GO UP

Høstferie på cruise i Karibien med Harmony of the Seas

Nå kan du og dine kjære virkelig nyte. Her har vi lagt til rette for den perfekte reisen for store og små, enten om du vil ha en pause sammen med din utvalgte eller en ferie full av aktiviteter.

Dato: 29. september – 9. oktober 2023

Pris:
Innvendig lugar fra 19 250,- per person
Utvendig lugar fra 22 350,- per person
Balkonglugar fra 24 350,- per person
Er dere flere enn to som vil dele lugar, kontakt oss

Prisen inkluderer: 
Fly t/r Miami
Hotell to netter på Dorchester Miami Beach
Syv netters cruise

Hva med høstferie på cruise i Karibien i år? Ta med barn, barnebarn, venner og kjente om bord på Harmony of the Seas!
Unngå regn og surt høstvær, kos dere med karibisk sol og deilig mat.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, amerikaspesialisten

 

Hvis du aldri har vært på cruise før, er det klassiske Karibien-cruiset absolutt det beste å starte med. Disse cruisene inneholder alle elementer som utgjør en god ferie; sosialt samvær, minnerike opplevelser, aktiviteter, god mat og ikke minst fantastisk vær. Dette er en meget avslappende livsstil og atmosfære som tiltrekker de fleste. Her er det ingen grunn til å stresse!
Du bor ett sted, slipper å pakke opp og ned – skipet tar deg til ulike destinasjoner mens du nyter alle fasiliteter om bord! Det meste er inkludert – all mat, kaffe/te/vann, de fleste aktiviteter, show, musicals, med mer. Om bord finnes det noe for alle aldre og alle aktivitetsnivå.

Det er mulig å kjøpe drikkepakker i ulike varianter, spør oss om info.
Utvalg av utflukter er også stort og noe for enhver smak, dette kan bestilles på forhånd eller om bord.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, amerikaspesialisten

 

De 7 000 øyene som utgjør Karibien og danner grensen mellom Atlanterhavet og Det karibiske hav varierer i både natur og kultur, men felles for dem alle er en varm og eksotisk opplevelse med barnevennlige reisemål. I Karibien står sol, vann og strand i fokus. Men Karibien kan også by på historie, kultur og på enkelte av øyene også shopping.

Royal Caribbeans egen øy

Og ikke minst kommer du til Royal Caribbeans egen øy på Bahamas – CocoCay. Øya er totalt utbedret og fremstår enda lekrere enn før. Her finner du et 135 fot høyt tårn med syv vannsklier. Daredevil’s Tower er en del av en ny vannpark hvor det også er et bølgebasseng, regnet som det største i Karibien, og et eventyrbasseng med en interaktiv hinderløype.

En annen del av øya tilbyr Oasis Lagoon, det største ferskvannsbassenget i Karibien. En nesten 500 meter lang zipline krysser også over øya. Og hva med en tur opp i en heliumballong?
Du kan leie din egen overvannslounge på et eksklusivt område, hvor du også finner et evighetsbasseng og et klubbområde med daybeds, solsenger og en eksklusiv restaurant.

 

 

Harmony of the Seas

Harmony of the Seas er et fantastisk skip, med alle fasiliteter og ett av verdens største cruiseskip! Her får du oppleve det beste!

Det er et stort utvalg restauranter, barer, underholdning og aktiviteter. En av barene stiger sakte opp over to dekk, mens du nyter noe å drikke.
Du kan vandre i Central Park, hvor fuglene synger på dagtid og sikadene spiller om kvelden. Nyt en av verdens beste hamburgere på Johnny Rockets, eller en god drikke på dekk.
Barn og unge har en mengde aktiviteter om bord.

 

Cruise i Karibien med Oasis of the Seas, cruisereiser, nordmannsreiser, amerikaspesialisten

 

Klubber, badeland og mange spennende utfordringer.  Det finnes klatrevegg, skøyebane, zipline, surfesimulator, kino og karusell. Stort treningsstudio og mange muligheter til utendørs aktiviteter.

Spa med yogatimer og behandlinger, fantastiske show, skøytebane, barer, nattklubber, en bar hvor roboter blander drinkene og mye mer.
Lugarene er lekre, men god plass. Du kan også velge å kjøpe deg opp til store suiter med eget boblebad på balkongen.

Vil du ta høstferie på cruise i Karibien i år ?

Kontakt Cruisereiser

Reiserute:

Dag 1 Miami
Dag 2 Til sjøs
Dag 3 Til sjøs
Dag 4 Philipsburgh, St Maarten
Dag 5 Charlotte Amalie, St Thomas
Dag 6 Til sjøs
Dag 7 Perfect Day Cococay, Bahamas
Dag 8 Miami

Reisemål Cruise fra Fort Lauderdale Cruise i Karibien
Bestill

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic