GO UP

Cruise til Istanbul og de greske øyer med Norwegian Getaway

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Skipet seiler reiseruten fra juni til oktober 2024

Priseksempel 4. – 14. juli 2024
Pris for to voksne inkludert tips, flyreise og transport t/r havn, innvendig lugar fra 24 950,- per person
Tillegg for utvendig fra 5 590,- per person
Tillegg for utvendig balkonglugar fra 6 120,- per person
Free at Sea  3 320,- per person

Familie med to voksne og to barn t.o.m 11 år inkludert tips, flyreise og transport t/r havn i innvendig familielugar fra 92 400,-
Tillegg for utvendig balkonglugar fra 10 100,- for fire personer (2 525,- per person)
Free at Sea 6 700,- totalt

Ønsker du å reise alene har Norwegian Getaway egne lugarer og områder for solo-reisende. Kontakt oss for pris!

Dette er ett nydelig 10-dagers cruise til Istanbul og de greske øyer med Norwegian Getaway. Og i tillegg til å besøke de flotte greske øyene, så har du også en overnatting i eksotiske Istanbul. Her kan du utforske det fargerike Topkapi-palasset og besøke den travle Grand Bazaar med alle sine kupp.
Ta en kort fergetur fra Mykonos til øya Delos – et UNESCOs verdensarvsted – og besøk gamle ruiner. Og vandre rundt i Fira og Oia på Santorini mens du nyter synet av de kritthvite bygningene med knall blå tak. Kos deg med deilig lokal gresk mat på turen.

Cruiset starter i Athen, og vi anbefaler at du tar minst en overnatting der. Det ordner vi for deg.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Havner du besøker på cruise til Istanbul og de greske øyer med Norwegian Getaway

Thessaloniki har imponerende historiske steder. Her ligger mektige festninger og imponerende palass. Byen kan dateres tilbake til 315 f.Kr., og regnes som det kulturelle knutepunktet i Hellas. Blant de gamle ruinene er livlige gater med et mangfoldig utvalg av deilige restauranter, boutique-butikker, vakre strender og nydelig utsikt over havet. Thessaloniki har noe for enhver smak.

Historiske Izmir dateres tilbake over 5 000 år. Den ble nesten gjenoppbygd fra bunnen av i 1922, og er en blomstrende by. Efesos, hvor du finner Artemis-tempelet og Zeus-alteret, er et av verdens best bevarte arkeologiske steder.

Det er en ny aura av spenning i Istanbul i disse dager, ettersom dette sentrum av det osmanske riket har blitt et verdens fokuspunkt for kunst, mote, haute cuisine og natteliv. Det er også en overflod av gamle monumenter og store moskeer med fantastiske fresker å se her, som Hagia Sophia og Den blå moskeen. Gå til en hvilken som helst park og du vil se hvorfor tulipaner lenge har vært symbolet på denne byen.

Mykonos er en klassisk gresk øy med hvitkalkede hus, kirker med blå kuppel og vindmøller. De vakre strendene har gjort Mykonos til en av de mest populære øya i Kykladene. Utforsk øya i en 4 x 4 eller ta en ferge til den lille øya Delos.

Paros ligger i hjertet av Kykladene og anses for å være en av Hellas’ best bevarte hemmeligheter. Den greske øyas ikoniske hvite marmor ble en gang utvunnet her, noe du ser når du spaserer gjennom øyas pittoreske byer. Vinprodusenter, uberørte strender, turkisblått vann, deilig lokal mat og historiske steder er spredt rundt på øya.

Heraklion på Kreta har et vell av venetiansk arkitektur fra deres styre på 1200-tallet, inkludert praktfulle befestede murer. Ikke gå glipp av det minoiske palasset Knossos, udødeliggjort i gresk mytologi av legenden om Minotauren.

Den greske øya Rhodos ligger like utenfor kysten av Tyrkia. Ta en spasertur i den gamle befestede byen og se det imponerende stormesterpalasset. Se hvor Kolossen på Rhodos, et en gang verdens underverk, en gang sto. Og beundre den bemerkelsesverdige bymuren. Langs den naturskjønne kysten ligger den hvitkalkede byen Lindos med sin gamle akropolis og fantastiske utsikt.

Hvitkalkede landsbyer som klamrer seg til sidene av kalderaen har gjort den vulkanske øya Santorini til et av de mest fotograferte stedene i verden. Øyas sjarm og subtile mystikk har til og med gjort den til et mål for spekulasjoner som stedet for den tapte byen Atlantis.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

Norwegian Getaway

Norwegian Getaway er nylig oppusset. Her kan du starte dagen med en Caramel Macchiato fra den nye fullservice Starbucks®, vandre langs The Waterfront, en nyskapende, flott strandpromenade som går rundt hele skipet. Det er mer enn 20 spisesteder og barer. Prøv Ocean Blue, en uformell restaurant med havutsikt eller La Cucina med autentisk italiensk mat. Eller bare nyt en forfriskende mojito med venner. Vil du prøve spenningen, ta en av de fem vannskliene om bord. Om kvelden kan du se Broadway-musikalen Million Dollar Quartet eller rocke til kjente hits på Syd Norman’s Pour House.

Skipet tar 3 963 gjester.

 

Se andre seilingsdatoer med Norwegian Getaway
Obs! Prisen viser ikke eventuelle rabatter som gjelder. Eksakt pris får du når du kontakter oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Vil du prøve et cruise til de greske øyer med Norwegian Getaway?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Q/713403/713404


Free At Sea med Norwegian Cruise Line 


Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.


Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:


  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)


3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,