GO UP

Familiecruise i Middelhavet med MSC Cruises

Nå kan du spare mye på flere cruise med MSC Cruises. MSC Cruises er et italiensk rederi som satser stort i det skandinaviske markedet. Om bord er det en vennlig atmosfære og du blir tatt godt hånd om. ​ Utsøkt mat som gjenspeiler det Italienske eierskapet er en selvfølge.

Her finner du forslag på spennende familiecruise i Middelhavet med MSC Cruises

Cruise med MSC Meraviglia fra Barcelona

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Familiecruise i Middelhavet med MSC CruisesPris for to voksne og to barn fra kun 19 222,- i innvendig lugar
Utvendig lugar fra 23 222,-
Balkonglugar fra 27 222,-

MSC Meraviglia er et lekkert skip i særklasse. Skipet tar 5 700 passasjerer og har aktiviteter og tilbud for alle. For familier med flere generasjoner betyr det mye at skipet kan favne om alle aldre fra de minste til de eldste. I skipets bakerste del er det et lekkert atrium over flere etasjer med Swarowski-trapp og fascinerende utsikt fra etasjene.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

MSC Seaside fra Civitavecchia

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserPris for to voksne og to barn fra kun 24 422,- i utvendig lugar
Balkonglugar fra 27 422,-
Det flotte skipet MSC Seaside er et unikt skip som følger solen.
Skipet er bygget med store uteområder, slik at du skal kunne nyte mest mulig om bord. Flotte og inspirerende innendørs områder som er utformet helt spesielt for at du skal kunne utnytte havet og solen på ditt cruise.

MSC Seaside tilbyr uendelig moro for hele familien, med en bowlinghall i full størrelse, restaurant dedikert til kun barn og det mest interaktive, fleretasjes vannland til sjøs med fem forskjellige vannsklier, en AquaPlayTM område designet for småbarn og en eventyrsti. I tillegg er det fargerike lekeområder for barn, skapt i samarbeid med LEO® og Chicco®.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

MSC Seaview fra Barcelona 24. juni

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserPris for to voksne og to barn fra kun 27 222,- i balkonglugar

MSC Seaview har et imponerende 360°s-promenadedekk. Dette dekket har et glasskledd rekkverk, og her kan du vandre rundt til butikker, restauranter og små rekreasjonsområder, mens du nyter utsikten.
Prøv også Sukkenes bro av glass!

Atriumet inne i skipet har glassvegger som strekker seg over fire dekk, og er et innovativt og spennende underholdningsområde med levende musikk og andre arrangementer.

Spis, drikk og slapp av under Middelhavets sol, og nyt en av de beste havutsiktene i verden. Skipet tilbyr enda flere balkonglugarer, så hvorfor ikke unne deg muligheten til å nyte en bedre frokost i morgensolen på din egen balkong? Eller ta et glass i solnedgangen?
Moro for barn og voksne. Kos dere i bowlinghallen, ta med barna på restauranten som er dedikert kun for barn. Eller bruk timer i det mest interaktive, fleretasjes vannlandet til sjøs. Her er det 5 forskjellige vannsklier, en AquaPlayTM område designet for småbarn og en eventyrsti. I tillegg har selvsagt MSC Seaview spennende og fargerike lekeområder for barn, skapt i samarbeid med LEGO® og Chicco®.

cruise, cruisereiser, nordmannsreiser

MSC Virtuosa

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserPris for to voksne og to barn fra kun 15 224,- i innvendig lugar
Utvendig lugar fra 18 824,-
Balkonglugar fra 22 784,-

Bli med på cruise med MSC Virtuosa – ett av de mest miljøvennlige skipene som finnes.
Dette nye cruiseskipet er et av de to største i MSC Cruises sin flåte, sammen med søsterskipet MSC Grandiosa. Her finner du et imponerende utvalg av fasiliteter som er med på å gi deg den ultimate cruiseopplevelsen.

MSC Starship Club er mye mer enn bare en bar. Det er en oppslukende underholdningsopplevelse. Med Rob, den aller første humanoide robotbaren på sjøen, blir du tatt med til en annen verden. Skipet har også den lengste LED-kuppelen til sjøs. Langs dette innendørs promenadedekk finner du både hovedrestauranter, spesialrestauranter og flere butikker. Hele 11 toppmoderne butikker med over 250 merker kan skipet skilte med. Promenadedekket er det ultimate stedet for sosialt samvær og underholdning.
MSC Virtuosa fem enestående og unike bassenger, inkludert en av de største vannparkene til sjøs. Det er god plass både i og rundt bassengene.

MSC Cruises er kjent for sitt prisbelønte familietilbud og har et mangeårig partnerskap med LEGO Group for å designe barneklubbområdene og ombordaktiviteter. Her er det aktiviteter for alle aldre. MSC Virtuosa har et fantastisk underholdningstilbud for hele familien: om dagen er det muligheter for lek og moro i vannparken eller på sportssenteret, og om kvelden er det morsomme aktiviteter som fornøyelsespark, karaokebar, komiklubb, TV-lounge og bar.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Prisen under viser person nummer en i lugaren, og viser ikke alltid gjeldende rabatter.
Du vil få eksakt pris når du kontakter Cruisereiser

 

 

***

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

***

Prøv et familiecruise i Middelhavet med MSC Cruises

Kontakt Cruisereiser

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic