cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise til Hellas og Tyrkia med Voyager of the Seas

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 23. juni – 1. juli 2024
Priseksempel:
To voksne fra 28 100,- per person i delt balkonglugar
To voksne og to barn fra 84 130,- i Spacious balkonglugar
Prisen inkluderer flyreise, en natt på hotell i Athen og cruise i balkonglugar med alle måltider.

Hva med et herlig cruise til Hellas og Tyrkia med Voyager of the Seas? I tillegg får du faktisk overnatting i spennende Istanbul underveis!

Havner du besøker på cruise til Hellas og Tyrkia med Voyager of the Seas

Athen
Voyager of the Seas går ut fra Athen. Her har vi inkludert en natt på sentralt hotell. Ønsker du flere netter, ordner vi selvsagt det.
I Athen kan du få et innblikk i Hellas’ mektige eldgamle sivilisasjon. Byen er full av gamle ruiner, museer og tavernaer. Bare 10 minutter fra havnen finner du det arkeologiske museet i Pireus, fylt med skulpturer fra bronsealderen til romerne. Besøk også Zea-havnen og det hellenske maritime museet. Ta en båttur til den lille havnen i Mikrolimano, nyt et måltid med grillet blekksprut og avkjølt hvitvin på en liten restaurant med utsikt over havet.

Istanbul
Byen var en gang sete for to enorme imperier og har blitt formet av sin fargerike historie. Historie finnes uansett hvor i byen du går – fra massive bysantinske kirker til ruvende osmanske moskeer. For ikke å forglemme tradisjonell tyrkisk mat som dönerkebab og lammekefta. Hvis du ønsker å ta med deg et minne hjem fra byen, kan du ta turen til Grand Bazaar og prøve deg på prute med lokalbefolkningen. I denne byen har du en overnatting på skipet!

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Mykonos
Mykonos ligger i hjertet av Kykladene. Med sine hvite hus og glitrende blått vann er The Island of the Winds et populært reisemål for alle aldre. Du kan gå på trange marmorstier med lilla bougainvillea-blomster, eller sykle forbi landsbyen Ano Mera. Dra til Armenistis fyrtårn og de Folklore Museums mykoniske skipsmodeller. Bli med på strandfest på Super Paradises glitrende sand, eller se solen brenne ut over den egeiske horisonten fra en utendørs taverna ved sjøen.

Santorini
Santorini er en av verdens mest populære øyer, mest kjent for sin dramatiske natur, hvitkalkede landsbyer og vulkansk aktivitet. En taubane tar deg til hovedstaden Fira, en livlig by på en klippetopp. Byen er full av gamle katedraler, fengslende museumssamlinger og koselige tavernaer. Dra til kysten for en svømmetur i det dypblå vannet som omgir røde og svarte rullesteinstrender. Besøk det arkeologiske utgravingsstedet Akrotiri. Lei sykkel eller moped og se alt hva denne øya kan tilby.

Efesos
Ruinene i Efesos, som står på UNESCOs verdensarvliste, imponerer de fleste. Selv om utgravninger har pågått i 150 år, har bare 20 prosent av byen blitt avdekket. Ta en titt på Celsus-biblioteket – bygget i 117 e.Kr. Stedet består av høye søyler fremhevet av statuen av visdomsgudinnen. Spaser langs strandpromenaden og det travle sentrum. Gå Marble Street, brolagt med marmorplater, som tar deg fra sentrum til Artemis-tempelet – du kan fortsatt se en enslig gjenværende søyle fra dette vidunderet i den antikke verden.

 

Se også andre seilinger med Voyager of the Seas i Middelhavet
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

Voyager of the Seas

Nyt solen og utsikten på bassengdekket og ta noe godt i glasset på The Lime and Coconut®, som går over tre nivåer. Elegante tiki-cocktailer på The Bamboo Room, spisemuligheter for enhver smak…
Det er en rekke fristende smaker om bord. Ta turen innom El Loco Fresh℠ for vanvittig god taco, ta med deg et hummerrundstykke til lunsj fra Hooked Seafood℠, og del en antipasti-planke fra kjøkkensjef Jamie Oliver når du spiser middag på Jamie’s Italian. Det er så mange muligheter at det eneste du kommer til å ha lyst på, er flere måltider per dag. El Loco Fresh har den lekreste meksikanske maten. Med klassisk molesaus og syrlig salsa verde topping får du biff burritos, carnitas og mye mer.

Flere bassengområder, Riptide℠, The Blaster – den lengste vannsklie til havs og skøytebane er bare noe av det du kan underholde deg med.

Bli med på et herlig cruise til Hellas og Tyrkia med Voyager of the Seas

Kontakt Cruisereiser

Priser og betingelser:

Q/713361


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,