GO UP

Cruise fra Roma med Odyssey of the Seas 2022

Pris: Fra kun 8 078,- per person i rimeligste innvendige lugar

Spesialkampanje akkurat nå:

30% rabatt per gjest i lugaren

Bestill innen 2. mai 2022. Gjelder ikke skatter og avgifter.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Det fantastiske og helt nye skipet til Royal Caribbean Cruise Line tar deg på spennende reiser i Middelhavet.
Bli med på et cruise fra Roma med Odyssey of the Seas i 2022.
Dette skipet er perfekt for deg som har tenåringsbarn som vil ha spennende aktiviteter, eller deg som vil dra på tur med din kjære og nyte god mat og et splitter nytt skip. Seilingsrutene er suverene – spennende reisemål i Italia, små greske øyer og historiske steder i Tyrkia venter.

Skipet er helt nytt og i er et av Royal Caribbeans unike skip i Quantum-klassen. Aldri før har verden sett et cruiseskip med flere minneverdige aktiviteter enn Odyssey of the Seas. Uansett om du rir på bølgene i FlowRider®, stresser ned på det helt nye bassengdekket, nyter deilig mat fra hele verden eller boltrer deg på dansegulvet til langt på natt, vil du aldri slippe opp for ting å gjøre ombord på Odyssey of the Seas.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

På SeaPlex® finner du alt fra morsomme radiobiler og selvlysende laser til en spillehall full av både klassiske spill og VR-opplevelser. Ri på bølgene i surfesimulatoren FlowRider®. Eller nå nye høyder på strikktrampolinen Sky Pad℠.
På Odyssey of the Seas℠ kan du holde moroa i gang til langt etter solnedgang. Vi snakker om revolusjonerende, altoppslukende og spektakulære multimedieopplevelser i Two70®, rocka liveshow i helt nye Music Hall og mange andre overraskelser. Du kan nyte utsikt fra North Star som går utenfor skipet og fly i luften i Ripcord by ifly. Det mangler ikke på aktiviteter.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Skipet tar 4 198 gjester i dobbellugar. Tar du med større lugarer kan det ta inntil 5 498 gjester. Det er flotte barne- og ungdomsklubber og skipet er supert for storfamilier. Du kan nyte inkluderte måltider i 7 restauranter/kafèer og unne deg noe ekstra på spesialrestaurantene som tilbys.

Uteområdet er fantastisk med fine basseng og boblebad, flowrider surfebasseng og god plass.

Ønsker du et cruise fra Roma med Odyssey of the Seas?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr din feriedrøm!

Reisemål Cruise fra Roma Cruise i Middelhavet

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic