cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Royal Caribbean – noe for enhver smak

Royal Caribbean tilbyr et eldorado for alle, spesielt deg som ønsker aktiviteter, mange restauranter og store bassengområder.
I tillegg har skipene egne områder for deg som vil kose deg i litt mer stille omgivelser. En flott opplevelse om du reiser med stor-familien, vennegjengen, kjæresten eller tar med barn i alle aldre.
Cruisereiser skreddersyr din drømmeferie! Vi tilrettelegger og planlegger ferien din sammen med deg, slik at du får det akkurat som du ønsker. Flyreisen, hotellet, cruiset, leiebilen og mye mer. I tillegg er du da beskyttet av pakkereiseloven, med den trygghet det gir.

Knalltilbud på årets høstferie med Icon of the Seas!🌴🌴🌴
Kun hos Cruisereiser!

 

TILBUD MED ROYAL!

🌞 Opp til 550 USD til å bruke om bord
🌞 Barn seiler fra kun 1 399,-
🌞 60% rabatt på gjest nummer to i lugaren
🌞 30% rabatt på gjest nummer tre og fire i lugaren

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserFOR EN OPPLEVELSE!
Vil du høre mer om dette?

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

 

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,HØSTFERIECRUISE FOR HELE FAMILIEN!

Seil med Freedom of the Seas fra Fort Lauderdale den 29. september. Priseksempel to voksne og to barn fra KUN 23 070,- i utvendig lugar!

Eller hva med lekre Wonder of the Seas fra Orlando/Port Canaveral den 29. september. Familiepris i balkonglugar fra KUN 38 368,-

Har du høstferie uken etter? Da er pris for familien i balkonglugar fra KUN 37 382,-

 

 

Cruise til Hellas og Tyrkia med Voyager of the Seas cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,VÅRT HETE TIPS I MIDDELHAVET I SOMMER

Fantastiske Explorer of the Seas tar deg med til spennende havner i Middelhavet. Skipet seiler ut fra Ravenna utenfor Venezia mot den greske øyverdenen. Du får oppleve steder som Santorini, Mykonos, Athen, Kefalonia. Noen seilinger går også innom Dubrovnik og Split.
Fra 13 523,- per person (med forbehold om pris i søkemotoren)

 

 

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

 

CRUISE TIL MEXICO MED ROYAL CARIBBEANKort-cruise med Navigator of the Seas i Stillehavet cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,
Sol, varme, eksotiske reisemål og et fantastisk skip. Kan det bli bedre? Bli med på et herlig cruise til Mexico med Navigator of the Seas!

 

 

KORT-CRUISE I STILLEHAVETcruisereiser, nordmannsreiser, cruise,
Ta et fantastisk kort-cruise med Navigator of the Seas til Catalina Island og Ensenada i Mexico i kombinasjon med for eksempel en bilferie til San Francisco. Sol, varme, eksotiske reisemål og et fantastisk skip. Kan det bli bedre?

 

 

 

HVA MED ET KORT CRUISE-AVBREKK PÅ DIN USATUR?

Nå kommer fantastiske Utopia of the Seas! Dette nye og helt magiske skipet tar deg med på korte cruise til Bahamas og herlige CocoCay!

 

 

NÅ – IKONISKE ØYEBLIKK PÅ SPLITTER NYE ICON OF THE SEAS

Nå kommer fantastiske Icon of the Seas! Aldri har Royal Caribbean tatt cruiseferien din til et så høyt nivå.
Her kan du boltre deg i Categori 6 – det største badelandet til sjøs noensinne. Barnefamilier har fått et helt eget, spennende nabolag, Surfside.
Det er syv ulike basseng og hele ni boblebad om bord – alle med fantastisk havutsikt. Royal Bay er det største bassenget til sjøs.

Du skal heller ikke gå sulten, det er hele 40 steder du kan nyte en matbit i.
Kos deg med en kald cocktail i The Lime & Coconut® bar, som spenner over flere nivåer, eller dykk inn i den største swim in-bar til sjøs, Swim & TonicSM.
Les mer om nye Icon of the Seas

Skipene har unike attraksjoner om bord og passer for hele familien. Her finner du restauranter, barer, handlegater, park, barer som kan heises opp i flere etasjer, enorme sklier hele 10 dekk ned, klatrevegg, minigolf, skøytebane på utvalgte skip, zip-line på enkelte skip, bølgemaskin på mange skip, klatrevegg, casino, bibliotek, barnetilbud, fine bassengområder og mulighet for avslapning både inne og på dekk.

Cruise i Karibien, cruise i Middelhavet eller cruise i Nord-Europa, valget er ditt.

 

VET DU EGENTLIG HVOR MYE DU HAR INKLUDERT OM BORD PÅ ROYAL CARIBBEAN?

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

COCOCAY – BAHAMAS – ROYAL CARIBBEANS EGNE ØY

Coco Cay er Royal Caribbean’s fantastiske eventyrøy i Karibien. En perfekt blanding av «Thrill and Chill». Her finner du uendelig med nye spennende aktiviteter og opplevelser for både store og små.

På Coco Cay står opplevelsene i kø! Thrill Waterpark har blant annet Nord-Amerikas høyeste vannsklie og en luftballong som tar deg 138 meter opp i luften, en 488 meter lang zipline og mye mer.

Romantisk dag på CocoCay
Barnas dag på CocoCay

Ønsker du bare å nyte solen og slappe av? Da kan du virkelig få en smak av Bora Bora på Coco Beach Club – din egen cabana på det krystallklare vannet du finner på Bahamas. Ellers er øya en oase med en mengde ferskvannsbassenger, volleyballbaner, beach-klubber og fantastiske strandområder.

Opplev en Perfect Day på Coco Cay – kun med Royal Caribbean!

 

 

Ferietiden er dyrbar – sørg for å gjøre hvert øyeblikk minnerikt.
Royal Caribbean® tar deg med til uforglemmelige steder.
I tillegg kommer du til fantastiske private øyer som bare Royal Caribbean® kan frakte deg til. …
Og i tillegg til dette seiler du på de beste cruiseskipene i verden.
Vi ønsker deg velkommen om bord!

Vil du prøve et cruise med Royal Caribbean?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,