GO UP

Cruise fra Dominikanske Republikk med Norwegian Sky

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: Januar – april 2024
Priseksempel 10.-20. april 2024 – 10 netter:
Per person i balkonglugar fra 22 770,-

Prisen inkluderer:
Balkonglugar på skipet, tips, underholdning, alle måltider, Premium drikkepakke (Inkluderer et stort utvalg av alkoholholdige og ikke alkoholholdige drikker og brennevin, samt cocktails og vin opptil 15 USD pr. glass), Special dining-pakke (Inkluderer to middager i en av spesialrestauranter om bord), Utflukts pakke (50 USD pr. lugar pr. havn), WiFi-pakke (150 minutter WiFi pr. gjest i lugaren)
Fly fra Norge kommer i tillegg.

Dette er en fantastisk seilingsrute. På cruise fra Dominikanske Republikk med Norwegian Sky kommer du innom de fineste karibiske perlene. Hva med herlige øyer som Barbados, St Kitts, St Lucia, Curacao og Aruba?

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Oppdag det beste av Aruba – se California Lighthouse, utforsk Aloe-museet og besøk øyas populære Natural Bridge-ruiner. På Curaçao kan du plaske rundt i det varme havet med noen vennlige delfiner eller reise innover i landet for å oppdage de fortryllende Hato-grottene og deretter besøke en unik strutsfarm og henge med en av de største fuglene på jorden. Under en guidet tur på Bonaire kan du se dramatiske utsiktspunkt, mangfoldig dyreliv og lære historien til øyas saltindustri.

Her finner du de ulike avgangene. Det er også cruise som ni netter.
Obs! Prisen viser ikke eventuelle rabatter som gjelder. Eksakt pris får du når du kontakter oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Havner du besøker på cruiset

Punta Cana (La Romana), Den dominikanske republikk
Punta Cana ligger på den østlige spissen av Den dominikanske republikk og er virkelig et paradis. Perfekt klart turkis vann, vidstrakte strender og laguner flettes sammen med en overflod av spisesteder, shopping og kulturelle aktiviteter – og tilbyr noe for enhver smak. Byen har en unik beliggenhet slik at du kan ta en dukkert både i Det karibiske hav og Atlanterhavet på samme dag. Utforsk de uberørte strendene på den ubebodde Isle Saona.

Willemstad, Curaçao
Gå rundt i denne sjarmerende havnebyen. Du tror nesten at du har reist tilbake i tid til gamle Amsterdam. Se den fargerike nederlandske arkitekturen og dra nytte av den utmerkede shoppingen. Slapp av på en 1600-talls veranda med en drink laget av den berømte Curaçao-likøren.

Oranjestad, Aruba
Utrolig hvit sand og koboltblått hav gjør den lille øya Aruba til et populært reisemål. I den travle frihavnsbyen Oranjestad er sorbetfargede nederlandske kolonibygninger drapert i bougainvillea, oleander og hibiskus rett og slett pittoreske. Små, men informative museer forteller om øyas historie.

Kralendijk, Bonaire
Snakker du papiamentu? Det er greit. Engelsk og nederlandsk brukes også i Kralendijk, hovedstaden på Bonaire, en øy i det karibiske Nederland. Dette stedet tilbyr en overflod av vannaktiviteter, fra korallrevdykking til kajakkpadling, katamaranseiling og 4X4 safarieventyr.

St. Georges, Grenada
Hovedstaden i Grenada bør utforskes til fots. I hjertet av byen ligger det travle torget som en gang ble brukt til slavehandel. I dag finner du bønder og selgere som selger fruktene av sitt arbeid – bokstavelig talt. Fra ferske, lokale råvarer, urter og krydder som muskat, ingefær og kakao til original kunst og håndverk. Det er heller ingen mangel på historie her. Grenadas nasjonalmuseum ble bygget i 1704 av franskmennene, og er en av de eldste strukturene i byen. Så er det den historiske anglikanske kirken bygget i 1825. Hvis du foretrekker å oppdage tropiske skatter, vil du finne det perfekte lille paradiset ved St. George’s Harbour.

Bridgetown, Barbados
Dette er den mest britiske av alle de karibiske øyene. Her er cricketspill like vanlig som de typiske vannsportene på øya. Besøk det tredje eldste parlamentet i hele Commonwealth. Spaser langs de innbydende strendene i Carlisle Bay, besøk en romfabrikk eller besøk det historiske Garnison-området. Bridgetown er den eneste byen utenfor det kontinentale Nord-Amerika som George Washington besøkte. George Washington House, det faktiske huset der han bodde, er nå en del av Garrison Historic Area.

Castries, St. Lucia
Et mekka for friluftsentusiaster med blomstrende korallrev og regnskogsreservater. Utforsk verdens eneste drive-in vulkankrater ved Sulphur Springs. Besøk Diamond Botanical Gardens and Falls og Morne Coubaril Estate.

St. John’s, Antigua
Se det storslåtte synet av byens skyline, dominert av de hvite barokke tårnene i St. John’s Cathedral. Smak på lokale retter, besøk den botaniske hagen, se det flotte Antigua fyrtårn, historiske Fort James og mye mer.

Basseterre, St. Kitts
Selv om øya ble grunnlagt av franskmennene i 1627, er St. Kitts et veldig britisk paradis hvor cricket og te er normen. Det dramatiske, blandede øylandskapet er omkranset av gyldne sandstrender og en mengde godt bevarte plantasjer som er igjen fra da øya var dekket med sukkerrør.

Tortola, De britiske jomfruøyene
Denne eksotiske, fredelige øya ble oppdaget av Christopher Columbus i 1493. Her kan du ta en utfordrende fottur opp Sage Mountain, et flott sted for fugletitting og en fantastisk utsikt over Tortola og naboøyene.

 

cruisereiser i Karibien

Norwegian Sky

Fra det øyeblikket du går om bord, vil du se at Norwegian Sky som ble pusset opp i 2022, tilbyr noe for enhver smak. Her er det over 10 spisesteder, et bredt utvalg av barer og lounger, et spa og casino. Norwegian Sky er et elegant skip. Her finner du to store basseng ute. Barneklubber, show og liveband.
Du kan også bruke det flotte treningssenteret. Skipet har mange spisemuligheter, både restauranter og kafeer.

Skipet tar ca 2 000 gjester.

 

Vil du prøve et cruise fra Dominikanske Republikk med Norwegian Sky?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 


Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.


Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:


  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)


3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,