GO UP

Kort-cruise med Anthem of the Seas mai 2024

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 10. – 12. mai 2024
Pris: Fra 12 550,- per person i delt dobbeltlugar
Prisen inkluderer flyreise t/r London, transport fra London til Southampton og cruise i balkonglugar.

Dette er et fantastisk tilbud. For en super pris kan du nå bli med på et kort-cruise med Anthem of the Seas i mai 2024!
Hvorfor ikke legge inn noen ekstra dager i London eller den flotte byen Windsor? Oppleve slottet eller magiske Stonehendge? Dette kort-cruiset går i forbindelse med Kristi Himmelfartsdag, som er en fridag.

 

 

Prøv en tre-dagers seiling med Anthem of the Seas fra Southampton til Le Havre utenfor Paris og tilbake til Southampton.

Southampton ligger på Englands sørkyst, og er en by full av overraskelser. Her ligger en av de største havnene i Europa. Gå tilbake i tid og utforsk gamlebyen — gå langs middelalderbymurene, deler av disse dateres tilbake til 1290. Besøk Bargate, et middelaldersk porthus bygget av normannere på 1100-tallet. Sjekk ut SeaCity Museum og lær om hvordan det ville vært å seile på Titanic i 1912. Southampton er der det historiske skipet forlot havnen. Eller begi deg ut og utforske landsbygda i Hampshire – Ikoniske Stonehenge er bare en times kjøretur unna.

Paris er en ikonisk by – en blanding av alt kunstnerisk og sublimt. Her finner du utmerket mat, mote, arkitektur og kunst. Byen ligger ca to timer fra havnen. Se byens monumentale landemerker. Gå gjennom Triumfbuen, beundre Eiffeltårnet og se den vakre gotiske Notre Dame-katedralen. Om kvelden kan du gå de lampebelyste avenyene og sette deg ned på en av de mange restaurantene.

Anthem of the Seas

Nyt av panoramautsikten fra 90 meters høyde i North star, prøv fallskjermsimulatoren Ripcoord by iFly eller bli barn på nytt i en radiobil. På et cruise med Anthem of the Seas vil du aldri slippe opp for ting å gjøre.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

North Star tar deg 100 meter over vannet i en glassgondol – en av de mange spennende aktivitetene.
Fra håndlagd pizza og dampende varm pasta til taco, carnita og quesadilla ved bassengkanten – du kommer alltid til å finne noe verdt å smake på om bord.

 

Se også andre seilinger med Anthem of the Sea

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Vil du prøve et cruise med Anthem of the Seas mai 2024?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Q/713359


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,