cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise til de greske øyer med Norwegian Viva

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 16. mai, 4. juli, 22. august, 10. oktober 2024
Pris:
Fra 51 920,- per person i balkonglugar (priseks. 16. mai 2024)

Prisen inkluderer:
Balkonglugar på skipet, tips, underholdning, alle måltider, Premium drikkepakke (Inkluderer et stort utvalg av alkoholholdige og ikke alkoholholdige drikker og brennevin, samt cocktails og vin opptil 15 USD pr. glass), Special dining-pakke (Inkluderer to middager i en av spesialrestauranter om bord), Utflukts pakke (50 USD pr. lugar pr. havn), WiFi-pakke (150 minutter WiFi pr. gjest i lugaren)
Fly fra Norge kommer i tillegg.

Bli med på et fantastisk ni-dagers cruise til de greske øyer med Norwegian Viva. Cruiset starter i Trieste utenfor Venezia og tar deg med til blant annet Santorini, Mykonos og Kroatia.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Opplev sjarmen, historien og kulturen til en mengde spennende reisemål i Middelhavet. Utforsk to filmlokasjoner for Game of Thrones i Split. Vandre i de små gatene mellom hvitkalkede hus  som klamrer seg til kraterkanten – dette har gjort den vulkanske øya Santorini til et av de mest fotograferte stedene i verden. Overdådige palasser, bysantinsk kunst, travle basarer og autentisk appetittvekkende tyrkisk mat på kan smakes og sees i Istanbul. Deretter kan du prøve tradisjonelle greske retter blant vindmøller, glitrende bukter, fantastiske strender og kirker med blå kuppel langs den vindfulle kysten av Mykonos.

Her finner du de ulike seilingene.
Obs! Prisen viser ikke eventuelle rabatter som gjelder. Eksakt pris får du når du kontakter oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Havner du besøker på cruiset

Venezia (Trieste), Italia
Den naturskjønne havnebyen Trieste er full av historie og skjønnhet. Byen har en spennende arkitektur og deilig mat. Denne pittoreske regionen i Italia kan skilte med et bredt spekter av attraksjoner og aktiviteter, fra å besøke museer og historiske steder til å spasere langs vannkanten eller slappe av på en hvit sandstrand.

Venezia (Ravenna), Italia
Langs den nordøstlige kysten av Italia ligger den historiske byen Ravenna. Byen var en blomstrende havneby i antikken (den ligger nå fem mil inn i landet). Den var også den vestligste søylen i det bysantinske riket. Ta gjerne en tur for å se de utsøkte bysantinske mosaikkene. Ved første øyekast ligner de gamle gatene, fredelige torgene og fine butikker enhver annen italiensk by, men de bysantinske kuplene til kirkene viser godt arven fra Østen. Som en ekstra bonus er Ravenna et flott sted å smake på den berømte deilige maten fra Emilia-Romagna-regionen.

Split, Kroatia
Denne middelhavsbyen på den østlige bredden av Adriaterhavet har en lang historie som går tilbake til det fantastiske Diokletians palass (ca. 295 e.Kr.) i sentrum av byen. Her har du et vell av spennende steder å besøke, fra den majestetiske katedralen og marmorgatene i sentrum av byen til havneområdet med sine kafékantede promenader og utsikt over fjellene.

 

Høst-cruise fra Venezia til Kroatia, Montenegro og Italia cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,seadream middelhavscruise

 

Dubrovnik, Kroatia
Dubrovnik er omkranset av praktfulle murer fra 1200-tallet. Denne kroatiske byen, kalt «Adriaterhavets perle» av poeten, Lord Byron, utstråler en romantisk sjarm med sine glitrende marmorgater, flere hundre år gamle bygninger dekket av oransje tak, og vakre strender mellom fantastiske steinhyller.

Korfu, Hellas
Korfu er en av de frodigste av de greske øyene, og er omkranset av dramatisk blått vann og toppet med rolige landsbyer i åssiden. En samling sjarmerende kafeer i byen Korfu føles veldig kontinentale, men øyas bortgjemte bukter og sandstrender kan bare bli funnet på de greske øyene. Utforsk mer av Korfu på et europeisk cruise!

Santorini, Hellas
Hvitkalkede landsbyer som klamrer seg til sidene av krateret har gjort den vulkanske øya Santorini til et av de mest fotograferte stedene i verden. Øyas sjarm og mystikk har til og med gjort at det spekuleres om dette er den tapte byen Atlantis.

Kusadasi, Tyrkia
Ta en reise inn i fortiden i historiske Efesos. Byen var en gang en gammel gresk by, og er kjent for det berømte Artemis-tempelet, et av de syv underverkene i den antikke verden. Ephesus ble bygget, ødelagt og gjenoppbygd gjennom flere spesielt historiske perioder, og kan skryte av flotte arkeologiske utgravningssteder. Se det som er igjen av det romerske biblioteket i Celsus, Augustus-porten, apostelen Johannes-grav og St. Johannes-basilikaen, blant flere andre.

Istanbul, Tyrkia
Det er en ny aura av spenning i Istanbul i disse dager, ettersom dette sentrum av det osmanske riket har blitt et av verdens samlingspunkter for kunst, mote, haute cuisine og natteliv. Selvfølgelig er det også en overflod av gamle monumenter og store moskeer med fantastiske fresker å se her, som Hagia Sophia og Den blå moskeen. Gå til en hvilken som helst park og du vil se hvorfor tulipaner lenge har vært symbolet på denne byen.

Mykonos, Hellas
Mykonos er en klassisk gresk øy med hvitkalkede hus, kirker med blå kuppel og vindmøller. I tillegg kan øya skilte med vakre strender. Utforsk øya i en 4 x 4 eller ta en ferge til den lille øya Delos.

Athen (Piraeus), Hellas
Dette er sivilisasjonens vugge, den eldste byen i Europa. Ikke bare finner du Akropolis og noen av de viktigste arkitektoniske strukturene og arkeologiske funnene i den vestlige verden, det er også en veldig moderne by, en urban blanding av ekstraordinær kunst, kultur, mat og shopping.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Norwegian Viva

Velkommen om bord på den helt nye Norwegian Viva, designet for at du skal leve livet fullt ut. Her er alt lagt til rette for at du skal kunne nyte havet og solen. Lugarene er de mest romslige dags dato. Og servicen er førsteklasses. Uansett om du tar en spasertur langs havet på Ocean Boulevard, svømmer opp til Infinity Beach eller nyter kulinariske fortreffeligheter på Indulge Food Hall, så garanterer vi en opplevelse du sent vil glemme.

Skipet tar ca 3 099 gjester.

 

Vil du prøve et cruise til de greske øyer med Norwegian Viva?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 

 

Priser og betingelser:

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 


Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.


Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:


  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)


3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,