cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise i Karibien med MSC Seascape

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Priseksempel 4. november:
To voksne og to barn – inkludert flyreise t/r, en natt på hotell, balkonglugar med alle måltider og oppgradert drikkepakke, tips fra 77 500,-
To voksne 56 600,-

Her finner du seilingsdatoer og ulike reiseruter – vi ordner med fly og hotell

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Opplev strender, glamour og levende latinamerikansk kultur på et herlig cruise i Karibien med MSC Seascape.
Du kommer til spennende reisemål som Ocho Rios, Cozumel, Grand Cayman og Ocean Cay.
Cruiset starter i Miami og vi anbefaler at du gjerne legger til ytterligere netter på hotell.
Miami kalles porten til Amerika, og det er virkelig en veldig glamorøs global by å utforske. Byen er hjemsted for mange kulturer, og byr på smaker fra Cuba i bydelen Little Havana, Wynwood er kjent for sin veggkunst og Puerto Ricansk historie.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Tvers over Biscayne Bay ligger byen Miami Beach, hvor du finner verdensberømte South Beach. Nyt stranden, nyt byens art deco-arkitektur og nyt en drink på legendariske Ocean Drive, hvor du kan se på folk, og kanskje se en kjendis. Hvis tiden tillater det, kan du ta en spasertur på den kunstneriske Lincoln Road full av kafeer og butikker.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Fosser, elver og reggae-rytmer. Mens navnet Ocho Rios betyr åtte elver på spansk, kan navnet egentlig stamme fra det tidligere spanske navnet Las Chorreras, som refererer til fossene. Men i begge tilfeller er det nettopp elver, vakre fossefall og krystallklart hav som lokker besøkende.
De hvite bygningene i Ocho Rios ser ut som de kommer uventet frem blant den grønne vegetasjonen. Besøk gjerne Konoko Gardens and Museum – en eksplosjon av tropiske planter og dyreliv med spennende dufter og fargerike papegøyer på hvert hjørne.
Ta også en tur til en av de mange fossefallene.

Shopping, strender og dyreliv. Christopher Columbus kalte Caymanøyene med sitt rolige blå vann, «Las Tortugas» for sin overflod av skilpadder. Caymanøyene ligger mellom Cuba og Jamaica og består av tre karibiske øyer: Grand Cayman, Little Cayman og Cayman Brac.
Hovedstaden George Town ligger på Grand Cayman, den største og mest folkerike øya. De smale gatene er omkranset av fargerike trebygninger i kontrast til noen moderne bygninger.
Besøk National Museum of George Town – hvor du kan se interessant endemisk flora og fauna og samtidig lære om historien til øyene. Eller dra til Stingray City, hvor du får en opplevelse på nært hold med Caymans mest grasiøse marine skapninger.

 

Cruise i Karibien med MSC Seascape USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Cozumel, den lille øya som ligger rett utenfor Playa del Carmen er unik. Det karibiske klimaet, korallrevet, den intense blå fargen på havet, romantiske solnedganger og endemiske dyrearter.  Gå langs malecón(Av Rafael Melgar) i downtown San Miguel og prøv en lokal restaurant eller kjøp noe i en av de mange smykkebutikkene. På Museo de la Isla de Cozumel kan du se utstillinger med flora og fauna, og få et innblikk i Mayakulturen.
Inne på øya finnes det også ruiner og en mengde fugler.

Så blir det stopp på det nye og eksklusive reisemålet på Bahamas: Ocean Cay MSC Marine Reserve.
Her får du en unik opplevelse på et karibisk havreservat. Det er lange, hvite sandstrender, krystallblått vann, og aktiviteter for alle aldre.
Skipet legger til havn på øya, så du ka gå rett av til en av øyas mange strender hvor stoler, parasoller og cabanas venter. Tilbring dagen med snorkling, padleboarding, jetski og eller for velvære og avslapning, besøk The Spa at Ocean Cay som tilbyr massasje ved stranden.

Cruise i Karibien med MSC Seascape

MSC Seascape

MSC Seascape hyller havets skjønnhet med en hel rekke innovative designfunksjoner som gjør det mulig for deg å nyte nye horisonter til sjøs, gjennom imponerende uterom designet for avslapning, bespisning og underholdning.
Flotte bassenger, panoramaheiser og den betagende glassbroen Sukkenes bro, gjør MSC Seascape ikonisk.
MSC Seascape hyller New York City, designfunksjonene, offentlige områder og stedsnavn er inspirert av den amerikanske storbyen. Disse inkluderer en imponerende tre meter høy kopi av Frihetsgudinnen i hjertet av kasinoet og et nydesignet ekspansivt  underholdningsområde som har det passende navnet Times Square. Hovedtrekket til dette nye området er en imponerende 8,5 meter høy LED-vegg som spenner over fire dekk som kan endre seg fra dag til natt.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

OPPGRADER DITT CRUISE
Velger du MSC Yacht Club, har du tilgang til soldekk, basseng, bar og restaurant kun for MSC Yacht Club-gjestene. Du har også drikke inkludert i prisen både i minibaren på lugaren og i de restauranter og barer som tilhører MSC Yacht Club.

Prøv et cruise i Karibien med MSC Seascape

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Priser og betingelser:

Q323561


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,