GO UP

Cruise med MSC Seashore i Karibien 2022

Pris: Fra 5 829 ,- per person

Rabatter akkurat nå:
OPP TIL 25% RABATT PER PERSON SOMMER 2022

Gjør ett kupp på neste års cruise i Karibien.
MSC Seashore (7-14 netter) 30. april – 12. november 2022
Må bestilles innen 24. oktober 2021

ALL INCLUSIVE PÅ CRUISE MED MSC VINTER 2021/2022

Bestill innen 29. oktober og få drikkepakke Easy inkludert i prisen.
MSC Seashore (fem -16 netter) 20. november – 23. april 2022

MSC har alltid fantastiske priser for barn! Kontakt oss!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Opplev Karibien på cruise med MSC Seashore.
Seil fra Miami til spennende havner som Puerto Rico, Jamaica, Grand Cayman, Mexico og selvsagt MSCs egen øy – Ocean Cay på Bahamas.

 

MSC Seashore er bygget på den banebrytende designen av skipsklassen Seaside, for å bringe deg nærmere sjøen. Men i tillegg er skipet utvidet og forbedret med en rekke helt nye funksjoner, rom og opplevelser.

 

 

MSC Seashore vil også bli utstyrt med en banebrytende teknologi i forhold til miljøet. Som det første cruiseskipet i verden kan MSC Seashore vise til et nytt luftsrensingssystem, ‘Safe Air’, som bruker UV-C teknologi for å eliminere virus og bakterier for å garantere ren og trygg luft for gjester og mannskap.

Obs! Prisen viser nummer en i lugaren og hensyntar ikke eventuelle rabatter eller kampanjer.
Dagens pris får du av oss!

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

MSC Seashore er også ett av de mest miljøvennlige skipene til sjøs og et energieffektivt forbilde for moderne cruising. Skipet har 98% reduksjon av svoveloksid (SOx) og 90% reduksjon av nitrogenoksid (NOx)-utslipp takket være de mest avanserte teknologiene. Det er et stort utvalg av energibesparende utstyr for maksimal effektivitet som smart oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg. Og ikke minst et avansert avløpsrensingssystem med høyere rensingstandarder enn de fleste avløpsrenseanleggene på land.

Cruise med MSC Seashore cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Få storbyfølelsen om bord på et cruise med MSC Seashore.
MSC Seashore  er en hyllest til New York City. Designfunksjonene og de offentlige områdene er inspirert av storbyen i USA. Dette inkluderer en imponerende tre meter høy kopi av Frihetsgudinnen som står i hjertet av kasinoet og et nydesignet ekspansivt butikk- og underholdningsområde, med det passende navnet Times Square. Men det mest imponerende ved dette nye området er en imponerende 8,5 meter høy LED-vegg som strekker seg over fire dekk med en projeksjon av den ikoniske silhuetten til dette underholdningsknutepunktet på Manhattan. Motivet endres fra dag til natt.

Cruise med MSC Seashore, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

På dekk 18 har hovedbassenget – Long Island Pool – to forskjellige dybder, slik at du kan velge å svømme eller bare stå og henge i vannet. Det nyutformede området inkluderer også en 360-graders vannfontene i midten og et loungeområde i bassenget. Det er koblet sammen med vannparken med et Pirates Cove-tema for å skape et omfattende vannområde.

MSC Seashore er det lengste skipet i flåten, hele 339 meter og tilbyr 13 000 kvm uteareal. Lekre designfunksjoner inkluderer spektakulære Sukkenes bro med glassgulv som ligger på det unike utsiktspunktet på dekk 16, 22 meter over evighetsbassenget. Praktfulle panoramaheiser i akter og stilige catwalks med glassgulv på hver side av skipet ved strandpromenaden understreker designen.

Selv om dette skipet er designet for å seile i varmt vær, har Jungle Pool et tak som kan lukkes for å skape et innendørs bassengområde når det er nødvendig. Dette populære området er utvidet og inkluderer nå et ekstra dekk over og rundt plassen, noe som gir deg nye områder å sitte og slappe av. Det er bare en kort spasertur til buffeen på dekk 16 for en lunsjpause – perfekt for familier som liker å tilbringe tid ved bassenget.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise med MSC Seashore

Det overdådige MSC Aurea Spa på MSC Seashore tilbyr et bredt utvalg av balinesisk massasje og andre velvære- og skjønnhetsbehandlinger for å revitalisere kropp og sjel. Det er et fristed for avslapning og velvære, komplett med et termisk område, skjønnhetssalong og neglesalong.

Det er en helt ny restaurant for deg som har bestilt opplevelseskategorien Aurea, i tillegg til en ny hovedrestaurant. Det vil være et nytt område for temarestauranter på dekk 8, og buffeen finner du på dekk 16. Det nye stedet for spesialrestaurantene gir havutsikt og utsikt over den fantastiske strandpromenaden: Dette gjør at du er nærmere havet mens du nyter lunsj eller middag.

Skipet har 10 restauranter – tre hovedrestauranter, en restaurant i Aurea, en MSC Yacht Club-restaurant og fem temarestauranter: en kjøttrestaurant, en fiskerestaurant, en teppanyakirestaurant, en sushibar med samlebånd og en bistro.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise med MSC Seashore

MSC Yacht Club
Dette er den beste plasseringen av lugarer og et reservert område som bare er tilgjengelig for YC – medlemmer. Her er det også en restaurant, salonger og et stort privat bassengområde med solarium og boblebad. 24-timers butlerservice, dedikerte massasjerom og full tilgang til Thermal Suite i MSC Aurea Spa. Dette er MSC Yacht Club, et skip i skipet og den ultimate luksuscruiseopplevelsen.

Ønsker du å prøve et cruise med MSC Seashore?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr din cruisedrøm

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic