GO UP

Verdenscruise med MSC Magnifica 2025 – På alle verdens hav

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Pris fra: 208 039,- per person
Prisen inkluderer 15 utflukter i land, drikkepakken Dine & Drink og 30% rabatt på klesvask.
MSC Voyagers Club-medlemmer får 5 % rabatt og triple medlemspoeng ved bestilling.

Nå kan du prøve et verdenscruise med MSC Magnifica – en fantastisk opplevelse!
På dette verdenscruiset får du oppleve hele 21 land og 50 reisemål på 116 dager! Dette unike verdenscruiset seiler i januar 2025. Seilingen går fra Europa mot Brasil og Argentina via Marokko og Kapp Verde. Deretter fortsetter det til Polynesia, Australia, Singapore og Malaysia. MSC Magnifica seiler så gjennom Suezkanalen via Rødehavet og tilbake til Europa.

Skal du unne deg et cruise utenom det vanlige – må du prøve verdenscruise med MSC Magnifica!

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Ta en storslått Middelhavstur rundt i Europa, og sett deretter kursen mot Sør-Amerika via Casablanca og Kapp Verde. Deretter kan du utforske Rio, Buenos Aires, Falklandsøyene, Argentina, de snødekte fjellene i Ushuaia, Valparaíso og mye mer. Så kommer du til vakre Stillehavet og solfylte Tahiti, Fransk Polynesia og Cookøyene.
Etter dette eventyret venter den flotte kysten langs New Zealand og Australia. Her kan du se den uberørte skjønnheten på Bali, Singapore, Malaysia, Colombo og flotte strender på Phuket. Du vil også besøke gamle templene og skattene i Jordan og Egypt.

Mulige avreisedatoer og avgangshavner:
4. januar 2025, Civitavecchia
5. januar 2025, Genova
6. januar 2025, Marseille
7. januar 2025, Barcelona

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Om bord på MSC Magnifica

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, verdenscruise med MSC Magnifica

Her kan du virkelig nyte. Ta en behandling i skipets spa-avdeling. Finn en stol rundt det fine utendørs bassengområde og kos deg i solen. Det finnes også et innendørs basseng dersom det mot formodning skulle være ruskevær. Mor deg med et stort utvalg av sportsaktiviteter: tennis, minigolf, bowling eller biljard. Det er også et toppmoderne treningssenter på MSC Magnifica. Eller du kan ta en løpetur på joggebanen.
Det arrangeres mange morsomme aktiviteter, som dansetimer og ulike håndverkskurs.

På kvelden kan du skjemme deg bort i en av de mange restaurantene. Det er fem gourmetrestauranter om bord. Her spiser du lekre retter, inspirert av mat fra hele verden. Buffetrestauranten er åpen 20 timer i døgnet!

Etter et herlig måltid med tilhørende drikke, kan du more deg i kasinoet, danse på diskoteket, se en film på kinoen eller se et teaterstykke. Ønsker du en litt roligere kveld, kan du selvsagt nyte noe godt å drikke under stjernehimmelen.

MSC og miljø

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, verdenscruise med MSC Magnifica

MSC tenker hele tiden miljø når de bygger nye skip. Hvert cruiseskip er designet og bygget med den beste teknologien som er tilgjengelig, og hele MSC-flåten har topp moderne teknologi og utstyr for å beskytte hav- og luftmiljø. Innovative energisparende og vanngjenvinningssystemer er installert på skipene.

Hvert skip i MSC Cruises-flåten har en miljøoffiser som er ansvarlig for alle miljøaspekter om bord. All resirkulerings- og avfallshåndteringsaktivitet overvåkes nøye, og besetningsmedlemmer som arbeider med resirkuleringsprosedyrer samt håndtering, innsamling, sortering og håndtering av søppel, får god opplæring.

MSC Cruises har gjort skipene klare for fremtidige regler og forskrifter. Motorene er allerede sertifisert for fremtidige NOX-utslippsstandarder, og er i samsvar med siste IMO-MARPOL vedlegg VI-krav. I tillegg er noen av skipene utstyrt med eksosrenseanlegg for å redusere SOx-utslipp fra hovedmotoren.
Det optimerte styringssystemet for ballastvann overholder også de siste IMO-retningslinjene for å minimere miljøpåvirkning.

Unn deg en helt unik opplevelse – bli med på et verdenscruise med MSC Magnifica i 2025!

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,