GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Holland America Line

– førsteklasses, elegant, klassisk

Holland America Line tar deg til spennende steder som Alaska, Asia, Australia/New Zealand, Bermuda, Canada/New England, Europa, Hawaii/Tahiti, Karibien, Mexico, Panamakanalen, Stillehavet, Sør Amerika og verdenscruise.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

ALOHA FRA HAWAII 🙂
Si «Aloha» til et avslappende cruise rundt Hawaii. Dette 16 – dagers cruiset starter i San Diego og tar deg med til spennende havner på Hawaii-øyene og ett stopp i Mexico før du kommer tilbake til San Diego.

 

OPPLEV PANAMAKANALEN STANDSMESSIG
Bli med på et herlig og innholdsrikt cruise gjennom Panamakanalen med Holland America Line fra San Diego. Cruiset varer i hele 16 dager og tar deg med til tropiske strender, mayaruiner og selvsagt fantastiske Panamakanalen. Lekre mindre skip av ypperste klasse!

 

OPPLEV FANTASTISKE ALASKA!
Det blir bjørnetitting på Kodiak Island, stopp i Skagway, Homer og Ketchikan og et naturskjønt cruise i Inside Passage og til Dawes Glacier.
Bli med på et herlig 14-dagers cruise rundt Alaska med Holland America Line.

 

NYTTÅRSCRUISE I KARIBIEN!
Bli med på et nyttårscruise i Karibien med Holland America Line. Hils det nye året velkommen mens du utforsker karibiske øyer som Half Moon Cay, Turks & Caicos og Key West. Feir nyttårsaften på Lido Deck med festligheter under stjernene.

 

EN SMAKEBIT AV VERDENSCRUISE!
Bli med på deler av et verdenscruise fra Athen til Florida med Holland America Line. Skipet seiler fra Pireus utenfor Athen til Fort Lauderdale gjennom 20 dager. Se historiske landemerker mens du besøker Italia, Frankrike og Spania, overnatter i pulserende Barcelona og cruiser langs den naturskjønne elven Tejo.
Kryss deretter Atlanterhavet til Ft. Lauderdale.

 

10 DAGERS CRUISE I MIDDELHAVET
Bli med på et 10 dagers herlig cruise fra Barcelona til Athen. Besøk spennende steder i Tyrkia, Hellas, Malta, Italia og Frankrike. Gli igjennom Messinastredet. Nyt eventyret på en gylden sandstrand på Santorini.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Se utvalgte reiseforslag 

Skipene varierer i størrelse og tar alt fra ca 800 til i overkant av 2 000 passasjerer. Uansett hvilket skip du velger, er det meget god plass om bord.

Rederiet har fantastiske reiseruter. Her kan du oppleve spennende havner og kultur.

Rederiet har vunnet flere utmerkelser for sin gode service og sin nydelige mat.

Treningsrom, spa og lekre bassengområder med solsenger i teak. Du kan også delta på ulike kurs, som fotokurs og vinsmaking. Skipene har også tilbud for barn, med ulike aktiviteter og klubber.

Cruisene passer for alle som ønsker kvalitet til en bra pris!

Vil du på et cruise med Holland America Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

Se også:
Cruise i hele verden
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,