cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Princess Cruises

– fantastiske ruter og meget god service

Princess Cruises hadde sin første cruisereise i 1965. De ble verdenskjent i 1977 da skipet Pacific Princess ble brukt som Love Boat i serien med samme navn.
Skipene er laget for å kunne tilby deg ypperste komfort og små hyggelige områder. Her finner du alle de luksuriøse fasilitetene som du forventer fra et førsteklasses hotell, fra 24-timers romservice til sjokolade på puten om kvelden. For ikke å nevne den individuelle servicen og oppmerksomhet.

Her bor du på en luksusresort og våkner på et nytt sted hver morgen.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Se utvalgte reiseforslag 

Princess Cruises sier om seg selv…
Våre skip er konstruert for å gi komfort, med en rekke viktige funksjoner og intime områder. Vi kaller det “Big Ship Choice, Small Ship Feel”, som betyr at vi utstyrer våre skip med alle de luksuriøse fasilitetene som du forventer fra et førsteklasses hotell, fra 24-timers romservice til sjokolade på puten om kvelden. For ikke å nevne vår plettfrie individuelle oppmerksomhet.

Bli med på et herlig cruise i Sør Amerika hvor du kommer innom spennende havner i Argentina, Falklandsøyene, Chile, Kapp Horn og Uruguay.
Eller hva med et verdenscruise til mer enn 51 reisemål på seks kontinenter?
Princess Cruises har også flotte seilinger i Middelhavet.

Det er få opplevelser som kan sammenlignes med å reise med Princess Cruises. Fra det øyeblikket du går om bord, forsvinner de daglige rutinene og alt stresset bare forsvinner. I de neste dagene, eller kanskje ukene, vil du være omgitt av en fantastisk fantasi av herlig fornyelse.

Har du aldri opplevd et cruise med Princess?
Nyt en virkelighetsflukt! Prøv å forestille deg at du skjemmes bort på et luksus resort og våkner på et nytt sted hver morgen. Det er nettopp det som venter deg på et Princess-cruise. Våre godt utstyrte skip har alle innretninger som man kjenner fra ferier på land, deriblant tallrike restauranter og et omfattende underholdningstilbud.

Våre reisekonsulenter mener:
Princess Cruises besøker flere havner over hele verden enn noe annet rederi, og tilbyr et omfattende utfluktsprogram. Princess Cruises er derfor et meget godt alternativ for deg som ønsker å oppdage nye steder. Skipene er moderne og elegante. Rederiet har fokus på mat, vin, god service, gode cruiseopplevelser, og tilbyr noe for alle. Mye av tilbudet om bord passer for par, men det finnes også tilbud for barnefamilier med barne- og ungdomsklubber. I USA er Princess Cruises synonymt med det berømte TV-programmet «The Love Boat» og er et populært alternativ for nygifte som skal på bryllupsreise.

Passer spesielt godt for: Bryllupsreiser, par, ulike aldersgrupper.

Vil du prøve et cruise med Princess Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise
    JaNei

    © 2024 Nordmanns-Reiser AS

    Driftes og utvikles av God dag,