GO UP

NYHET! Cruise med MSC World America

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Bli med om bord på cruise med MSC World America. MSC introduserer mer bærekraftig cruiseturisme.
Skipet tilbyr nye fantastiske og unike aktiviteter til sjøs, en verden der elegant europeisk design møter amerikansk komfort.
Nå har du sjansen til å være en av de første til å oppdage A New World of Cruising om bord på MSC sitt nye flaggskip MSC World America, som har sin første sesong i Karibien våren 2025.

I denne første sesongen kan du seile syv eller 14 netter i Karibien. Blant annet besøker du Mexico, Honduras og Ocean Cay Marine Reserve.
Pris fra 10 919,- per person i rimeligste innvendige lugar. Kontakt oss for kampanjer

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

MSC WORLD AMERICA

MSC World America vil cruise fra MSC Cruises splitter nye og topp moderne cruiseterminal i Miamis havn. Dette blir den største cruiseterminalen i Nord-Amerika.
MSC World America vil skape en ny og iøynefallende silhuett mot Miamis skyline med sin vertikal signaturbølge høyt over vannlinjen og en Y-formet akteråpning inn mot den imponerende utendørspromenaden «World Promenade.»

Det nye skipet spenner over 22 dekk, er mer enn 47 meter bredt og har 2 626 lugarer om bord. Hun har mer enn 40 000 m2 mingleområder og tilbyr førsteklasses moderne funksjoner og fasiliteter.
Du kan nyte gastronomiske opplevelser på noen av de seks spesialitetsrestaurantene om bord, to av restaurantene er helt nye konsepter. I tillegg til dette er det også fire hovedrestauranter og to bufférestauranter. Prøv også noen av de 20 ulike barene, salongene og kafeene inkludert to nyheter for MSC World America; Sportsbar og komedieklubb.

 

 

Vil du prøve noen adrenalinfylte aktiviteter kan du ta en tur i den 11 etasjer høye sklien på dekk. Eller prøve det interaktive badelandet med VR-opplevelser.
I tillegg er det seks svømmebasseng og 14 boblebad om bord, inkludert et romslig innendørsbasseng med foldbart tak og to voksne zenpools i akterenden av skipet.
Det er også flere barneklubber om bord. Og selvsagt kan du velge å bo i MSC Yacht Club om du vil unne deg det beste.

 

MSC og bærekraftig turisme

MSC World America er det tredje skipet i flåten som går på LNG. LNG er det mest bærekraftige marine drivstoffet som for tiden er tilgjengelig.
Skipet vil være et nytt skritt mot målet om å skape en verden der teknologi møter innovasjon for en enda mer bærekraftig cruiseopplevelse.
Det nye skipet vil også ha systemer for å maksimere effektiviteten, et avansert avløpsrensesystem og et undervanns lydstyringssystem med skrog- og maskinromdesign som minimerer akustisk støypåvirkning og reduserer potensiell innvirkning på livet i havet.
MSC World America vil også ha et selektivt katalytisk reduksjonssystem (SCR) som reduserer NOx-utslippene med 90% når LNG ikke er tilgjengelig og skipet må gå på marin gassolje.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Innovasjon møter skjønnhet

Dette lekre skipet har en lekker utendørs promenade der unike restauranter, salonger og underholdning kombineres med fantastisk havutsikt og enestående LED-lysshow.
Innendørspromenaden, World Galleria, er fylt med butikker, barer, restauranter, butikker og utsmykket med et LED- og kinetisk lystak.

 

Elegante lugarer og suiter

MSC World America har det høyeste antallet lugarer noensinne, inkludert nye lugarer med utsikt over utendørspromenaden for en virkelig unik opplevelse.

Vil du prøve et cruise med MSC World America?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,