GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Royal Caribbean – noe for enhver smak

Royal Caribbean tilbyr et eldorado for alle, spesielt deg som ønsker aktiviteter, mange restauranter og store bassengområder.
I tillegg har skipene egne områder for deg som vil kose deg i litt mer stille omgivelser. En flott opplevelse om du reiser med vennegjengen, kjæresten eller tar med barn i alle aldre.

CRUISE TIL HELLAS OG TYRKIA MED ROYAL
Hva med et herlig cruise til Hellas og Tyrkia med Voyager of the Seas? I tillegg får du faktisk overnatting i spennende Istanbul underveis!

 

CRUISE TIL MEXICO MED ROYAL CARIBBEAN
Sol, varme, eksotiske reisemål og et fantastisk skip. Kan det bli bedre? Bli med på et herlig cruise til Mexico med Navigator of the Seas!

 

KORT-CRUISE I STILLEHAVET
Ta et fantastisk kort-cruise med Navigator of the Seas til Catalina Island og Ensenada i Mexico i kombinasjon med for eksempel en bilferie til San Francisco. Sol, varme, eksotiske reisemål og et fantastisk skip. Kan det bli bedre?

 

HØSTFERIE PÅ DET NYESTE SKIPET TIL ROYAL!
Ta med familien på et magisk høstferie-cruise med Star of the Seas- det splitter nye skipet til Royal Caribbean som kommer sommeren 2025!
I tillegg kommer du innom den prisbelønte Perfect Day på CocoCay på hver seiling. Og flere hemmeligheter blir avslørt etterhvert!

 

KRISTI HIMMELFARTSHELGEN PÅ CRUISE?
Dette er et fantastisk tilbud. For en super pris kan du nå bli med på et kort-cruise med Anthem of the Seas i mai 2024!
Hvorfor ikke legge inn noen ekstra dager i London eller den flotte byen Windsor? Oppleve slottet eller magiske Stonehendge? Dette kort-cruiset går i forbindelse med Kristi Himmelfartsdag, som er en fridag.

 

PANAMAKANALEN OG NEW ORLEANS

En fantastisk seilingsrute fra Los Angeles, via Mexico og Costa Rica – gjennom Panamakanalen og ender i herlige New Orleans! Brilliance of the Seas tar deg med på et 14 dagers spennende eventyr til en meget gunstig pris!
Avreise 28. september 2024.

 

BIKINI OG ULLGENSER PÅ SAMME CRUISE??

En magisk seiling med Serenade of the Seas som tar deg fra Amsterdam, via Grønland, Island og New York til eksotiske CocoCay og Miami!
Avreise 19. august 2024 – Hele 22 netter!

 

HVA MED ET KORT CRUISE-AVBREKK PÅ DIN USATUR?

Nå kommer fantastiske Utopia of the Seas! Dette nye og helt magiske skipet tar deg med på korte cruise til Bahamas og herlige CocoCay!

 

NÅ – IKONISKE ØYEBLIKK PÅ SPLITTER NYE ICON OF THE SEAS

Nå kommer fantastiske Icon of the Seas! Aldri har Royal Caribbean tatt cruiseferien din til et så høyt nivå.
Her kan du boltre deg i Categori 6 – det største badelandet til sjøs noensinne. Barnefamilier har fått et helt eget, spennende nabolag, Surfside.
Det er syv ulike basseng og hele ni boblebad om bord – alle med fantastisk havutsikt. Royal Bay er det største bassenget til sjøs.

 

 

Du skal heller ikke gå sulten, det er hele 40 steder du kan nyte en matbit i.
Kos deg med en kald cocktail i The Lime & Coconut® bar, som spenner over flere nivåer, eller dykk inn i den største swim in-bar til sjøs, Swim & TonicSM.
Les mer om nye Icon of the Seas

Skipene har unike attraksjoner om bord og passer for hele familien. Her finner du restauranter, barer, handlegater, park, barer som kan heises opp i flere etasjer, enorme sklier hele 10 dekk ned, klatrevegg, minigolf, skøytebane på utvalgte skip, zip-line på enkelte skip, bølgemaskin på mange skip, klatrevegg, casino, bibliotek, barnetilbud, fine bassengområder og mulighet for avslapning både inne og på dekk.

Cruise i Karibien, cruise i Middelhavet eller cruise i Nord-Europa, valget er ditt.

 

VET DU EGENTLIG HVOR MYE DU HAR INKLUDERT OM BORD PÅ ROYAL CARIBBEAN?

 

 

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

COCOCAY – BAHAMAS – ROYAL CARIBBEANS EGNE ØY

Coco Cay er Royal Caribbean’s fantastiske eventyrøy i Karibien. En perfekt blanding av «Thrill and Chill». Her finner du uendelig med nye spennende aktiviteter og opplevelser for både store og små.

På Coco Cay står opplevelsene i kø! Thrill Waterpark har blant annet Nord-Amerikas høyeste vannsklie og en luftballong som tar deg 138 meter opp i luften, en 488 meter lang zipline og mye mer.

Romantisk dag på CocoCay
Barnas dag på CocoCay

Ønsker du bare å nyte solen og slappe av? Da kan du virkelig få en smak av Bora Bora på Coco Beach Club – din egen cabana på det krystallklare vannet du finner på Bahamas. Ellers er øya en oase med en mengde ferskvannsbassenger, volleyballbaner, beach-klubber og fantastiske strandområder.

Opplev en Perfect Day på Coco Cay – kun med Royal Caribbean!

 

 

Ferietiden er dyrbar – sørg for å gjøre hvert øyeblikk minnerikt.
Royal Caribbean® tar deg med til uforglemmelige steder.
I tillegg kommer du til fantastiske private øyer som bare Royal Caribbean® kan frakte deg til. …
Og i tillegg til dette seiler du på de beste cruiseskipene i verden.
Vi ønsker deg velkommen om bord!

Vil du prøve et cruise med Royal Caribbean?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,