GO UP
MED REISELEDER

Cruise gjennom Panamakanalen med Celebrity – september 2024

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Fantastiske Panamakanalen står på manges ønskeliste! Nå har du en unik sjanse til å bli med den lokalkjente reiselederen Per Torssander på en uforglemmelig reise.  

Dato: 17. september – 4. oktober 2024
Pris:
Utvendig lugar 61 000,- per person /kampanje- begrenset antall
Balkonglugar 75 900,- per person
Concierge 79 500,- per person

Prisen inkluderer:

  • Fly Oslo-Los Angeles med retur fra Miami
  • Transport flyplass – hotell – havn – flyplass retur
  • To netter på 4-stjerners hotell i Los Angeles inkl frokost
  • Sightseeing Los Angeles med lokal guide og middag
  • 15 netter transkanal med Celebrity Summit inkl alle måltider, tips, drikkepakke og wifipakke
  • Utflukt i Cartagena og Huatulco
  • Sightseeing i Fort Lauderdale

Bli med på et spennende gruppe-cruise gjennom Panamakanalen med Celebrity Summit – ett av de flotteste skipene til Celebrity Cruises.
Per Torssander har seilt denne ruten mange ganger og har unike perler å vise deg.

Pers hotte Panamakanaltips!, Per Torssander, Panamakanalen, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,Se hva Per selv sier:
Jag hoppas få se så många som möjligt av dere på denna fantastiska kryssning med Celebrity Summit genom Panamakanalen.
Under årens lopp har jag skaffat mig ett ganska unikt nätverk bland lokalbefolkningen på den amerikanska kontinenten och kan erbjuda både spännande utflykter och, förhoppningsvis, oförglömliga upplevelser och kontraster.
Los Angeles är min gamla hemby och det är alltid en förnöjelse att få visa upp delar av den, till exempel Hollywood, under några dagar.
I Puerto Vallarta, Mexico, tar jag dere till den mycket vackra kyrkan Our Lady of Guadalupe och därefter till en skön bar, belägen direkt på stranden.
I Puntarenas, Costa Rica, kan dere följa med på en utflykt till den fantastiska regnskogen och resorten Villa Lapas.
I Cartagena, Colombia, erbjuds en utflykt där vi bland annat den unika gammelbyn med dess färgstarka arkitektur.
Våra utflykter är exklusiva för Nordmanns-Reiser’s gäster och jag är naturligtvis med på alla.
Jag ser fram emot att träffa dere om några månader. Väl mött!

 

Litt om meg:
Jag har arbetat inom resebranschen sedan 1984 och för Nordmanns-Reiser sedan 2008. Jag tycker mycket om att leda grupper på kryssningar, speciellt genom Panamakanalen. Jag har flera favoritländer, bland annat USA, Mexico, Chile, Sydafrika, Italien, Spanien och Turkiet. Och jag älskar kontraster och att tillsammans med mina grupper uppleva differenta kulturer och miljöer runt om i världen. Kuriosa: jag är 12,5% norrman. Min farmors farfar var snickare och sprithandlare i Lillesand…
Les mer om Per

Cruiset starter i Los Angeles, via flere havner i Mexico, gjennom den sagnomsuste Panamakanalen, innom Colombia og Grand Cayman før du ender i Fort Lauderdale.
Det er så mye å se og gjøre i underholdningshovedstaden LA. Handle på Rodeo Drive og se etter Hollywoods kjendiser. Se stjernenes hjem eller besøk Griffith-observatoriet. Byen er også et matmekka – fra Wolfgang Pucks Spago i Beverly Hills til Grand Central Market.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserUSa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereisercruisereiser, cruise, panamakanalen, nordmannsreiser, Cruise gjennom Panamakanalen med Celebrity Infinity
Celebrity Summit

Celebrity Summit® har ikke bare gjennomgått et revolusjonerende redesign, men er nå et av de første flytende feriesteder som har fått en anbefalt vurdering fra Forbes Travel Guide. Splitter nye lugarer, lekkert design, The Retreat® – en eksklusiv opplevelse inkludert The Retreat Sundeck og The Retreat Lounge. Spis i flotte restauranter og salonger, inkludert hovedrestauranten, Oceanview Café, Sunset Bar og Rendezvous Lounge.
Kos deg i det nydesignede spaet. Handle i nye butikker.
Celebrity Summit seiler med Starlink – verdens mest avanserte bredbåndssatellittinternett – for å gi deg høyhastighetstilkobling for en bedre opplevelse om bord.

Skipet tar 2 218 passasjerer

Vil du være med på et spennende cruise gjennom Panamakanalen med Celebrity Summit?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst Los Angeles, California

Ankomst på ettermiddagen og transport til hotellet.

Kvelden til fri disposisjon
Det er så mye å se og gjøre i denne underholdningshovedstaden. Utforsk City of Angels. Handle på Rodeo Drive  eller ta en spasertur mens du holder øynene åpne for Hollywoods berømte helter og skurker.

Dag 2

Los Angeles, California
Vi reiser på sightseeing  i Los Angeles og får med oss utvalgte høydepunkter.

Felles middag på kvelden.

Dag 3

Los Angeles og om bord stigning på Celebrity Summit

Dag 4

I sjøen
Etter frokost er Per tilgjengelig for en liten prat med info om neste dag.
Deretter så er det bare å nyte dette fine skipet mens det seiler videre.

Dag 5

I sjøen
Nyt alt som dette flotte skipet kan tilby.

Dag 6

Puerto Vallarta
Reis gjennom slusene til den historiske Panamakanalen, en reise mellom Atlanterhavet og Stillehavet.
Puerto Vallarta er er en av Mexicos mest populære feriesteder. Den eldste delen er Puerto Vallarta hvor du finner marked og sjarmerende områder. I Nuevo Vallarta ligger de fleste hotellene og de beste strendene.

Dag 7

I sjøen
Nyt alt som dette flotte skipet kan tilby.

Dag 8

Huatulco
Huatulco ligger ved foten av Sierra del Sur-fjellene og består av ni distinkte bukter. Det turkise vannet er hjemsted for en overflod av sjøliv. På land er det en mengde shopping- og spisesteder.

Dag 9

I sjøen
Nyt alt som dette flotte skipet kan tilby.

Dag 10

Puntarenas
Costa Rica er kjent for sitt økologiske biologiske mangfold og nasjonalparker. I Puntarenas opplever du vakre stillehavsstrender, surfing, regnskoger og dyreliv. Ri på hesteryggen gjennom bortgjemte tropiske skoger eller langs den lange stranden. Dra nedover kysten til Playa Jaco, som tiltrekker seg surfere fra hele verden til internasjonale konkurranser. Dykk under havoverflaten for å oppdage korallrev som myldrer av marint liv. Se aper, krokodiller, skarlagenrøde araer og andre fugler på et cruise gjennom mangrovene eller oppover elven Tárcoles. Gå gjennom den frodige regnskogen eller fly over den med zip-line. Dra til Prison Island og lær om dens hjemsøkende historie før du nyter en lunsj på Tortuga Beach. Gå inn på en familiedrevet restaurant – soda, for å finne autentisk mat fra Costa Rica. Bestill gallo pinto, Costa Ricas nasjonalrett, eller prøv ceviche, laget av dagens fangst kokt i sitronsaft. Bestill en taco, kalt en tico, fra en matbil. For å finne suvenirer kan du spasere langs Paseo de los Turistas, en livlig strandpromenade. Mens du er i Puntarenas, kan du møte de lokale selgerne som selger håndlaget håndverk og få en fersk pose med rik costaricansk kaffe.

Dag 11

I sjøen
Nyt alt som dette flotte skipet kan tilby.

Dag 12

Panamakanalen
Kanalen er et vidunder av ingeniørkunst, men området er også et fristed for dovendyr, ørner, ocelots og tukaner, takket være et frodig regnskogmiljø og tropiske temperaturer.

Dag 13

Cartagena
Brosteinsbelagte gater, balkonger med blomstrende bougainvillea og pastellfargede torg gjør Cartagena til en av Latin-Amerikas mest fotogene byer. Men det er ikke bare en vakker havneby. Denne spansk-koloniale byen ble grunnlagt i 1533, og er gjennomsyret av historie. Beliggenheten gjorde den til en populær havn for plyndrere og pirater. I dag vil du finne en perfekt blanding av gammelt og nytt.

Dag 14

I sjøen
Nyt alt som dette flotte skipet kan tilby.

Dag 15

I sjøen
Nyt alt som dette flotte skipet kan tilby.

Dag 16

Grand Cayman
Ikke noe reisemål blander global finans med den karibiske livsstilen som Caymanøyene. Dette eksklusive reisemålet tilbyr restauranter i verdensklasse, designerbutikker og avgiftsfri shopping, pluss hvite sandstrender, strålende blått vann og myldrende korallrev. Nyt karibisk utsikt over George Town, Seven Mile Beach og West Bay fra den spesialdesignede Cayman Explorer. Eller stå med bena i vannet og se rokkene svømme rundt deg.
Snorke rett gjennom marinefartøyet USS Kittiwake fra andre verdenskrig, nå et grunt kunstig rev. Svøm med innbyggerne i Stingray City i det krystallklare vannet i Coral Reef Gardens. Ta en Beach BBQ på Seven Mile Beach. Prøv Cayman konkylie i salater, chowders og fritter. Til dessert, ta litt romkake.

Dag 17

I sjøen
Nyt alt som dette flotte skipet kan tilby.

Dag 18

På 1800-tallet bygde William Lauderdale et fort. I dag kommer 16 millioner besøkende hvert år til Fort Lauderdale for de brede hvite sandstrendene, dusinvis av frodige grønne golfbaner og den berømte strandpromenaden.

Vi har transport fra Port Everglades, Fort Lauderdale og ned til Miami. Vi legger inn litt sightseeing på veien.

Priser og betingelser:

Reiseleder ved min 20 påmeldte. Depositum ved bestilling 6 000,- per person


Gruppe 6157322


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,