Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Karibien med Harmony of the Seas vinteren 2020-2021

Unn deg et cruise fylt med karibiske rytmer og varme på verdens største cruiseskip. Harmony of the Seas seiler annenhver uke på Østlige og vestlige Karibien fra Port Canaveral (Orlando). Kombiner med fine dager i Orlando.

Tid: Hele året
Pris: Fra 7 855,- Prisen er per person for rimeligste innvendige lugar.  Flyreise kommer i tillegg.

Cruise i Karibien med Harmony of the Seas – dette er den perfekte ferie! Her er det spennende havner, aktiviteter for store og små, nydelig mat og uendelig mange fasiliteter.
Kort sagt – her har du alt! Dette er en flytende by!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Harmony of the Seas

er en nytelse og en fantastisk opplevelse for store og små!  Harmony of the Seas er det første skipet i Royal Caribbeans flåte med sklier som går over flere dekk, og en mengde vannsklier. En av barene stiger sakte opp over to dekk, mens du nyter noe å drikke.
Du kan vandre i Central Park, hvor fuglene synger på dagtid og sikadene spiller om kvelden. Nyt en av verdens beste hamburgere på  Johnny Rockets, eller en god drikke på dekk.

Barn og unge har en mengde aktiviteter om bord. Klubber, badeland og utrolige vannsklier. I tillegg kan du prøve sklien Ultimate Abyss. Den går fra  dekk  16 til dekk 6. Det finnes også klatrevegg, skøyebane, zipline, surfesimulator, kino og karusell. Stort treninsstudio og mange muligheter til utendørs aktiviteter.

Spa med yogatimer og behandlinger, fantastiske show, skøytebane, barer, nattklubber, en bar hvor roboter blander drinkene og mye mer.

 

Lugarene er lekre, med god plass. Du kan også velge å kjøpe deg opp til store suiter med eget boblebad på balkongen.

Skipet tilbyr spennende musikaler som Grease, Hairspray og Mamma Mia. Det er også AquaTheater, treningssenter, dykkekurs, lekker Spaavdeling med en stor meny å velge fra, fire svømmebasseng, 10 boblebad og selvsagt mange herlige restauranter og barer.

Spisesteder

Det er hele 20 spisesteder og du kan velge om du vil ha «My Time Dining» som er fleksibelt og hvor du må reservere bord for hver kveld eller ha fast bordsetting. I tillegg er det spesialrestauranter med Cover Charge, buffetrestauranter, snack-barer og mange hyggelige steder.

For barn er det barneprogram fra seks måneder og oppover, i tillegg til et utmerket program for ungdom. DreamWorks Experience med Shrek og Kung Fu Panda møter du om bord.

Nyt Central Park hvor fuglene synger på dagen og zirissene spiller om kvelden. Her kan du kose deg med god drikke under stjernehimmelen.
Prøv også Zip Line, H20 Zone, FlowRider, skøytebane, klatrevegg, minigolf, boksering og rollerblades. Skipet tilbyr spennende musikaler som Grease, Hairspray og Mamma Mia. Det er også AquaTheater, treningssenter, dykkekurs, Lekker VitalitySM Spa med en stor meny å velge fra, fire svømmebasseng, 10 boblebad og selvsagt mange herlige restauranter og barer.

Et cruise i Karibien med Harmony of the Seas gir deg den perfekte reise!
Les litt om de havner du besøker på et cruise med Harmony of the Seas.

Vil du være med på cruise i Karibien med Harmony of the Seas?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Måltider
Reisemål Cruise fra Orlando Cruise i Karibien
Pris Fra 7 855,-

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic