GO UP

Verdenscruise med MSC Magnifica 2023 – På alle verdens hav

Pris: Fra 130 149,- per person
Avreise: 5. januar 2023

Prisen inkluderer 15 utflukter, 30% rabatt på vaskeritjenester, drikkepakke

Er du klubbmedlem?
Da får du i tillegg til din ordinære rabatt på 5% ytterligere 5% i rabatt om du bestiller innen 30. november 2021.
Dessuten får Silver, Gold og Diamond medlemmer 50€ i ombordkredit.
Og som klubbmedlem får du triple medlemspoeng for opplevelsene du bestiller.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Endelig – nå kan du prøve et verdenscruise med MSC Magnifica – en fantastisk opplevelse!
På dette verdenscruiset i 2023  får du oppleve hele fem kontinenter, 24 land og 43 reisemål på 117 dager! Dette unike verdenscruiset seiler 5. januar 2023 fra Genova!

MSC Magnifica tar deg med på en spektakulær reise rundt jorden. Du kan oppleve hele 25 steder som står på UNESCOs verdensarvliste.

MSC Magnifica seiler gjennom Middelhavet til spennende Mindelo på Kapp Verde. Deretter kommer du til Sør Amerika, hvor du kan utforske Brasil, Argentina, Uruguay og Chile. Så venter eksotiske og spennende reisemål som Tahiti, Fransk Polynesia og Cookøyene.
På New Zealand og Australia venter spennende dyreliv og mange opplevelser. Du kommer også til Indonesia, Sri Lanka, India og Oman.
Og dette er bare noen av de mange reisemålene!

Skal du unne deg et cruise utenom det vanlige – må du prøve verdenscruise med MSC Magnifica!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Andre avreisemuligheter:
4/1 2023: Civitaveccia
6/1 2023: Marseille
7/1 2023: Barcelona

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Om bord på MSC Magnifica

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, verdenscruise med MSC Magnifica

Her kan du virkelig nyte. Ta en behandling i skipets spa-avdeling. Finn en stol rundt det fine utendørs bassengområde og kos deg i solen. Det finnes også et innendørs basseng dersom det mot formodning skulle være ruskevær. Mor deg med et stort utvalg av sportsaktiviteter: tennis, minigolf, bowling eller biljard. Det er også et toppmoderne treningssenter på MSC Magnifica. Eller du kan ta en løpetur på joggebanen.
Det arrangeres mange morsomme aktiviteter, som dansetimer og ulike håndverkskurs.

På kvelden kan du skjemme deg bort i en av de mange restaurantene. Det er fem gourmetrestauranter om bord. Her spiser du lekre retter, inspirert av mat fra hele verden. Buffetrestauranten er åpen 20 timer i døgnet!

Etter et herlig måltid med tilhørende drikke, kan du more deg i kasinoet, danse på diskoteket, se en film på kinoen eller se et teaterstykke. Ønsker du en litt roligere kveld, kan du selvsagt nyte noe godt å drikke under stjernehimmelen.

MSC og miljø

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, verdenscruise med MSC Magnifica

MSC tenker hele tiden miljø når de bygger nye skip. Hvert cruiseskip er designet og bygget med den beste teknologien som er tilgjengelig, og hele MSC-flåten har topp moderne teknologi og utstyr for å beskytte hav- og luftmiljø. Innovative energisparende og vanngjenvinningssystemer er installert på skipene.

Hvert skip i MSC Cruises-flåten har en miljøoffiser som er ansvarlig for alle miljøaspekter om bord. All resirkulerings- og avfallshåndteringsaktivitet overvåkes nøye, og besetningsmedlemmer som arbeider med resirkuleringsprosedyrer samt håndtering, innsamling, sortering og håndtering av søppel, får god opplæring.

MSC Cruises har gjort skipene klare for fremtidige regler og forskrifter. Motorene er allerede sertifisert for fremtidige NOX-utslippsstandarder, og er i samsvar med siste IMO-MARPOL vedlegg VI-krav. I tillegg er noen av skipene utstyrt med eksosrenseanlegg for å redusere SOx-utslipp fra hovedmotoren.
Det optimerte styringssystemet for ballastvann overholder også de siste IMO-retningslinjene for å minimere miljøpåvirkning.

Unn deg en helt unik opplevelse – bli med på et verdenscruise med MSC Magnifica i 2023!

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Verdenscruise
Tid 05-01-2023 - 01-05-2023
Varighet 117 dager

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic