cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise til Galapagos med Celebrity Flora

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Bli med på et unikt cruise til Galapagos med Celebrity Flora – det intime og lille lekre skipet, med plass til kun 100 passasjerer.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDette er en helt spesiell opplevelse. Få steder i verden er så urørt som Galapagos-øyene. Og Celebrity begrenser også derfor antall personer som kan være med på dette. I tillegg stilles det strenge krav til hvor og når du kan gå i land.
Om bord får du en følelse av fellesskap som bare kan nytes på et lite skip.
Galapagos-øyene byr på en eventyrreise.
På Galapagos kan du oppleve et fugle- og dyreliv som du ikke finner noe annet sted på jorden. Det er helt unike arter som lever her, og de fleste dyrene er så uredde at du kommer tett innpå.

Turismen begrenses derfor, slik at dyre- og fuglelivet ikke skal ta noen skade. Dette er en unik opplevelse!

 

 

 

Celebrity Flora® tar kun 100 gjester og er eksklusivt designet for å seile rundt disse øyene. Skipet er nå det første og eneste feriestedet til sjøs i regionen som mottar en Forbes Travel Guide Star Rating.

 

 

Gjennom nesten 20 år har Celebrity Cruises utforsket regionen, og vet om de beste stedene å se og oppleve maksimalt uten å berøre dyrelivet.
Se eldgamle skilpadder og blåfotsuler, gå i fotsporene til Darwin, snorkle blant havskilpadder, leguaner og sjøløver.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

HVA ER INKLUDERT

Hver detalj er tatt vare på når du blir med på denne Galapagos-eventyret. Fra luksushotellopphold i Quito med transport og flyreiser mellom Ecuadors fastland og øyene – til landutflukter to ganger daglig guidet av sertifiserte naturforskere i Galapagos nasjonalpark.
Alle lokale retter fra menyer laget av Michelin-stjernekokker
Drikkevarer, ubegrenset Wi-Fi, tips
Alt utstyret du trenger, fra snorkelutstyr til våtdrakter, kikkerter og mye mer

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise til Galapagos med Celebrity Flora

 

Hver lugar, alle suiter, viser det innovative og utadvendte konsept, så reisemålet alltid er i sentrum for oppmerksomheten ved hver seiling. Ved å bruke naturlige materialer inspirert av øyene, har de skapt et skip som blander seg med omgivelsen for å skape en større forbindelse mellom deg, havet og de fantastiske øyene.

 

Cruise til Galapagos med Celebrity Flora USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Med tanke på kontinuerlig forbedring og innovasjon på Galapagos-øyene, og for å sikre posisjonen med ønske om å beskytte øyene og det urørte havet rundt dem, er Celebrity Flora designet med de mest moderne fasiliteteter og nyeste teknologi. Fra et dynamisk posisjonssystem som gjør det mulig for å skipet å ligge på samme sted uten å bruke anker for å beskytte havbunnen, til solpaneler på dekk 7, som supplerer elektrisitet for å redusere utslipp. Resultatet er et av de mest miljøvennlige skip som seiler på vår planet.

Vil du være med på et eventyr-cruise til Galapagos med Celebrity Flora?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,