GO UP

Suite på ditt neste cruise med Royal Caribbean

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Vil du ha litt mer luksus på ferien? Velg suite på ditt neste cruise med Royal Caribbean!
Mange vil gjerne gjøre det lille ekstra med sine dyrebare feriedager, derfor har Royal Caribbean fulgt med i timen og lagt til rette for at du kan skjemme bort deg selv og alle de du reiser sammen med på cruise.
Selv om ordet suite kan gi deg assosiasjoner til kun en større lugar, er det i virkeligheten så mye mer. Når du først har opplevd suitelivet, vil du garantert prøve det flere ganger. Du kan nyte alt hva de flotte skipene har å by på. Og når du ønsker det, kan du trekke deg tilbake og møte medreisende i de dedikerte lekre salongene.

 

 

Vil du se noen av de prisvinnende showene, er det reserverte plasser til deg. Du prioriteres på spaet og på utfluktene, og din nærværende butler bringer deg gjerne kalde bobler som du kan nyte mens du ser solnedgangen fra ditt egen romslige balkong. I tillegg får du selvsagt prioritert innsjekk på skipene.

Det er mange kategorier du kan velge mellom.
Flere av suitene har egne stuer, noen har boblebad på balkongen eller badekar.  Velkomstfruktkurv og store, myke senger er selvsagt også et pluss. Er du småsulten? Her har du 24 timers roomservice.

En unik detalj du finner på Star Suitene er din Royal Genie – en utpekt concierge som gjør alt for deg. Vedkommende ordner enestående opplevelser – selvsagt prioritert ombordstigning, prioriterte reservasjoner og spesielle opplevelser. Før seilingen fyller du ut en spørreundersøkelse om hobbyene og interessene dine, slik at din Genie kan lage uventede overraskelser. To uker før seiling bekrefter Royal Genie personlig ankomstinformasjon, reiserute og koordinerer reservasjoner for middager og show.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Men hva med den ultimate familiesuiten?
Dette er den eneste suiten på havet hvor du kan score på airhockey, slappe av i en badestamp og se på en 3D-film uten engang trenger å forlate rommet ditt. Og nevnte vi at den faktisk har en sklie fra andre til første etasje?? Denne suiten har faktisk sengeplass til 11 personer.

Vil du unne deg noe virkelig unikt og luksuriøst på din neste ferie?

Prøv en suite på ditt neste cruise med Royal Caribbean

Kontakt Cruisereiser for priser og tilgjengelighet

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,