cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise til Galapagos med HX – Hurtigruten Expeditions

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Bli med på et uforglemmelig ekspedisjons-cruise til Galapagos med HX – Hurtigruten Expeditions. Utforsk det fantastiske dyrelivet og landskapet som inspirerte Darwin til å utvikle sin evolusjonsteori. Omgitt av et økologisk underverk og paradis for naturelskere, vil du seile komfortabelt om bord på det intime ekspedisjonsskipet Santa Cruz II, ledsaget av lokale eksperter som vil dele sin kunnskap om øygruppens unike økosystem.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Bli med Hurtigruten Expeditions til dette unike reisemålet og bidra til naturbaserte prosjekter som bekjemper klimaendringer og ivaretar det biologiske mangfoldet i regionen. Gjennom samarbeidet med Fundación Futuro, en ecuadoriansk NGO, støtter HX arbeidet med å bevare regnskogen i Choco Bioregion, et UNESCO-biosfærereservat.

MS Santa Cruz II har karbonnøytral drift og står langt foran med miljømessig bærekraft og sosialt ansvar i de lokalsamfunnene den besøker. Det er en uformell atmosfæren og fasiliteter av høy kvalitet. Skipet er lite, med plass til rundt 90 gjester, noe som gjør skipet hjemmekoselig, men stilfullt. De 50 lugarene har god plass, selvsagt med eget bad.
Her finner du også en salong ved baugen av skipet – hvor du kan sitte og se på den vakre naturen mens du nyter god drikke. Besøk også vitenskapshjørnet for å lære mer.
På Sky-dekket kan du sitte ute i solen og se de flotte Galápagosøyene. Her ligger også soldekket og treningsrommet.

Besøk Beagle Restaurant – en fantastisk matopplevelse. MS Santa Cruz II har et team av profesjonelle ansatte som bruker kortreist, økologisk mat i hver eneste matrett. Skipet har et bredt utvalg av kulinariske opplevelser som passer for de fleste ganer.

Og du – Vi dekker kostnadene for dine internasjonale flyreiser, slik at du kan nyte Galápagosøyene uten bekymringer.
I tillegg tilbyr vi vår prisgaranti: Hvis du finner en lavere pris for den samme lugaren etter at du har bestilt, refunderer vi mellomlegget.

Velg mellom 10- til 14-dagers reiser fra januar til mars eller fra juli til desember. Utvid opplevelsen din ved å besøke Machu Picchu eller bo på en økolodge i Ecuadors Chocós regnskog.

På øyene kan du snorkle, gå turer, padle kajakk eller paddleboard, slik at du kan komme tett på øyenes unike fauna og flora.

Andre spennende aktiviteter du kan gjøre i kombinasjon med cruiset:
Mashpi Reserve: Tilbring fem dager på den eksklusive Mashpi Lodge og utforsk Ecuadors regnskog på et eventyr fylt med opplevelser.

Se etter dyreliv i Amazonas regnskog og bo komfortabelt i en luksuriøs økolodge midt i hjertet av jungelen.

Amazonas-eventyr i Ecuador fra en koselig hytte midt i regnskogen.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

 
Les mer om cruise i GALAPAGOS

Vil du prøve et cruise i det østlige GALAPAGOS med Norwegian Cruise Line

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,