GO UP

Cruise i Karibien med MSC Seaside

Pris: Fra kun 8 779,- per person i rimeligste innvendige lugar.
Dato: Desember 2022  – mars 2023

Unn deg et fantastisk cruise i Karibien med MSC Seaside – hvor du kan nyte de spennende fellesområdene, sol, karibiske rytmer og flotte havner underveis.
Cruiset starter enten på Martinique, Guadeloupe eller Barbados. Vi hjelper deg med flyreisen og noen netter på hotell før og etter cruiset.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Karibien med MSC

Karibien har alltid vært en av de vakreste og mest fascinerende reisemålene i verden. En drøm for enhver turist som ønsker å slappe av i praktfulle omgivelser omgitt av lange strekninger med hvite sandstrender, palmetrær, eksotisk frukt, korallrev som yrer av fargerike tropiske fisker og et turkis hav.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,Cruise i Karibien med MSC

Det er et mangfold av øyer du besøker på dette 14 dagers cruiset – fra Barbados til Jamaica, fra St. Lucia til Bahamas, fra Guadeloupe til Trinidad og Tobago. Drøm deg bort til lyden av bølgene og unn deg litt shopping og kanskje utforsk nattelivet på noen av øyene.  Du vil oppleve en atmosfære der klokkene ser ut til å ha stoppet for lenge siden, og du lir kastet inn i en eldgammel verden av kolonilandsbyer, romplantasjer og piratbukter.

Cruise i Karibien med MSC cruise, cruisereiser, nordmannsreiser

MSC Seaside – skipet som følger solen
Skipet er bygget med unike uteområder, slik at du skal kunne få mest mulig ut av solen og havutsikten.  Flotte og inspirerende innendørs områder er utformet helt spesielt.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

OPPGRADER DITT CRUISE
Velger du MSC Yacht Club, har du tilgang til soldekk, basseng, bar og restaurant kun for MSC Yacht Club-gjestene. Du har også drikke inkludert i prisen både i minibaren på lugaren og i de restauranter og barer som tilhører MSC Yacht Club.

Vil du være med på cruise i Karibien med MSC Seaside?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Les Elisabeths reiseopplevelse med storfamilien

Reisemål Cruise i Karibien

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic