GO UP

Fly og cruise til Antillene i Karibien med MSC Seaside

Har du et spørsmål om denne turen?

Pris: Fra 28 549,- per person for syv netter  (priseks 16. mars 2024) inkludert flyreise t/r

Vil du oppleve spennende øyer i Karibien i vinter? Nå kan vi tilby fly og cruise i Antillene til en meget god pris!

Bli med lekre MSC Seaside til tropiske landskap, turkis hav og spektakulær regnskog. Du kan velge mellom syv til 14 netters cruise til fantastiske reisemål som St.Maarten, Barbados, Den dominikanske republikk og Guadeloupe.
Avreisehavner er Fort-de-France og Pointe a Pitre.

Bestiller du innen 30. september, får du også opp til 25% rabatt på cruiset og drikkepakke til kun 230,- per dag!

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Det er ingen tvil om at Antillene er en av de vakreste og mest populære reisemålene når du skal på cruise. Du våkner opp til en ny og vakker øy hver morgen. I tillegg kan du kose deg på noen av skipets uteområder, nyte både soloppgang og solnedgang, og ta deg et dypp i en av bassengene.

Spennende seilingsruter:

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserUSa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserUSa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Karibien har alltid vært en av de vakreste og mest fascinerende reisemålene i verden. En drøm for enhver turist som ønsker å slappe av i praktfulle omgivelser omgitt av lange strekninger med hvite sandstrender, palmetrær, eksotisk frukt, korallrev som yrer av fargerike tropiske fisker og et turkis hav.

 

Cruise i Karibien med MSC cruise, cruisereiser, nordmannsreiser

 

MSC Seaside – skipet som følger solen

Skipet er bygget med unike uteområder, slik at du skal kunne få mest mulig ut av solen og havutsikten.  Flotte og inspirerende innendørs områder er utformet helt spesielt.

OPPGRADER DITT CRUISE
Velger du MSC Yacht Club, har du tilgang til soldekk, basseng, bar og restaurant kun for MSC Yacht Club-gjestene. Du har også drikke inkludert i prisen både i minibaren på lugaren og i de restauranter og barer som tilhører MSC Yacht Club.

Benytt sjansen – fly og cruise til Antillene

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,