GO UP

Cruise i Hellas med Norwegian Jade høsten 2021

Hellas om høsten – sol, varme, blide mennesker – rett og slett deilig!
Tid: August til november 2021
Pris: Fra kun 4 910,- per person i rimeligste innvendige lugar.

Unn deg en etterlengtet ferie til høsten. Et cruise i Hellas med Norwegian Jade gir deg opplevelser og avkobling fra en lang og rar tid.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,Opplev Athen med imponerende ruiner, reis tilbake i tid på Akropolis i Lindos, ta en kort fergetur fra Mykonos til øya Delos – det mytologiske fødestedet til Apollo og Artemis som står på UNESCOs verdensarvliste, dans rundt på en taverna på Santorini, mens du nyter tradisjonell gresk mat, vin, musikk og ikke minst utsikten over calderaen.

Cruiset starter i Athen – sivilisasjonens vugge, den eldste byen i Europa. Ikke bare er denne byen hjemsted for Akropolis og noen av de viktigste arkitektoniske strukturer og arkeologiske funn i den vestlige verden, det er også en veldig moderne by, en urban sammensmelting av ekstraordinær kunst, kultur, mat og shopping.

Cruise i Hellas med Norwegian, Cruise fra Kypros med Jewel of the Seas, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Kreta – velkjent reisemål for mange nordmenn. Fine strender, spennende byer og ikke minst utrolig mye historie. Gå ikke glipp av det minoiske palasset i Knossos, udødeliggjort i gresk mytologi av legenden om Minotauren.

Rhodos, denne greske øya like utenfor kysten av Tyrkia, utstråler skjønnhet og historie. Ta en spasertur i den gamle befestede byen og se det imponerende stormesterpalasset. Se hvor Kolossen på Rhodos, et verdens underverk, en gang stod. Besøk den vakre, hvitkalkede byen Lindos med sitt gamle akropolis og fantastiske utsikt.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Hellas med Norwegian

Mykonos er en klassisk gresk øy med hvitkalkede hus, blåkuplede kirker og vindmøller. Legg til vakre strender, og du vil forstå hvorfor Mykonos er den mest populære øya i Kykladene. Utforsk øya i en 4 x 4 eller ta en ferge til den lille øya Delos.

Katakolon – den sjarmerende lille kystbyen ved Det joniske hav, er inngangsporten til det gamle Olympia, der gresk mytologi ble født og den første olympiaden ble avholdt. Du kan fremdeles være i stand til å høre de ekkoene fra de gamle grekerne som jubler, mens du besøker ruinene til en av antikkens viktigste og mest spennende helligdommer.

Korfu er en av de frodigste greske øyer. Her finner du fantastiske strender og bortgjemte viker. Utforsk hovedstaden med sine sjarmerende kafeer og et flott fort.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Hellas med Norwegian

Hvitkalkede landsbyer som klamrer seg til sidene av klippene, har gjort den vulkanske øya Santorini til et av de mest fotograferte stedene i verden. Øya er også sagt å være det tidligere  Atlantis.

Cruiset returnerer til Athen. Rett og slett et herlig cruise i Hellas med Norwegian Jade denne høsten!

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

Norwegian Jade tar 2 384 gjester og er et lekkert lite skip. Her er det mange restauranter å velge mellom. Asiatisk på Jasmin Garden Asia Restaurant, fransk på Le Bistro French Restaurant, buffet på Garden Café og italiensk på Papa’s Italian Kithchen. På soldekk kan du dyppe deg i både basseng og boblebad. Treningsrom og spa kan også benyttes. På kveldstid lokker kasino, barer og nattklubb.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

The Haven by Norwegian – luksuscruise – et skip ombord i skipet

Skjem deg virkelig bort på cruise fra Barcelona med Norwegian Epic! Gjemt på toppen av Norwegian Cruise Lines skip finner du fantastiske The Haven by Norwegian, med de mest luksuriøse og flotte boenhetene. I tillegg til å ha tilgang til alt skipet kan tilby, har du også et helt område forbehold deg som kun vil ha det beste.
Les mer om The Haven by Norwegian

PEACE OF MIND

Bestiller du en seiling til og med oktober 2021, kan du fritt avbestille inntil 15 dager før.
Du vil da motta full refusjon i form av en fremtidig cruisekreditt som kan brukes til seilinger før 31. desember 2022.

***

For deg som reiser alene

Norwegian Cruise Line var det første cruiserederiet som bygde egne studiolugarer og fellesarealer spesifikt for de som reiser alene eller ønsker en lugar for seg selv. Studiolugarene er perfekte for soloreising, og Studio Loungen er en flott måte å møte andre singlecruisere.
Norwegian Cruise Line tilbyr også reduserte tillegg for singelcruisere i vanlige lugarer på utvalgte cruise (noe som betyr at du betaler mindre enn det dobbelte av cruiseprisen)!

cruise fra Barcelona med Norwegian , cruise alene, kort-cruise fra Roma til Barcelona med Norwegian Epic, cruisereiser, nordmannsreiser, cruise fra Barcelona med Norwegian Epic

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 

Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.

Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:

  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Med Free at Sea får du to av valgene under: (Bestill mellom 24. mai og 30. juli og få alle tilleggene inkludert!)

  • Premium drikkepakke
  • To spesialrestauranter i løpet av en uke og flere om du ønsker lengre seilinger
  • Internettpakke 250 minutter gratis pr lugar
  • Utfluktspakke, $50 pr lugar pr havn
  • 3. og 4. person i lugaren betaler kun skatter (gjelder kun utvalgte seilinger)

Vil du være med på cruise i Hellas med Norwegian Jade høsten 2021?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

 

 

Reisemål Cruise i Middelhavet

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic