GO UP

Cruise til Mexico med Navigator of the Seas

Vi skreddersyr din cruiseferie!

2024 og 2025 – hele året
Priseksempel: 16.- 23 august 2024 fra 16 080,- per person i balkonglugar. Vi anbefaler at du også bestiller drikkepakke, flyreise og hotellnetter samtidig.
Skipet seiler også kortere seilinger om du ønsker å kombinere det med en reise i California.

Sol, varme, eksotiske reisemål og et fantastisk skip. Kan det bli bedre? Bli med på et herlig cruise til Mexico med Navigator of the Seas!

Havner du besøker på cruise til Mexico med Navigator of the Seas

Los Angeles
Cruiset går fra pulserende Los Angeles, og vi hjelper deg gjerne med hotell både før og etter cruiset. Eller hva med å kombinere dette cruiset med en bilferie i USA? Denne byen har alt. Bli kjent med verdens underholdningshovedstad. Spaser langs Hollywood Walk of Fame og ta en kjøretur ned den kinomatiske Sunset Boulevard. Vandre de berømte kanalene til Venice Beach eller kjør ut til den mer avsidesliggende Malibu-kysten. Besøk Los Angeles County Museum of Art hvor du finner alt fra gamle islamske gjenstander til moderne amerikansk kunst. Eller ta en fottur i Runyon Canyon Park med flott utsikt over de omkringliggende åsene og det ikoniske Hollywood-skiltet.

Cabo San Lucas
Cabo San Lucas er et herlig og populært tropiske reisemål, som tiltrekker seg alt fra de rike og berømte til de som er ute etter lekre strender – som Lover’s Beach . Prøv en herlig fisketaco med adobo-saus og nipp til en margarita. Besøk Desert Park Natural Reserve for å se det vidstrakte ørkenlandskapet. Se skyhøye fjellformasjoner stupe ned i Cortezhavet ved Land’s End, kun tilgjengelig med båt. Stedet er også kjent for å ha de beste strandfestene.

 

Cruise til Mexico med Navigator of the Seas cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Mazatlán
Mazatlán er en av de mest interessante feriebyene på Mexicos vestkyst, omgitt av fjell og Stillehavett. Her finner du staselige torg og skyggefulle gater omkranset av restaurerte landemerker i byens Centro Historico. Nyt vakre hvite sandstrender med livlige kafeer, barer og god plass til sol og bad. Lær mer om regionens unike historie, fylt med spanske conquistadorer og gullrushet.

Puerto Vallarta
Puerto Vallarta – eller rett og slett Vallarta, som lokalbefolkningen kaller det – er en romantisk drøm, med sine brosteinsbelagte gater, spisesteder ved stranden og et gammelt sentrum fylt til randen med sjarmerende butikker. Ta turen til det glitrende havet på Yelapa-stranden eller stikk innom Cafe des Artistes for et romantisk måltid i en hage med levende lys. Se landemerket Los Arcos. Og ta turen til Jardin Botanico Vallarta og nyt de herlige duftene av orkideer og bromeliaer og det forfriskende vannet i en steinfylt elv.

 

Se også andre cruise til Mexico med Navigator of the Seas
Her sortert etter laveste pris per person i innvendig lugar.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Navigator of the Seas

Nyt solen og utsikten på bassengdekket og ta noe godt i glasset på The Lime and Coconut®, som går over tre nivåer. Elegante tiki-cocktailer på The Bamboo Room, spisemuligheter for enhver smak…
Det er en rekke fristende smaker om bord. Ta turen innom El Loco Fresh℠ for vanvittig god taco, ta med deg et hummerrundstykke til lunsj fra Hooked Seafood℠, og del en antipasti-planke fra kjøkkensjef Jamie Oliver når du spiser middag på Jamie’s Italian. Det er så mange muligheter at det eneste du kommer til å ha lyst på, er flere måltider per dag. El Loco Fresh har den lekreste meksikanske maten. Med klassisk molesaus og syrlig salsa verde topping får du biff burritos, carnitas og mye mer.

Flere bassengområder, Riptide℠, The Blaster – den lengste vannsklie til havs og skøytebane er bare noa ev det du kan underholde deg med.

Bli med på et herlig cruise til Mexico med Navigator of the Seas

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,