cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise i østlige Karibien med Princess Cruises

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 16. september 2024
Pris: Fra 14 530,- per person i balkonglugar
To voksne og to barn i balkonglugar fra 11 075,- per person

De solfylte kystene i Karibien kaller. Bli med på et cruise i østlige Karibien med Princess Cruises. Slapp av på nydelige hvite sandstrender omgitt av krystallklart vann, oppdag mayaenes eldgamle skatter, eller la bekymringene dine smelte bort mens du slapper av til ståltrommemelodier. Princess Cruises tilbyr de beste karibiske cruisene som seiler fra Ft. Lauderdale, Port Canaveral, Galveston eller New York. En av de beste delene av et karibisk cruise er friheten til å tilbringe dagene slik du vil. I land som kan bety å slappe av på populære strender, dykke inn i den lokale kulturen eller utforske øyenes mange naturlige underverker.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Noen av havnene du opplever på cruise i østlige Karibien med Princess Cruises

Fort Lauderdale er et perfekt reisemål for alle, og tiltrekker seg mer enn 10 millioner besøkende årlig. Det mest populære strandferiestedet i Florida er enda mer med rette kjent som Yachting Capital of the World, med mer enn 40 000 registrerte båter. Byen er også stolt av å være Amerikas Venezia med mer enn 480 kilometer med kanaler. I Fort Lauderdale finner du teatre, museer, sightseeing og shopping i verdensklasse. Byen er oppkalt etter en serie fort bygget av USA under den andre Seminole-krigen. Fortene tok navnet sitt fra major William Lauderdale, som var sjefen for avdelingen av soldater som bygde det første fortet. Se godt etter, så finner du kanskje rester av tre av dem i dag.

Bli med til den eksklusive anløpshavnen, Princess Cays, hvor du kan nyte en privat strandfest på øya Eleuthera på Bahamas. Eleuthera er kun 16 mil lang og tre kilometer bred. Her finner du uberørte strender. Det private feriestedet ligger på sørspissen av øya og har en vakker, hvit sandstrand. Her er det enestående fasiliteter, samtidig som dette naturparadiset er nøye ivaretatt. Nyt utsikten fra utsiktstårnet eller en strandgrill. Nyt en kjølig drink eller titt i butikkene og det lokale håndverksmarkedet. Alle Princess Cays’ fasiliteter er forbundet med gangveier. Her er det også volleyball og et bredt utvalg av vannsport, eller du kan bare bare slappe av på stranden.

San Juan, Puerto Rico, er den eldste byen under det amerikanske flagget. Her vibrerer salsarytmene. Frodige topper, tropiske skoger og skinnende hvite sandstrender, blandet sammen med mange ulike kulturer – San Juan en av de mest fristende havnene i Karibia, og den blir bare vakrere med årene.

St. Thomas er hovedstaden i De amerikanske jomfruøyene – USAs paradis. Her er det fantastisk fjellandskap, krystallklart vann og hvite sandstrender med palmer som svaier i vinden. Prøv snorkling, golf, fotturer og seiling. Et lite stykke unna ligger St. John and Virgin Islands National Park. USA kjøpte Jomfruøyene fra Danmark for 25 millioner dollar i gull og St. Thomas har i dag et rykte som et taxfree-mekka for shopping.

 

Se andre seilinger i Karibien med samme skip. Og du – husk at du enkelt kan sette sammen to seilinger til en 14 dagers seiling om du ønsker!

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Sun Princess®
Sun Princess® er det første skipet i Princess Cruises sin flåte som drives av flytende naturgass (LNG). Dette renere brennende drivstoffet vil redusere luftutslipp og marine gassolje betraktelig for å minimere miljøavtrykk. Hun er det tredje skipet som ble hedret med Sun Princess®-navnet, og legger til arven etter det første skipet som seilte fra 1974 til 1988 og det andre skipet som seilte fra 1995 til 2020. På den tiden hadde hun det største antallet balkonglugarer og den første døgnåpne kaféen.
Skipet tar 2 150 passasjerer.

Vil du være med på cruise i østlige Karibien med Princess Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,