cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Elvecruise i Sør-Afrika med AmaWaterways

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Pris: Fra 118 926,- per person – all inclusive.
Flyreise kommer i tillegg.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Vil du unne deg noe virkelig unikt? Ta et elvecruise i Sør-Afrika med AmaWaterways! Eksklusivt, lekkert, opplevelsesrikt!

Det er flere seilingsruter på elvecruise i Sør-Afrika med AmaWaterways du kan velge mellom:

 

Opplev Afrika

Opplev skjønnheten og de naturlige underverkene i og rundt ikoniske Cape Town. Kom tett på dyr i deres naturlige habitat. Utforsk et av verdens syv underverk. På denne reisen har du tre netter i Cape Town. Her kan du besøke Cape of Good Hope, Boulders Beach og Table Mountain.
Ta også en tur til de berømte Cape Winelands eller den berømte Robben Island. Deretter flyr du til Kasane, Botswana og krysser grensen til Namibia for å ta fatt på ditt Chobe River-safaricruise gjennom den fantastiske Chobe nasjonalpark. Chobe er kjent for å ha en av Afrikas tetteste bestander av dyreliv. Møt elefanter, giraffer, leoparder, sebraer og bøfler på utflukter med båt og andre fremkomstmiddel. Avslutt reisen med to netter ved de majestetiske Victoriafallene. Du har også muligheten til å forlenge turen i Johannesburg og gå i fotsporene til Nelson Mandela.
3 netter Cape Town, fire netter Safari Cruise, to netter Victoria Falls.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

På skinner og elver i Afrika

Gjenopplev romantikken fra en svunnen tid. På denne turen reiser du med verdens mest luksuriøse og historiske tog, Rovos Rail. Før du opplever høyromantikken med dette legendariske toget, vil du tilbringe tre netter i Cape Town. Cape Town ligger ved det imponerende Table Mountain, Devil’s Peak og Lion’s Head, og er kjent for sin majestetiske skjønnhet. Her er det en god blanding av kosmopolitisk byliv og utendørseventyr.
Herfra flyr du til Kasane, Botswana for ditt fire-netters Zambezi Queen-dyreliv og safaricruise. Nyt Chobe nasjonalparks fantastiske natur. Se de mektige elefantene som plasker i vannet og de snikende løvene som hersker over slettene. Deretter fortsetter du til Victoria Falls, som står på UNESCOs verdensarvliste. Du blir her i to netter før du kjører på skinner de tre siste nettene gjennom Zimbabwe og videre til Sør-Afrika. Femstjerners mat, utmerkede sørafrikanske viner, ekstraordinær natur, fantastisk dyreliv og en safari på Hwange Game Reserve får du også med på denne ekstraordinære turen.
Tre netter Cape Town,  fire netters Safari Cruise, to netter Victoria Falls, tre netter Rovos Rail.

 

Dyreliv og fossefall

Kryss av The Big Five fra ønskelisten din. De får du nemlig (sannsynligvis) se på denne turen gjennom Greater Kruger National Park, regnet som en av verdens fremste safariregioner. Denne spennende reisen starter med én-natts opphold i Johannesburg, en by som gjennomgår en renessanse. Deretter flyr du til Kasane, Botswana for ett fire-netters dyrelivseventyr på Zambezi Queen. Du kommer tett på dyrene i deres naturlige habitat ved vann og land i Chobe nasjonalpark. Så venter de fantastiske Victoriafallene i to netter. To netter i Johannesburg gir deg tid til å nyte denne spennende byen og følge i fotsporene til Nelson Mandela. Reisen din kulminerer med tre netter på en femstjerners lodge i Greater Kruger National Park.
Her kan du velge enten Tintswalo eller Makanyi luksussafarihytter, begge kjent for sine eksepsjonelle fasiliteter, service og mat. Opplev spenningen ved game-drives to ganger daglig med høyt kvalifiserte guider valgt ut i forhold til deres kunnskap og lidenskap.
En natt Johannesburg,  fire netters safaricruise, to netter Victoria Falls, to netter Johannesburg, tre netter Greater Kruger nasjonalpark.

