gjelder. Eksakt pris får du når du kontakter oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 

Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.

Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:

  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)

3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person

Vil du oppleve New York og cruise i Karibien med Norwegian Cruise Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 

 

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,