GO UP

Grand Voyages med MSC Cruises

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Hvorfor ikke unne deg en super ferie? Hva med å bli med på Grand Voyages med MSC Cruises – langcruise til spennende reisemål?
MSC Grand Voyages er ikke bare et cruise, men en fantastisk opplevelse!

Fordyp deg i naturen og lokale tradisjoner mens du nyter alle bekvemmelighetene som er inkludert i MSC Grand Voyages. Disse cruisene er mer enn bare en enkel ferie på havet, det er cruise som vil gi deg muligheten til å oppdage noen av verdens mest spektakulære steder, rike på historie og kultur.

 

MSc Cruises, Dubai, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

MSC Grand Voyages kan tilby mer enn 50 forskjellige reiseruter fra ett kontinent til et annet, inkludert Europa, Amerika og Afrika.
Hva med transatlantiske cruise fra Southampton, et unikt og eksklusivt eventyr over Atlanterhavet?

Utvalgte MSC Grand Voyages

Spennende utflukter venter på deg i hver havn. Om bord kan du nyte kulinariske høydepunkt inspirert av land og regioner rundt om i verden. La deg underholde av musikalske oppsetninger og danseklasser eller tilbring tid ved bassenget eller det balinesiske MSC Aurea Spa.

Ønsker du å virkelig skjemme deg bort og få svært personlig service, velg MSC Yacht Club, et tilbaketrukket tilfluktssted på de prestisjefylte baugdekkene til skipene, med egen butler, fantastiske lugarer og privat gourmetrestaurant.

Velg reisemålet ditt, og du kommer tilbake med minner som vil vare livet ut.

Disse cruisene går over 20 netter og lengre.
En transatlantisk reise mellom kontinentene, fra Europa til Amerika, hele veien til Afrika og Asia. Dette passer for deg som er nysgjerrig og som ønsker å ha en lenger ferie enn vanlig!

Her kan du for eksempel prøve 20 netter transatlantisk cruise, som tar deg med til spennende havner i Europa, Afrika og Brasil.
Eller 21 netter hvor du besøker noen av de fineste karibiske øyene.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Vil du prøve Grand Voyages med MSC Cruises?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,