Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Karibien med MSC Seaside

Bli med det nye og unike skipet MSC Seaside til Karibien! Opplev eksotiske havner som Cozumel, Caymanøyene, Jamaica, Bahamas, St Maarten, Turks & Caicos, Jomfruøyene og Puerto Rico.
Ta med barna på en opplevelsesrik ferie med masse aktiviteter ombord og fine reisemål med bading og hygge.

Et fantastisk cruise i Karibien med MSC Seaside – hvor du kan nyte de spennende fellesområdene, sol, karibiske rytmer og flotte havner underveis.
Akkurat nå inkluderer vi Easy drikkepakke og Premium internettpakke i prisen!

MSC Seaside – skipet som følger solen
Skipet er bygget med unike uteområder, slik at du skal kunne få mest mulig ut av solen og havutsikten.  Flotte og inspirerende innendørs områder er utformet helt spesielt.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Opplev Ocean Cay
Ocean Cay ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Sammen med bahamanske miljøeksperter er dette tidligere industriområdet forvandlet til et blomstrende økosystem som nå er en privat øy, eksklusiv for deg som MSC Cruises-gjest.

På øya kan du oppleve seks fantastiske strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og fargeglade tiki-barer. Du kan finne flere restauranter ved havet, og personale på MSC Aurea Spa som tilbyr massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger i gode solsenger med havutsikt. Med utflukter kan du oppleve MSC Marine Reserves myldrende tropiske undervannsliv. På det karibiske cruiset kan du også prøve ut flere ulike vannsportaktiviteter, samt snorkle og svømme i Ocean Cays krystallklare vann.

Les mer om Ocean Cay

Les Elisabeths reiseopplevelse med storfamilien

OPPGRADER DITT CRUISE
Velger du MSC Yacht Club, har du tilgang til soldekk, basseng, bar og restaurant kun for MSC Yacht Club-gjestene. Du har også drikke inkludert i prisen både i minibaren på lugaren og i de restauranter og barer som tilhører MSC Yacht Club.

Vil du være med på cruise i Karibien med MSC Seaside?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Måltider
Reisemål Cruise fra Miami Cruise i Karibien
Pris Fra 3 399,-

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic