GO UP

Cruise i Asia med Royal Caribbean

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Her finner du spennende cruise i Asia med Royal Caribbean. Spectrum of the Seas tar deg med til eksotiske og spennende eventyr denne høsten.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser cruise i Asia med Royal

 

Litt om havnene:
Med sitt blomstrende expat-samfunn er Singapore en god blanding av historisk tradisjon og moderne sjarm. Det er en særdeles interessant havn med nydelig arkitektur og utrolig mat og drikke. Ta gjerne noen dager her før eller etter cruiset for virkelig å oppdage byens uforglemmelige opplevelser.

Asia har fortryllet besøkende i evigheter. Kombinasjonen av energiske byer, tradisjonell arkitektur og eksotiske landskap gjør uslettelige inntrykk.

Obs – prisen her viser person nummer en i delt lugar, og viser ikke alle kampanjer og rabatter.
Endelig pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Asias vidstrakte metropoler er noen av verdens mest futuristiske bysentre og Asias største attraksjoner. Se på skogen av skyskrapere i Hong Kong, se imponerende 3D-kunstprojeksjoner i Tokyo eller rusle gjennom innovative hager for milliarder av dollar i Singapore.

 

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser cruise i Asia med Royal

 

Noen tips:
Asias somre har en tendens til å være varme og fuktige og har flott vær for å slappe av på en tropisk strand eller om bord på soldekk. Vil du ha kjøligere temperaturer, besøk Asia på slutten av våren eller begynnelsen av høsten.

Engelsk snakkes og undervises i mange asiatiske land som andrespråk, men det er alltid nyttig å kunne noen få ord på det lokale språket for å hjelpe deg med å navigere i stedet og kulturen.

Stopp og spis mat på stedene du ser lokalbefolkningen går. De travle stedene vil garantert servere de beste, mest autentiske rettene.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Spectrum of the Seas®
Spectrum of the Seas® som er et skip i den prisbelønte Quantum klassen er et eventyr i seg selv.
Ønsker du å kjenne på litt adrenalin, prøv Sky Pad®, en helt ny og spennende strikk-trampolineopplevelse. Fest deg i selen, ta på deg virtual reality-brillene og bli fraktet til et annet tidspunkt, sted eller planet. Enten du knuser godteri i en sukkerbelagt verden eller reiser lysår inn i fremtiden.

Se på roboter som lager en spesiallaget drink for deg i Bionic Bar.

Ønsker du å unne deg en luksuriøs ferie, prøv Suite Club, de mest luksuriøse overnattingsstedene til sjøs med egen tilgang til en rekke eksklusive fasiliteter. Eller ta med hele familien i Ultimate Family Suite, en fantastisk suite med flere rom, egen sklie og kino som også fungerer som en karaokescene.

Prøv deilige smaker i den nye restauranten Sichuan Red®, designet for Spectrum of the Seas℠.

Ønsker du et cruise i Asia med Royal Caribbean?

Kontakt Cruisereiser

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,