 

Sør-Afrikas stjerner

Reisen din begynner med et tre-netters opphold i pittoreske Cape Town. Deretter flyr du til Kasane, Botswana for å begynne ditt Zambezi Queen-safaricruise på Chobe-elven. Utforsk Chobe nasjonalpark, hvor du finner en av de tetteste bestandene av dyreliv på det afrikanske kontinentet. Tilbring to netter ved de legendariske Victoria Falls før du flyr til Johannesburg for to netter inkludert et besøk til byen Soweto.
Så flyr du til Hoedspruit, som ligger i det dyrerike området Greater Kruger National Park. Her tilbringer du tre netter på en luksuriøs vilthytte i denne flotte øko-turistdestinasjonen, kjent for noen av de beste Big Five-visningene i Afrika. Du får daglige gamedrives og kan nyte stjerneklar nattehimmel.
Tre netter Cape Town, fire-netters Safari Cruise, to netter Victoria Falls, to netter Johannesburg, tre netter Greater Kruger National Park.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Afrikas gylne stier

Reisen din begynner med en overnatting i Johannesburg (alternativt tre netter i Cape Town). Deretter flyr du til Kasane, Botswana og går om bord på Zambezi Queen, ditt elvecruiseskip på Chobe-elven for de neste fire nettene. Så venter to netter på Victoria Falls, et av verdens syv naturlige underverker. Herfra flyr du til Johannesburg for to netter på et intimt suitehotell. Deretter blir det avreise til Nairobi mot Tanzania-safarien. Nyt to netter på tre av de fire luksuriøse tanzaniske hyttene: Tarangire Treetops, The Manor at Ngorongoro, og luksusteltet Serengeti Migration Camp eller Serengeti Pioneer Camp.
En natt Johannesburg (eller tre netter Cape Town), fire netters Safari Cruise, to netter Victoria Falls, to netter Johannesburg og syv netter Tanzania.

 

 

Balkonglugar, all mat og drikke, safari i Chobe National Park, privat båtsafari og mye mer er inkludert på ditt elvecruise.
På landsafariene er også alt inkludert.

 

Utvid med en uforglemmelig Rwanda-opplevelse etter elvecruise i Sør-Afrika med AmaWaterways

Rwanda byr på ufattelig skjønnhet. Opplev den helt trollbindende Volcanoes National Park – hvor du finner de sjeldne fjellgorillaene og Golden Monkeys. Ta et episk eventyr etter ditt herlige elvecruise.

Dag 1 ANKOMST KIGALI, RWANDA
Etter å ha ankommet Kigali flyplass, vil du bli møtt av en AmaWaterways-representant og overført til Kigali Serena Hotel for kvelden.

Dag 2 KIGALI – VOLCANOES NASJONALPARK
Etter frokost blir du tatt med på en omvisning i Kigali. Besøk folkemordsminnesmerket, en påminnelse om landets tragiske fortid. Nyt lunsj på Hotel Des Mille Collines, inspirasjonen til filmen «Hotel Rwanda», og kjør deretter til Musanze, basen for gorillavandring i Volcanoes National Park. Sjekk inn i Biskopens hus. (B,L,D)

Dag 3 VOLCANOES NASJONALPARK
Ønsker du å gå på en vandring, kan du bli med til Volcanoes National Park. Avhengig av treningsnivået ditt, vil du bli plassert i aktuell gruppe. Din guide vil orientere deg om trekkingprosedyrene før du kjører opp fjellet til startpunktet. Trekking kan ta alt mellom to til seks eller flere timer hvis gorillaene beveger seg. Ingenting kan helt forberede deg på møtet med disse praktfulle fjellgorillaene, det er en virkelig once in a lifetime-opplevelse å se gorillaene i tåken.
På ettermiddagen kan du ta en tur til de naturskjønne tvillingsjøene Burera og Ruhondo, eller besøke utendørsmarkedene i Ruhengeri. (B,L,D)

Dag 4 VOLCANOES NASJONALPARK – KIGALI
Nyt morgenen i ro og mak, eller gå på en ny tur for å se flere fjellgorillaer eller de gylne apene. Etter lunsj på hytta kjører du tilbake til Kigali. Sjekk inn på Serena Hotel. (B,L)

Dag 5 KIGALI
Etter frokost, transport til Kigali internasjonale lufthavn for videre flytur. (B)

 

Elvecruise i Sør-Afrika med AmaWaterways USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

ZAMBEZI QUEEN
Den intime Zambezi Queen tar kun 28 passasjerer. Elvecruiseskipet er designet spesielt for å se på dyrelivet. Mens hun driver langs elven, oppfatter dyrene ingen trussel, noe som gir deg herlige opplevelser på nært hold.
I tillegg, for å sikre ingen skade på miljøet, bruker den miljøvennlige Zambezi Queen et vannjet-fremdriftssystem, drivstoffeffektive og lavutslippsgeneratorer og et solvarmesystem.
Om bord er det en lukket, luftkondisjonert spisestue, salong og bar på toppdekket, og en utendørs solterrasse komplett med et lite basseng. Suitene har egen balkong hvor du kan nyte uhindret utsikt over elven og det afrikanske landskapet. I løpet av dagen kan du bli nyte sørafrikanske viner, øl, lokalt brennevin, brus og flaskevann.

Vil du vite mer om elvecruise i Sør-Afrika med AmaWaterways?

Kontakt Cruisereiser

 

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,