GO UP

Cruise i Middelhavet med MSC Divina

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 13. – 19. september 2024
Pris: Fra 20 200,- per person i delt lugar
Dette reiseforslaget inkluderer flyreise tur/retur fra Oslo, busstransport tur/retur flyplass – cruise havn og cruise i valgt lugarkategori med drikkepakke.
Ønsker du avreise fra andre byer, en natt eller flere på hotell før eller etter cruiset, så er det bare å ta kontakt. Vi skreddersyr reisen akkurat som du måtte ønske.
Endelig pris får du når alt er bekreftet.

Bli med på et fantastisk cruise i Middelhavet med MSC Divina i september. Cruiset starter i den evige stad – Roma. Vi anbefaler at du legger inn minst en overnatting for å oppleve noe av hva denne fantastiske byen har å vise frem. Det ordner vi for deg.
Se det berømte Colosseum – et eldgammelt amfiteater i sentrum av hovedstaden, bygget mellom 70 og 80 e.Kr. av den romerske keiseren Vespasian for å underholde mer enn 50 000 mennesker! Besøk Forum Romanum og Palatinerhøyden, en kort spasertur fra amfiteatret. Nyt synet av Trevifontenen og kast en lykkepenge oppi. Dette landemerket har vært med i filmer som La Dolce Vita og Roman Holiday.
En reise til Roma er ikke komplett uten et besøk til Vatikanstaten. Se Petersplassen, Peterskirken, Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

Havner du besøker på cruise i Middelhavet med MSC Divina

Mykonos
I løpet av 1700-tallet ville Mykonos’ labyrint av sammenfiltrede gater forvirret selv de mest bereiste piratene. I dag er det turister som går seg vill i disse små smugene!
Øya er kjent for sin romantiske greske øyglamour. Her finner du strålende strender, turkis vann og pittoreske hvitkalkede landsbyer.
Besøk Kalo Livadi-stranden hvor du kan ta en svømmetur i Middelhavet eller strekke deg ut på sanden. Ta en tur til klosteret og kirken Panagia Tourliani i landsbyen Ano Mera. Før du returnerer til havnen kan du ta en lunsj på en tradisjonell gresk taverna og nippe til Ouzo.

Izmir
Izmir er rik på historie og kultur. Byen er omgitt av glitrende asurblå vann og bølgende fjell. Her kan du besøke spennende markeder, arkitektoniske ikoner, flere hundre år gamle religiøse steder og UNESCO-listede underverker. Vandre i brosteinsbelagte gater, se gjennom butikkene eller prøv lokale delikatesser i byens blomstrende restaurantmiljø. Izmir er en tyrkisk skatt som bare venter på å bli oppdaget – med en forlokkende arv og puddermyke strender.
Og du må selvsagt besøke Efesos – hvor du går tilbake i tid til antikkens Hellas. Denne ikoniske byen, sørvest for Izmir, ble grunnlagt på 1000-tallet f.Kr., og tilbyr et vell av spennende attraksjoner. Efesos er et UNESCOs verdensarvsted. Se det flotte Artemis-tempelet, et av de syv underverkene i den antikke verden.

Santorini
Santorini ble dannet av restene av en vulkansk kaldera og er kjent for sine steile klipper, vulkanstrender og hvitkalkede hus i sterk kontrast mot det blå Egeerhavet. Her finner du også gamle arkeologiske steder, du kan svømme i varme kilder og besøke fantastiske vingårder.
Ta en tur til den pittoreske landsbyen Oia som ligger på kanten av kalderaen med utsikt over det glitrende Middelhavet. De pittoreske husene er skåret inn i klippene. Fotografer de ikoniske kirkene med blå kuppel og nyt den praktfulle utsikten. Deretter kan du utforske små butikker og kafeer før du blir med på vinsmaking.
Det arkeologiske området Akrotiri er fra den minoiske bronsealder og ble dekket av aske av det katastrofale vulkanutbruddet Theran rundt 1500-tallet f.Kr. Bare utgravningen fra 1967 avslørte størrelsen og verdien av stedet, og avdekket eksepsjonelt bevarte fresker, møbler og kunstverk. Gå gjennom denne eldgamle bosetningen og se det forseggjorte dreneringssystemet, keramikken og bygningene i flere etasjer.
Besøk Perivolos Beach for en svømmetur i det krystallklare vannet. Perivolos er kjent for sin lange strekning med surrealistisk svart sand, og er utsmykket med fargerike parasoller.

Napoli
Napoli er en av Italias eldgamle juveler. Her er en mengde arkitektoniske landemerker, flotte kunstverk og selvsagt italiensk lekker mat. Den sovende vulkanen Vesuv danner bakteppet. Besøk det arkeologiske området Pompeii. Denne gamle romerske byen, som står på UNESCOs verdensarvliste, ble begravet under pimpstein og aske under vulkanutbruddet i 79 e.Kr. I dag er Pompeii frosset i tid. Her ser du bevarte bad, smuldrende søyler og fantastiske fresker.
Etter et kort fergecruise over Napolibukten, kommer du til Capri, en av de vakreste øyene i Italia. Besøk den sjarmerende byen Anacapri med sin praktfulle Villa San Michele og dramatiske klippetopplandskap. Ta inn de fargerike husene, beundre de frodige hagene og nyt øyas avslappede atmosfære. Deretter kan du utforske kafeene og butikkene rundt Piazza Umberto I før du besøker fjellformasjonen Faraglioni.

Civitavecchia
Civitavecchia er ikke bare en havneby. Her kan du faktisk kose deg på fine strender og vandre langs havnepromenaden med alle sine små restauranter og butikker.

 

Se også andre datoer med samme skip
Obs! Prisen viser nummer en i lugaren. Dagens pris får du av oss!

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Dette cruiset er satt opp med utgangspunkt i Roma, men du kan også velge andre havner å gå om bord fra.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

MSC Divina

MSC Divina er inspirert av elegante Sophia Loren og glamouren fra cruisefartens glansperiode, kombinert med moderne, miljøvennlig teknologi.
Om bord finner du alt du kan ønske deg av moderne komfort, med et variert utvalg av sports- og fritidsfasiliteter, underholdning i verdensklasse og klubber for barn og tenåringer som gjør alle fornøyde.
Skipet har fokus på luksus, noe du kan se på de lekre Swarovski krystall-trappene. Du finner også flere restauranter og barer, et teater i Broadway-størrelse og flere bassengområder. Og selvsagt Aurea Spa.

MSC Yacht Club
Dette er den beste plasseringen av lugarer og et reservert område som bare er tilgjengelig for YC – medlemmer. Her er det også en restaurant, salonger og et stort privat bassengområde med solarium og boblebad. 24-timers butlerservice, dedikerte massasjerom og full tilgang til Thermal Suite i MSC Aurea Spa. Dette er MSC Yacht Club, et skip i skipet og den ultimate luksuscruiseopplevelsen.

Ønsker du å prøve et cruise i Middelhavet med MSC Divina?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr din cruisedrøm

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,