cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP
MED REISELEDER

Cruise i Thailand og Vietnam med Celebrity Solstice – januar 2025

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 10. – 27. januar 2025

Pris:
Utvendig lugar  49 700,- per person
Balkonglugar   55 700,- per person

Prisen inkluderer:

 • Flyreise fra Oslo til Singapore – retur fra Hong Kong til Oslo
 • To netter i Singapore før cruiset
 • Sightseeing inkludert lunsj i Singapore. En felles middag
 • 12 netter på Celebrity Solstice i valgt lugar
 • Alle måltider, tips og klassisk drikkepakke på cruiset
 • To felles utflukter i løpet av seilingen
 • En natt/to dager i Hong Kong
 • Sightseeing og middag i Hong Kong
 • All transport underveis
 • Representant fra Cruisereiser*

Reis bort fra snø og vinterkulde. Nå kan du bli med Cruisereiser på et herlig 12 netters cruise i Thailand og Vietnam med Celebrity Solstice. I tillegg har vi lagt inn hotellovernattinger i både Singapore og Hong Kong – hvor reiseleder vil ta deg med på spennende utflukter.
Opplev sol og varme, spennende eksotiske byer, fantastisk natur, mye historie, herlige strender og selvsagt et nydelig skip med alle fasiliteter.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Havner du besøker på cruise i Thailand og Vietnam med Celebrity

 • Singapore
 • Koh Samui, Thailand
 • Bangkok, Thailand
 • Ho Chi Minh, Vietnam
 • Nha Trang, Vietnam
 • Hue/Danang, Vietnam
 • Hanoi/Halong Bay
 • Hong Kong

 

Celebrity, nordmannsreiser, cruisereiser cruise i Thailand og Vietnam med Celebrity nordmannsreiser, cruisereiser, cruise cruise i Thailand og Vietnam med Celebrity cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

Celebrity Solstice®

Celebrity Solstice® er kjent for sitt elegante design og enestående mat. Den luftige hovedrestauranten tilbyr et utsøkt menyvalg, som endres hver dag for å gi deg en rekke klassiske og moderne valg. Spesialrestauranten Blu er kjent for dristige smaker, eksklusivt for AquaClass-gjester.
I Martini-baren kan du slappe av, lytt til fin musikk og nyte en samling av sjeldne vodkaer og en portefølje av fine kaviarer. Ensemble Lounge er den ideelle setting for en aperitiff på vei til en ekstraordinær matopplevelse, eller en digestif etterpå.
Sky Observation Lounge har spektakulær havutsikt. Det perfekte stedet å se over havet med en cocktail i hånden og danse hele natten etter at solen har gått ned.
Prøv de hotteste spilleautomatene og bordspillene på Fortunes Casino eller prøv nye treningstimer og seminarer på cruisetreningsfasiliteter i verdensklasse. På The Lawn Club på toppen av skipet finner du en gressplen med krokket, boccia, golfputting, Blongo eller Baggo.

Vil du høre mer om cruise i Thailand og Vietnam med Celebrity Solstice?

Kontakt Cruisereiser

Dag til dag:

Dag 1

10. januar 2024 Avreise fra Oslo

Dag 2

11. januar 2025 Singapore
Ankomst Singapore og innsjekk på hotellet. Første kvelden til fri disposisjon og hvile ut etter reisen.
Ved første øyekast er denne byen full av modernisme og kommersialisme, noe som får den til å virke mer vestlig enn østlig. Men når du går dypere, vil du avdekke den eklektiske blandingen av kulturer, religioner, eldgamle skatter og britiske koloniale inntrykk som gir opphav til en unik singaporeansk identitet.

Dag 3

12. januar 2025 Singapore

Felles utflukt med lokal engelsktalende guide inkl Dim Sum lunsj.

Vi får med oss hovedattraksjonene som Civic District, Merlion Park Chinatown, Little India og en tur til Singapore Botaniske hage.
Den kulturelle fusjonen kommer kanskje best til uttrykk på Singapores uoffisielle språk, singlish, en unik blanding av engelsk, kinesisk og malaysisk.
Dagen avsluttes med felles middag.

Dag 4

13. januar 2025 Singapore
Innsjekk på Celebrity Solstice

Dag 5

14. januar 2025 I sjøen
Kos deg på spa og nyt god mat på denne deilige sjødagen.

Dag 6

15. januar 2025 Koh Samui
Dette er et lite, tropisk paradis. Øya er omkranset av kokospalmer og hvite sandstrender. Gå til Big Buddha, kos deg i det naturlige bassenget ved foten av Na Muang-fossen og se de forbløffende naturlige fjellformasjonene Hin Ta og Hin Yai.

Dag 7

16. januar 2025 Bangkok
Bangkok er en by full av kontraster. Høyhus og populære klubber florerer, men det gjør også gylne templer og livlige gatemesser. Et besøk til nasjonalmuseet er flott for historieinteresserte, mens shoppere vil elske kuppene i Banglamphu-distriktet.
Her ligger skipet over natten.

Dag 8

17. januar 2025 Bangkok
Besøk Klong Toey, sentralt i Bangkok, har et svært rabattert marked, som tilbyr fersk ål, tørket fisk og de livlige luktene, severdighetene og lydene fra dette bryggeområdet.

 

Dag 9

18. januar 2025 I sjøen
Kos deg ved bassenget og ta noe godt å drikke på soldekk.

Dag 10

19. januar 2025 Ho Chi Minh
Denne dynamiske metropolen ligger i utkanten av Mekong-deltaet, og her finner du den tidløse skjønnheten til en eldgammel kultur. Fransk koloniarkitektur blander seg med moderne asiatisk påvirkning. Nyt synet av de mange motorsyklene, scooterne, pagodene og gatemarkedene. Spaser i de brede gatene i denne byen og besøk The History Museum, som huser gjenstander fra to tusen år med vietnamesisk historie.

Dag 11

20. januar 2025 Nha Trang Vietnam
Nha Trang er todelt. Danang er en livlig vietnamesisk by som yrer av handel, men hvor du også har tilgang til en vakker strand. Den andre delen er en vestlig ferieby som omfatter flere store hoteller, turistbutikker, barer og internasjonale restauranter. Byen er udiskutabelt vakker, omkranset av fjell, med fin strand langs en bukt med øyer. Her kan du prøve alt fra øyhopping, båtturer og dykking, til gjørmebad og besøk til historiske steder.

Dag 12

21. januar 2025 Hue
Nguyen-dynastiet grunnla denne tidligere hovedstaden på 1600-tallet ved bredden av Parfyme-elven. I dag er det et massivt friluftsmuseum med templer, pagoder, palasser og graver. Utforsk det keiserlige citadellet, og ta deretter et elvecruise for å se keisernes graver og Thien Mu-pagoden. Pago Pago er hovedbosetningen på Tutuila, omgitt av topper som stiger opp fra dypvannshavnen og omkranset av palmeomkransede strender.

 

Dag 13

22. januar 2025 Hanoi (Ha Long Bay), Vietnam
Ingenting kan forberede deg på skjønnheten i Ha Long Bay og de over 2 000 kalksteinsformasjonene.  Ved den lille byen Sapa, som havnet på UNESCOs verdensarvsliste i 1994 har du noe av Vietmans beste tur- og fjellområder. Byen ligger i et frodig landskap ikke så langt fra de travle gatene i Hanoi.
Her ligger skipet over natten.
Hanoi, landets fengslende hovedstad, har en fin blanding av parisisk ynde og asiatisk tempo. Stå opp tidlig for å se t’ai chi praktisert ved daggry nær Hoan Kiem-sjøen. Besøk Ho Chi Minh-mausoleet og de travle bakgatene i det gamle kvarteret. Eller begi deg ut på et eventyr gjennom Red River Delta. Opplev et av verdens mest storslåtte naturlige underverk – Ha Long Bay i Tonkinbukten fra dekk på en tradisjonell kinesisk søppelbåt.
Ta en vanntaxi ut til en av de mange flytende restaurantene i bukten.

Dag 14

23. januar 2025 Hanoi (Ha Long Bay), Vietnam
Hanoi, landets fengslende hovedstad, har en fin blanding av parisisk ynde og asiatisk tempo. Stå opp tidlig for å se t’ai chi praktisert ved daggry nær Hoan Kiem-sjøen. Besøk Ho Chi Minh-mausoleet og de travle bakgatene i det gamle kvarteret. Eller begi deg ut på et eventyr gjennom Red River Delta. Opplev et av verdens mest storslåtte naturlige underverk – Ha Long Bay i Tonkinbukten fra dekk på en tradisjonell kinesisk søppelbåt.
Ta en vanntaxi ut til en av de mange flytende restaurantene i bukten.

Dag 15

24. januar 2024 I sjøen
Igjen en herlig dag til å nyte alle fasilitetene om bord på det flotte skipet.

Dag 16

25. januar 2025 Hong Kong
Neonskilt i massevis, dim sum og fantastiske templer er noen av de tingene du kan oppleve i Hong Kong. Nyt denne spennende byen med sine endeløse shoppingmuligheter og ruvende skyskrapere.

Vi har full dag sightseeing inkl lunsj. Etter innsjekk på hotellet har vi en felles avskjedsmiddag

 

Dag 17

26.januar 2025 Hong Kong

Hele dagen til fri disposisjon – om du vil på shopping eller fortsette å utforske severdighetene. Vi har sen avgang til flyplassen

Priser og betingelser:

Ref A/6225434


* ved minimum 20 reisende.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,