cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Explora Journeys

– ypperste luksus på havet

Explora Journeys kom til ved at MSC Group og Aponte-familien ønsket å skape en helt ny og spennende luksusopplevelse som omdefinerer kategorien luksuscruise.
Aponte-familiens opptegnelser dateres tilbake til 1600-tallet, med 300 år med sjøfartsekspertise og en lidenskap og respekt for havet. Det er grunnen til at havet alltid vil forbli i front av Explora Journeys-opplevelsen.
Explora Journeys vil gi deg en unik og avslappet yachtopplevelse som kombinerer kosmopolitisk energi med en følelse av å føle seg hjemme. Reiserutene baserer seg på familiens egne reiseopplevelser og drømmereisemål. Skipene tar kun 900 gjester og har over 600 som jobber om bord, så servicen er upåklagelig.

Nyt dagene ved en av de fire bassengområdene. Og blir du sulten, er det ikke langt til nærmeste restaurant. Det er seks ulike restauranter og hele 12 barer og lounger, hvor du kan spise både ute og inne.
En av de store fordelene er at det ikke er noen spesielle spisetider. Her er det servering når som helst og du kan bare finne et ledig bord der du ønsker å spise.
En av restaurantene er en spesialrestaurant på Michelin-nivå, og her betaler du en cover charge for et måltid som er uforglemmelig.

Alle lugarer er utvendige med balkong. Du kan velge mellom ulike størrelser – og med badekar eller dusj.

Er du klokkeinteressert, kan det være på sin plass å nevne at det er en helt egen Rolexbutikk om bord, hvor du får med deg klokken du kjøper der og da.

 

 

Det meste er inkludert i prisen:
Velkomstflaske med champagne i suiten ved ankomst
En flaske vin og en flaske brennevin etter eget valg ved ankomst
Hospitality-verter
En mengde restauranter, lounger og varer – inkludert servering i suiten
Ubegrenset drikke, fine viner og førsteklasses brennevin, spesialkaffe, te og brus tilgjengelig når som helst, minibar i suiten
Tilgang til spa-termalområdet
Velvære og treningsprogrammer om bord og på reisemålene
Tips
Meget god Wi-Fi
Skytteltjenester fra havn til sentrum (der nødvendig/tilgjengelig)

 

Forpliktet til bærekraft
Som en del av MSC Group er Explora Journeys forpliktet til å bygge skip for morgendagen, bruke dagens nyeste teknologier og være klar til å tilpasse seg alternative energiløsninger etter hvert som de blir tilgjengelige. Tiltak som er satt i verk:
Hybridklare energiløsninger
Avfallshåndtering og energisparende løsninger
Ingen enkeltplast brukt om bord og på land.

Vil du på et cruise med Explora Journeys?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr

Se også:
Cruise i hele verden
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,