cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Holland America Line

– førsteklasses, elegant, klassisk

Ærverdige Holland America Line har 150 år med historie. Dette rederiet er den perfekte kombinasjonen av tradisjon og moderne luksus, og er spesielt kjent for sin utmerkede kulinariske opplevelse og live musikk.
Holland America passer først og fremst for voksne gjester som foretrekker en avslappende seiling i stilfulle omgivelser, nydelige destinasjoner, utsøkt mat og utmerket service.
Holland America Lines flåte består av mellomstore og elegante skip, og i dag tilbyr de over 500 cruisereiser årlig til alle verdens syv kontinenter. Det store utvalget av destinasjoner verden rundt inkluderer både populære og mindre besøkte havner i Karibien, Alaska, Europa, Mexico, Sør-Afrika, Panamakanalen, Australia, New Zealand og Asia. Dessuten tilbyr de unike cruise til Antarktis og Amazonas.

 

ALOHA FRA HAWAII 🙂USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Si «Aloha» til et avslappende cruise rundt Hawaii. Dette 16 – dagers cruiset starter i San Diego og tar deg med til spennende havner på Hawaii-øyene og ett stopp i Mexico før du kommer tilbake til San Diego.

 

 

OPPLEV PANAMAKANALEN STANDSMESSIGUSa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Bli med på et herlig og innholdsrikt cruise gjennom Panamakanalen med Holland America Line fra San Diego. Cruiset varer i hele 16 dager og tar deg med til tropiske strender, mayaruiner og selvsagt fantastiske Panamakanalen. Lekre mindre skip av ypperste klasse!

 

OPPLEV FANTASTISKE ALASKA!USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Det blir bjørnetitting på Kodiak Island, stopp i Skagway, Homer og Ketchikan og et naturskjønt cruise i Inside Passage og til Dawes Glacier.
Bli med på et herlig 14-dagers cruise rundt Alaska med Holland America Line.

 

 

NYTTÅRSCRUISE I KARIBIEN!Norwegian Cruise Lines karibiske øyer!, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Bli med på et nyttårscruise i Karibien med Holland America Line. Hils det nye året velkommen mens du utforsker karibiske øyer som Half Moon Cay, Turks & Caicos og Key West. Feir nyttårsaften på Lido Deck med festligheter under stjernene.

 

 

EN SMAKEBIT AV VERDENSCRUISE!Verdenscruise fra Athen til Florida med Holland America Line USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Bli med på deler av et verdenscruise fra Athen til Florida med Holland America Line. Skipet seiler fra Pireus utenfor Athen til Fort Lauderdale gjennom 20 dager. Se historiske landemerker mens du besøker Italia, Frankrike og Spania, overnatter i pulserende Barcelona og cruiser langs den naturskjønne elven Tejo.
Kryss deretter Atlanterhavet til Ft. Lauderdale.

 

10 DAGERS CRUISE I MIDDELHAVETcruisereiser, cruise, nordmannsreiser,seadream middelhavscruise
Bli med på et 10 dagers herlig cruise fra Barcelona til Athen. Besøk spennende steder i Tyrkia, Hellas, Malta, Italia og Frankrike. Gli igjennom Messinastredet. Nyt eventyret på en gylden sandstrand på Santorini.

 

 

Se utvalgte reiseforslag 

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

Skipene varierer i størrelse og tar alt fra ca 800 til i overkant av 2 000 passasjerer. Uansett hvilket skip du velger, er det meget god plass om bord.

Rederiet har fantastiske reiseruter. Her kan du oppleve spennende havner og kultur.

Rederiet har vunnet flere utmerkelser for sin gode service og sin nydelige mat.

Treningsrom, spa og lekre bassengområder med solsenger i teak. Du kan også delta på ulike kurs, som fotokurs og vinsmaking. Skipene har også tilbud for barn, med ulike aktiviteter og klubber.

Cruisene passer for alle som ønsker kvalitet til en bra pris!

Vil du på et cruise med Holland America Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

Se også:
Cruise i hele verden
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,