GO UP

Karibiencruise med Oasis of the Seas i 2023

Tid: Vinter 22/23
Pris: Fra 18 685,- per person inkludert flyreise, to netter på hotell på Miami Beach og syv netter i balkonglugar på cruiset

Her har vi laget en pakke hvor du får to netter på et sentralt hotell på Miami Beach, et Karibiencruise med Oasis of the Seas i balkonglugar og flyreise inkludert.
Vi hjelper deg selvsagt med rimeligere lugarer. Oasis of the Seas er et av verdens største cruiseskip!

Cruiset starter i Miami. Her finner du alt – fra de solfylte strendene, havfiske, art deco-arkitektur, mat i verdensklasse, et endeløst natteliv til en mangfoldig blanding av kulturer. Utforsk Little Havanas dypt rotfestede cubanske arv. Slapp av på Key Biscaynes rolige strandlinjer, gå langs Ocean Drive eller padle en kajakk gjennom Oleta River State Parks svingete mangrovekanaler. Dra til Coconut Grove for å nyte den bohemske stemningen. Besøk Vizcaya eiendoms renessanseinspirerte hager.

Skipet går hver annen uke i vestlige og østlige Karibien.

Deretter venter Royal Caribbeans egen øy på Bahamas – CocoCay. Øya er totalt utbedret og fremstår enda lekrere enn før. Her finner du et 135 fot høyt tårn med syv vannsklier. Daredevil’s Tower er en del av en ny vannpark hvor det også er et bølgebasseng, regnet som det største i Karibien, og et eventyrbasseng med en interaktiv hinderløype.

 

 

En annen del av øya tilbyr Oasis Lagoon, det største ferskvannsbassenget i Karibien. En nesten 500 meter lang zipline krysser også over øya. Og hva med en tur opp i en heliumballong? Du kan leie din egen overvannslounge på et eksklusivt område, hvor du også finner et evighetsbasseng og et klubbområde med daybeds, solsenger og en eksklusiv restaurant.

Neste stopp på dette herlige cruiset i Karibien er Cozumel. Dra til Chankanaab nasjonalpark, hvor du kan snorkle blant de fargerike skjærene og stimene med fargerik tropisk fisk. Eller reis tilbake i tid gjennom de ruvende Maya-ruinene i Tulum.

Roatán har en mangfoldige blanding av kulturer og tradisjoner. Her finner du mangroveskoger, tette jungler og hvite sandstrender. Dykkere og snorklere fra hele verden strømmer hit for å dykke ved verdens nest største barriererev. På Big Island kan du se aper og «Jesus» øgler, snorkle med rokker og ta zipline gjennom regnskogen. Du kan også besøke gamle samfunn som Punta Gorda.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

På Costa Maya finner du gamle Maya-ruiner og mystiske jungler som bare ber om å bli utforsket. Du kan også besøke private strandklubber og trendy restauranter. Great Maya Reef like utenfor kysten er det nest største i verden – det er et perfekt snorklested. Eller du kan slappe av ved havnelandsbyen Mahahual med en iskald michelada – en krydret ølcocktail – i hånden. Ta også turen til Kohunlick-ruinene for å se det berømte maskenes tempel.

Cruiset avsluttes i Miami, hvor vi kan legge inn flere netter for deg om du ønsker.

Oasis of the Seas er et fantastisk skip, med alle fasiliteter. Det er et stort utvalg restauranter, barer, underholdning og aktiviteter. En av barene stiger sakte opp over to dekk, mens du nyter noe å drikke.
Du kan vandre i Central Park, hvor fuglene synger på dagtid og sikadene spiller om kvelden. Nyt en av verdens beste hamburgere på Johnny Rockets, eller en god drikke på dekk.
Barn og unge har en mengde aktiviteter om bord.

Og ønsker du alenetid uten barn, så kan du kose deg i badeområdet Solariet foran på skipet. Utenfor Solariet er det nå en flott solplass, hvor du kan ligge i solen og nyte den fantastiske utsikten over havet.

Cruise i Karibien med Oasis of the Seas, cruisereiser, nordmannsreiser, amerikaspesialisten

 

Klubber, badeland og mange spennende utfordringer.  Det finnes klatrevegg, skøyebane, zipline, surfesimulator, kino og karusell. Stort treningsstudio og mange muligheter til utendørs aktiviteter.

Spa med yogatimer og behandlinger, fantastiske show, skøytebane, barer, nattklubber, en bar hvor roboter blander drinkene og mye mer.
Lugarene er lekre, men god plass. Du kan også velge å kjøpe deg opp til store suiter med eget boblebad på balkongen.

 

Cruise i Karibien med Oasis of the Seas

 

Er dere storfamilie er dette perfekt for dere som vil ha mange aktiviteter og mye å gjøre.
Det er syv «nabolag» med Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, ungdomssone, basseng & sportssone, treningssenter & spa og underholdningsavdeling.
Bare gled deg!

 

Utforsk spennende aktiviteter på alle dekk. Hva med vannskliene i The Perfect Storm℠ og den høyeste vannsklien til sjøs, Ultimate Abyss℠?
Splashaway Bay℠ er det morsomste og våteste badelandet noen sinne.
Eller hva med en laserkamp hvor dere kjemper om kontrollen over en mystisk by: Her er det også et Royal Escape Room.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, amerikaspesialisten, Cruise i Karibien med Oasis of the Seas

 

Etter alle aktivitetene smaker det godt med mat. Og om bord har du et uendelig utvalg, alt fra den enkleste maten til de lekreste retter. Deilig meksikansk mat fra El Loco Fresh® eller din favorittmat på Playmakers℠ Sports Bar & Arcade mens du ser på et match. Deilig grillmat på nye Portside BBQ℠. Eller kanskje du vil stille søthungeren i Sugar Beach℠.

Kvelden kan tilbringes i en av de mange barer og nattklubber, med dans og musikk.

Vil du være med på Karibiencruise med Oasis of the Seas?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Priser og betingelser:

JAL (ARN – SK – Sun/Collins)


Reisemål Cruise fra Miami Cruise i Karibien

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic