cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Høstferie-cruise i Karibien med Star of the Seas 2025

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 28. september – 5. oktober 2025
Priseksempel:
To voksne og to barn fra 98 830,- i Family View balkonglugar
Dette er kun et eksempel – vi skreddersyr slik du vil ha det – med fly, hotell, leiebil og mye mer.

Ta med familien på et magisk høstferie-cruise med Star of the Seas- det splitter nye skipet til Royal Caribbean som kommer sommeren 2025!
I tillegg kommer du innom den prisbelønte Perfect Day på CocoCay på hver seiling. Og flere hemmeligheter blir avslørt etterhvert!

Havner du besøker på cruise i Karibien med Star of the Seas

Cape Canaveral
Her finner du Kennedy Space Center, flotte familievennlige strender og bortgjemte strender med sand. Orlandos fornøyelsesparker er bare en time unna. Padle i kajakk forbi sjøkuer i Banana River Lagoon og zip-line over alligatorer i Brevard Zoo. Oppdag bemerkelsesverdige kunstmuseer og Park Avenues elegante sjarm. Se regionens røtter på Orange County Regional History Museum.

Perfect Day på CocoCay
Perfect Day på CocoCay har den høyeste vannsklie i Nord-Amerika. Se øya fra oven fra en heliumballong. Ta en drink i bassengbaren og kos deg i det største ferskvannsbassenget på Bahamas. Eller få en smak av Bora Bora med din egen Overwater Cabana.

 

Barnas favorittferie i Karibien USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

St. Thomas
Charlotte Amalie er en av verdens vakreste havner; blått vann spekket med seilbåter og grønne åser med sjarmerende små hytter. Rett utenfor den livlige havnebyen finner du nydelige sandstrender med hengekøyer. Besøk koloniale landemerker som Blackbeard’s Castle eller kos deg med lokal pilsner fra ett av de lokale mikrobryggerier. Og ta for al del en deilig lunsj på en strandbar som serverer konkylier, johnnycakes og kokosnøttkaker. St. Thomas kan teknisk sett være en del av USA, men med sine fargerike markeder, uberørte strender og den alltid tilstedeværende lyden av ståltrommer, vil du føle deg en verden unna.

St. Kitts
De bølgende grønne åsene på St. Kitts gjør øya til et økoturismeeventyr. I havnebyen Basseterre finner du århundrer med historie å utforske. Brimstone Hill Fortress, en av de best bevarte militære strukturene i Amerika. Gå opp på vulkanen Mount Liamuiga for utsikt vel verdt turen. Eller hopp i en kajakk for å se en regnbue av tropiske revfisk. Leter du etter noe litt mer avslappet? Dra til den lille, rolige søsterøya Nevis for gylne strender og snorkling i klart vann – det er bare en tretti minutters fergetur unna.

 

Se også andre seilinger med Star of the Seas i Middelhavet
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

Star of the Seas

Det splitter nye skipet til Royal Caribbean som kommer sommeren 2025. I tillegg til alt som kjennetegner Royals flotte skip, vil du finne seks rekordstore vannsklie, syv bassengområdet, over 40 spisesteder og fantastisk underholdning!

Bli med på et herlig cruise i Karibien med Star of the Seas

Kontakt Cruisereiser

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,